Influența Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Previziuni. Pe 21 martie, are loc o Lună Nouă în semnul Berbecului.

Astăzi, pe 21 martie, avem prima Lună Nouă în semnul Berbecului!

Așadar, Soarele și Luna își dau mâna în semnul guvernat de Marte și sunt susținute de un sextil cu Pluto.

Putem spune că zodiile de foc se vor bucura de acest eveniment, pentru că le oferă energie și chef de viață. Iar cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) pot fi împinși de la spate, ca să înceapă un nou capitol. 

Nu în ultimul rând, conjuncția dintre Venus și Nodul Nord din Taur predispune la pragmatism în relațiile amoroase. Mai ales acelea recent stabilite. 

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere. Fiindcă Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului. 

Cu alte cuvinte, dacă ai așteptat un moment oportun, poți folosi această dată de 21 martie ca să faci ceva pentru tine. Poți să îți cumperi un produs nou sau o haină nouă. Sau să îți planifici o călătorie.

O Lună Nouă în Casa a 6-a vrea să facem lucrurile pas cu pas. Este vorba despre activități noi sau noi începuturi făcute treptat. Energia Berbecului știe că are un scop și că trebuie să ajungă undeva. 

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Deci, orice ține de identitate, de sănătate, de ce ești tu și cine ești cu adevărat. Poate că până acum, nu ai stat foarte des să te gândești cine ești. Ce ai făcut până la vârsta asta? Ce mai poți să faci de acum înainte?

S-ar putea ca pe parcurs să te fi pierdut. Nu te-ai mai gândit la cine ești. Este foarte important ca, din când în gând, să îți mai pui această întrebare. Gândește-te la cine ești, în afară de cutumele sociale și de condițiile pe care ți le impune societatea. Dă-ți seama în ce domeniu trebuie să faci niște ajustări și ce trebuie să scoți de la naftalină. 

Fiind o Lună Nouă în semnul tău, la fel și Jupiter, este, poate, una dintre cele mai bune zile în care să începi ceva. Te vei mai întâlni cu o Lună Nouă lângă Jupiter peste vreo 12 ani. Profită!

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Luna Nouă este în Casa a 12-a. Și nu ar strica să te uiți în cotloanele minții și să te gândești pe unde ai insistat cu niște idei din trecut care nu își mai au rostul astăzi. Poate ai în minte unele situații din anii trecuți, te agăți de ele și așa îți construiești și viața, pe spusele cuiva.

Nu uita că această Lună Nouă lângă Jupiter te îndeamnă să schimbi ceva. Nu mai trăi după ce ți-au spus alții că ar fi bine pentru tine. Eliberează-te și inspiră-te din alte principii și din alte filosofii. Lasă trecutul în pace.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă are loc în Casa a 11-a. Așa că ai face bine să îți pui câteva întrebări legate de anturajul din care faci parte. Nu neapărat de cei mai apropiați, dar la oamenii cu care poate îți petreci timpul doar pentru că trebuie, de complezență.

Nu are rost să îți consumi resursele, îți trebuie mai multă prospețime. Mai bine fă-ți timp pentru prietenii adevărați. Și, este momentul să te gândești mai profund la planurile de viitor.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Luna Nouă va avea loc în Casa a 10-a, unde este și Jupiter, care va sta acolo până pe 16 mai. Acolo este și Mercur. Este vizată cariera. Ai nevoie de un suflu nou pe acest plan. Poate fi orice.

Te poți hotărî să te îmbraci altfel la locul de muncă, să abordezi altfel un proiect. Dar ar fi bine să schimbi ceva. Poți să vorbești altfel cu șefii, cu colegii sau chiar să fii mai optimist pe plan profesional.

Nu în ultimul rând, este important pentru tine, ca la finalul lunii martie, să ai tupeu. 

Leu/Ascendent în Leu

Da, Luna Nouă se va petrece în Casa a 9-a și vorbește despre învățare și evoluție. Dar și despre smerenie. Atunci când ai atâtea planete în Casa a 9-a, trebuie să îți dai seama că nu ești tu cel mai deștept sau că nu le știi pe toate. Și acest tranzit îți oferă posibilitatea de a acumula informații. Să fii dornic să înveți. Să ii lași și pe alții și să te învețe.

Pentru tine, această Lună Nouă vorbește de educație, de evoluție dar și de călătorii. Poți călători pentru studiu, în scop personal sau profesional. Nu ar strica o excursie sau o drumeție în care să îți reîmprospătezi filosofia de viață.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în Casa a 8-a, unde este și guvernatorul tău, Mercur. Ce înseamnă acest lucru? Ar fi bine să te duci în resursele împărțite cu alții și să vezi ce nu mai funcționează în acest sector. Poate că tu sau partenerul nu ați mai pus bani în conturile comune sau poate că s-au strâns niște bani acolo și vrei să faci ceva cu ei.

Dacă ești într-o negociere, investiție sau chiar proces de partaj și lucrurile au stagnat, acum, dacă vezi situația diferit și cauți și alte păreri, te vei bucura de prospețime.

Acceptă-ți și extremele, fac parte din tine! 

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Ai o Lună Nouă în Casa a 7-a, lângă Jupiter. Deci este un moment foarte bun pentru a cunoaște o persoană nouă. Totodată, este nevoie de prospețime și în relația pe care o ai, mai ales dacă a intervenit blazarea sau plictiseala. 

Nu uita că este de datoria noastră, din când în când, ca în cuplu, să nu mai așteptăm mereu să facă ceilalți ceva, ci să facem și noi. Vino cu propuneri, ieși în oraș, mergi în vizite. Sunt o grămadă de opțiuni.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă este în Casa a 6-a, lângă Jupiter. Marte, guvernatorul tău, este în continuare în Casa a 8-a. Pentru alții este vorba de lucruri noi sau de prospețime. Și pentru tine poate fi, dar este vorba și de stres și de multă risipă de energie, mai ales la locul de muncă.

Poate că nu îți plac anumiți colegi sau ți se par limitați. Gândește-te că nu este vorba de fiecare dată doar despre ei. Totodată, poate că ar fi un moment ideal să schimbi ceva la tine. Să îți schimbi atitudinea, să vorbești altfel cu cei de la job și să te iei în calcul.

Nu le da putere celorlalți, ci gândește-te mai mult la tine.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este un vis! Ai o Lună Nouă în Casa a 5-a. De exemplu, dacă vrei un copil, această zi reprezintă momentul ideal să te gândești la acest aspect și să discuți serios cu partenerul.

Dai pe dinafară de romantism, pasiune și iubire. În același timp, poți fi și puțin arogant, vanitos sau răsfățat, S-ar putea să îți dorești ca toată atenția să fie asupra ta. 

Este momentul potrivit să îți găsești și o pasiune nouă, care să te inspire. Este nevoie de creativitate. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O să ai o Lună Nouă în Casa a 4-a. Așadar, vorbim de stabilitatea din familie, de relațiile dintre rude, dar și de casa în care locuiești. Poți să începi curățenia de primăvară, să cumperi mobilă nouă, să renovezi, să grădinărești.

De asemenea, te poți implica în mod activ în tensiunile din familie, astfel încât acestea să nu mai existe. Scoate toată naftalina din casă! Locuința este foarte importantă pentru tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai o Lună Nouă în Casa a 3-a. Dar și un Saturn în Casa a 2-a. Care te obligă să faci bani cu ceea ce ai. Să te descurci. Vorbim și de momentul în care să fii autodidact. 

Permite noutății să intre în viața ta. 

Peşti/Ascendent în Peşti

Luna Nouă pentru tine reprezintă un motiv în plus de cheltuieli. Chiar este recomandat să cumperi ceva nou, dar ar fi bine că acel lucru să îți ajute propria personalitate.

Scapă și de obiceiurile vechi.

Urmărește emisiunea completă, cu astrologul DC News Daniela Simulescu: 

Vezi și: 21 martie: Lună Nouă în Berbec. Astrologul Daniela Simulescu: "Cea mai bună zi să o iei de la capăt!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel