Romantism la COTE MAXIME pentru o zodie în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ne bucurăm de un an al iubirii! Și februarie va fi importantă din acest punct de vedere. Urmează, însă, evenimente astrologice importante: tranzitul lui Jupiter în Taur și Nodurile Lunare de pe axa Berbec-Balanță. Iată care este zodia care va beneficia de mult romantism în 2023!

2023 este un an bun pentru capitolul amor! În următoarele luni, vom fi martorii retrogradării lui Venus, planeta iubirii și a feminității, în semnul Leului. Se va petrece între 23 iulie și 4 septembrie.

Dacă ești curios în legătură cu horoscopul dragostei, află că 2023 este un an important pentru acest sector. Însă, cu Venus retrogradă, relațiile vor fi amplu testate. Există, totuși și oportunități noi. Venus retrogradă o să facă o conjuncție și cu Lilith sau Luna Neagră, dar și un careu cu Uranus. Deci, putem vorbi despre apariția unor elemente destul de incitante.

Mai trebuie să știi un lucru. În timpul în care Venus este retrogradă, apar șanse de a ne reconecta cu foști parteneri. Pot apărea și idile scurte, dar intense, precum și decizii importante în legătură cu relația pe care o avem. Dar, pentru că Venus retrogradează în semnul Leului, vor apărea și multe scântei. Putem privi retrogradarea lui Venus ca pe un test suprem, pentru orice relație.

Vorbim anul acesta și despre Jupiter, planeta abundenței. Ea va fi în tranzit în semnul Taurului de pe 16 mai și până la final de an. Acest tranzit o să-i convingă pe mulți să caute relații stabile sau să le oficializeze pe cele în care sunt. Da, nu vor fi musai relații care aduc fluturași în stomac, ci legături calme și pragmatice.

Nu în ultimul rând, amintim și de tranzitul lui Saturn în Pești, de pe 7 martie, care ne va deschide ochii în legătură cu relații toxice, care se bazează pe minciuni sau pe sacrificiu. O să știm să facem diferența între imaginație și concret.

Saturn și Jupiter vor forma un Sextil, așa că acest lucru vine în sprijinul celor care se află în relații vechi, dar s-au blazat. Aceste persoane au ocazia să caute rutine noi, precum și legături care oferă confort.

Ce zodie va avea un an plin la capitolul romantism? Este vorba despre semnul de pământ al Capricornului!

Da, va fi unul dintre cei mai romantici ani pentru Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn! Pentru că Jupiter, planeta oportunităților și a expansiunii, va tranzita în acest semn Casa a 5-a. Adică cea a romantismului, a iubirii, a aventurilor, a creativității, a distracției, a creației și a pasiunilor!

Totodată, tranzitului "Marelui Benefic" în Casa a 5-a nu vorbește neapărat despre căsătorie, ci mai degrabă despre lucruri spontane. Încrederea ta în forțele proprii va fi foarte mare, așa că vei avea succes nu doar în sectorul amoros.

De fapt, Jupiter vrea să te bucuri, să râzi, să te joci mai mult!

Însă, ai și motive să te bucuri, deoarece Cupidon va fi foarte generos cu tine. Unii nativi încep să se gândească la primul copil. Cei care au deja copii se pot gândi dacă îl vor pe al doilea sau chiar pe al treilea.

Crește curajul de a te exprima, de a te bucura de propria persoană și ai poftă de creativitate. Romantismul și nevoia de iubirea vor fi la cote uimitoare. Iar universul îți va aduce mai multe oportunități ca anul trecut.

Profită și bucură-te de acest ajutor de la astre!

Astrosens îți recomandă și: Relații MATURE și SERIOASE pentru o zodie de pământ în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel