INDICIILE care îţi spun că te-ai îndrăgostit în funcție de zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Cum îți dai seama că ai picat în plasa iubirii? Sunt câteva indicii de care poți ține cont! Fiecare semn din zodiac vede diferit lucrurile când vine vorba de dragoste, așa că iată cum știi că te-ai îndrăgostit, în funcție de semnul tău solar!

Iubirea este frumoasă, în toate formele ei. Te poți îndrăgosti oricând, indiferent de vârstă, așa că îți prezentăm câteva indicii care îți spun că inima îți bate cu putere, conform zodiei tale.

BERBEC

Nu știi dacă te-ai îndrăgostit sau nu? Berbecul poate să anuleze planuri pentru cineva care i-a picat cu tronc. Acest semn din zodiac pune preț pe pasiune și, da, vrea să fie mereu pe primul loc în inima partenerului. Tinzi să dai lumea peste cap când îți place de cineva, fiindcă vrei să petreci cât mai mult timp cu cel/cea care ți-a furat inima.

TAUR

Te trezești alături de cineva și începi să-i miroși parfumul. Este clar că te-ai îndrăgostit! Ești un semn din zodiac ce pune accent pe simțuri, indiferent dacă vorbim despre gust, miros sau atingeri. Tinzi să fii mai precaut în dragoste, mai ales la debutul unei relații. Dar când îți sunt stimulate simțurile, te îndrăgostești pe loc. Poți să rămâi cu gândul la parfumul iubitului/iubitei o zi întreagă.

GEMENI

Cum știu Gemenii că s-au îndrăgostit? Când realizează că pot să comunice din priviri cu persoanele care le sunt pe plac. Ești un semn foarte sociabil și vorbăreț, iar conversațiile tale pasionale pot ține ore în șir. Când faci contact vizual cu cineva și înțelegi instant ce vrea, este clar că ți-a dat lumea peste cap.

RAC

Cum realizează Racii că le-a fost furată inima? Când se pot bucura de momente romantice. Racii sunt semne sensibile, afectuoase și atașate de casă. Ai putea alege oricând o noapte romantică la domiciliu în loc să fii prezent pe o scenă de dans. O să te îndrăgostești iremediabil dacă partenerul/a vine să te sărute și să te ia în brațe, atunci când te aștepți mai puțin.

LEU

Leii simt că s-au îndrăgostit când sunt cu cineva și realizează cât de bine arată împreună. Îți place să strălucești și apreciezi o persoană care este la fel ca tine. Îți place să arăți lumii cuceririle tale și nu te sfiești să-i faci numeroase fotografii. Îți dai seama că sunteți făcut unul pentru celălalt când arătați bine și vă simțiți la fel.

FECIOARĂ

Tu te îndrăgostești atunci când cineva își amintește detalii minore despre tine. Ești un semn practic, dar faci tot posibilul să le arăți celor din jur că îți pasă. Ai atenție mare la detalii și te îndrăgostești cu patimă dacă cineva reacționează la fel ca tine. Poate că iubitul/a și-a amintit despre tine că îți place să dormi pe o pernă mare, nu pe două mici. Sau îți face o surpriză și comandă mâncarea care îți place cel mai mult. Vei fi cucerit!

BALANȚĂ

Ești un semn foarte romantic, iar dragostea este o prioritate pentru tine. Când te îndrăgostești? Când cineva spune "noi" în loc de "eu". Vrei să simți că ești iubit, apreciat și luat în considerare. Inima îți bate mai puternic când vezi că persoana pe care o placi este atentă cu tine, te prezintă celor din jur și își face planuri de viitor.

SCORPION

Scorpionii se îndrăgostesc când văd că o persoană îi apreciază așa cum sunt. Ești un semn de apă pasional și ai profunzimi pe care nu toată lumea le înțelege cu adevărat. Îți place să te dăruiești în relație și poți simți ușor că vine sfârșitul lumii dacă te despărți. Îți dai seama că ți s-au aprins călcâiele atunci când vezi că o persoană te vrea așa cum ești tu de fapt, că este lângă tine și nu te lasă la greu.

SĂGETĂTOR

Când simți adrenalină, ești conștient și că te-ai îndrăgostit. Uneori, te îndrăgostești ușor și la fel de repede îți trece. Ai nevoie de emoții, vrei ca relația ta să fie o aventură continuă. Îți trebuie experiențe. Când partenerul/a plănuiește o mică vacanță sau vrea să meargă cu tine într-un loc inedit, îți dai seama că este ceea ce trebuie pentru o relație de durată.

CAPRICORN

Când cel/cea de la lângă tine vorbește despre un viitor comun, te-a cucerit. Ești un semn de pământ serios și ambițios și ai viziuni clare în legătură cu viața ta. Așa că vrei pe cineva la fel ca tine. Îți deschizi inima când vezi că persoana pe care o placi are aceleași planuri sau obiective.

VĂRSĂTOR

Cazi pe spate când întâlnești pe cineva cu aceleași pasiuni ca tine. Vrei că persoana dragă să te înțeleagă, mai ales că ai interese unice. Îți face plăcere să primești de la partener/ă o melodie care știe că îți place sau când primești o invitație la un eveniment nebunesc și interesant, pe care Vărsătorii l-ar aprecia.

PEȘTI

Peștii se îndrăgostesc pe loc când găsesc o persoană care este dispusă să le transforme visele în realitate. Visezi cu ochii deschiși la experiențele romantice cu cel/cea pe care îl/o placi. Dacă cineva te ajută să duci la îndeplinire un vis sau o activitate de-ale tale, ești mai mult decât cucerit.

Vezi și: Romantism la COTE MAXIME pentru o zodie în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel