India impune restricţii la exporturile de făină, după cele la grâu. Efecte ale lui Marte în Taur, dar și suprizele lui Uranus în Taur

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

India, al doilea producător mondial de grâu, după China, va impune noi restricţii la exporturile de făină pentru a-şi proteja piaţa internă, a informat Direcţia generală de comerţ exterior, transmite joi AFP. Exporturile de grâu au fost deja reduse drastic în luna mai pentru a suplimenta rezervele alimentare naţionale, ţinând cont de penuriile globale şi de creşterea preţurilor în urma războiului din Ucraina.

Astrologul Daniela Simulescu alege să vorbească despre Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră. Bine ar fi să luăm măsuri, să verificăm banii pe care îi obținem din afaceri, banii pe care îi obținem din salarii, să le facem un bilanț și să vedem exact cum ne vom descurca cu ei. Cu Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion și Marte în Taur lângă ele, e posibil să ni se cam zdruncine buzunarele. Astrologul ne recomandă să ne calculăm extrem de serios următorii pași în zona financiară, să profităm de faptul că lui Marte în Taur în plac planurile și strategiile clare, în același timp să ne așteptăm la surprize aici, căci și Uranus tot în semnul Taurului se află până în 2026! 

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară. 

Dacă oamenii ar asculta cu atenție, ar vedea că astrologia are sens, asta apropo de proiectul ASTROSENS. Astrologul Daniela Simulescu a vorbit serios despre tranzitul lui Uranus în semnul Taurului până în 2026 și efectele pe care le-ar putea avea asupra vieților noastre. Ultima dată când Uranus a fost în Taur, a fost în perioada 1934-1942, ani ai marii crize economice, de dinainte de al Doilea Război Mondial, dar și o explozie a domeniului tehnologiei.  Din cauza semnului Taurului, vom opune rezistență, însă surprizele se vor ține lanț de la an la an în toate domeniile. Va fi nevoie să fim mai eficienți și în ceea ce privește hrana, felul în care mâncăm, nu vom mai arunca la fel de mult, vom învăța mai clar ce este aceea sustenabilitate.

Direcţia generală de comerţ exterior prevede de acum că exporturile de făină vor avea nevoie de o aprobare prealabilă din partea guvernului, cu scopul de a păstra calitatea şi preţurile interne. 'Perturbările în aprovizionarea mondială cu grâu şi făină de grâu au dus la apariţia a numeroşi actori noi şi au antrenat fluctuaţii de preţuri şi posibile probleme de calitate', justifică autorităţile într-un aviz publicat miercuri. 'Este, aşadar, imperativ să menţinem calitatea exporturilor de făină de grâu' ale Indiei, se mai spune în aviz. India a interzis în mai orice export de grâu care nu are aprobarea guvernului, atrăgându-şi critici şi accentuând creşterea preţurilor mondiale. Grâul este prima cultură cerealieră în India, ţară cu aproape 1,4 miliarde de locuitori. Anul trecut, India a beneficiat de o recoltă foarte bună, de 109 milioane de tone de grâu, dintre care în jur de şapte milioane de tone au fost exportate. Anul acesta, un episod de caniculă puternică în martie şi aprilie a provocat o scădere cu 5% a producţiei indiene de grâu, declanşând temeri legate de penurii pe piaţa internă. La rândul lor, Rusia şi Ucraina reprezintă împreună aproape un sfert din aprovizionarea mondială cu grâu.

sursă: AGERPRES/(AS - autor: Irina Cristea, editor: Florin Ştefan)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel