Influența Lunii Pline din Leu pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Previziuni. Pe 5 februarie va avea loc Luna Plină din semnul Leului. 

Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător.

Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai.

Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional.

Horoscop Luna Plină în Leu pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină din Leu de pe 5 februarie vă vorbește despre iubire. Și vă recomand să vă gândiți prima dată la iubirea de sine. Cum Jupiter se află în semnul vostru, este cazul să vă activați narcisismul. De ce nu? Până la urmă, viaţa e scurtă şi nu are rost să stăm într-o postură confortabilă, dar păgubașă. Sunt ferm convinsă că vă puteţi descurca şi altfel. Relațiile cu prietenii se vor schimba de asemenea.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină din Leu va fi în careu cu Uranus din semnul vostru. Veți fi obligați să împăcați și capra și varza. Adică vor apărea situații neprevăzute în familie și la serviciu și va trebui să găsiți soluții pentru ambele. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional. Puteţi să primiţi un proiect care să vă arate că nu mai este momentul să amânați căutarea unui alt loc de muncă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină va activa axa Caselor 3-9. Unele cuvinte s-ar putea să fie exagerate. Atât cele spuse de voi, cât și ale celorlalți. Să nu uităm că și Marte este în semnul vostru. De aceea, ar fi recomandabil să nu dramatizați orice replică până când nu investigați ce se află în spate. De asemenea, pot apărea schimbări bruște în ceea ce privește studiile sau călătoriile.

Rac/Ascendent în Rac

Vorbim de veniturile proprii versus veniturile pe care le aveți la comun. Aici vor fi discuţii, analize, schimbări. Când avem o Lună Plină care activează Nodurile Lunare/Uranus, vorbim şi de schimbări din partea destinului. Unele implacabile. Inițial veți considera că este nedrept, dar doar așa veți face un prim pas către un alt viitor. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece în semnul vostru și va fi în careu cu Uranus. Veți accepta cu chiu cu vai rezultatele deciziilor pe care le-ați luat în ultimele șase luni. Mai ales pe plan relațional. Că sunt bune, că sunt mai puţin bune, nu contează. Cert este că evenimentele din jurul datei de 5 februarie vă vor arăta câte așteptări aveți de la cei apropiați. Poate vă veți întreba dacă este calea cea potrivită. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină va activa axa 6-12. Este cazul să vorbim despre sănătate sau despre lucruri/obiceiuri la care trebuie să renunţaţi, care nu vă mai ajută acum. Citiți, vă documentați, vă speriați, dar este obligatoriu să căutați ajutorul unui specialist adevărat. Doctorul Google nu este cel mai potrivit! De asemenea, inițial vă veți supăra din cauza faptului că veți fi puși să mai delegați din sarcinile voastre. Vi se va părea nedrept, dar credeți-mă, este cel mai bine așa!

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Luna Plină de pe 5 februarie se petrece în Casa a 11-a. Vorbeşte despre renunţarea la unele planuri sau despre implicarea în anumite acţiuni ale prietenilor. Vă dați seama că nu aveţi cu cine sau că v-aţi bazat prea mult pe anumite persoane care nu depun același efort ca voi. Așteptările voastre în ceea ce îi privește pe ceilalți sunt ridicole și destul de dăunătoare. Relația cu copiii va avea de suferit. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională va fi afectat. Luna Plină este în careu cu Uranus, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă simțiți pedepsit de univers. Veți trece prin unele evenimente nedorite și vă veți frustra. Astrele vă recomandă să vă dați seama unde anume nu v-ați învățat lecția. Adevărul este că viața este mereu surprinzătoare, dar voi tot uitați asta și credeți că aveți control și putere asupra ei. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece pe în Casa a 9-a. Vă decideţi să renunţaţi la o călătorie în detrimentul alteia, schimbaţi o destinație, apar detalii administrative/organizatorice destul de frustrante. Acest eveniment astrologic vă obligă să renunțați la unele păreri învechite sau măcar la a nu le mai impune și celorlalți. Relația cu Dumnezeu/divinitatea/spiritualitatea este importantă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină va fi în Casa a 8-a. Veți fi foarte preocupați de monetizare, de investiții sau de anumite asocieri. De asemenea, veți auzi de tot felul de știri negative care vă vor da numeroase frici. Principala frică va fi legată de stabilitatea financiară. Mulți veți începe să vă gândiți la pensie, iar alții veți încerca să învățați cum să gestionați în mod optim pensia. Dar există riscul unor pierderi financiare. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se petrece în Casa a 7-a. Atenţia se duce pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră. Este un moment potrivit pentru a vă da seama dacă nu cumva vă lăsați prea influențați de ei. Are rost să vorbiți, acționați sau să trăiți ca ei? Și cum Saturn este în continuare în semnul vostru, nu ar strica să deveniți mai autonomi. 

Peşti/Ascendent în Peşti

Aveţi grijă mai ales la sănătatea celor dragi, dar și a voastră. Vor apărea unele veşti mai neplăcute. Ar putea fi un moment bun să conștientizați și să nu mai stați în negare nici în ceea ce privește obiceiurile voastre toxice. Relațiile cu colegii vor trece prin tot felul de teste suprinzătoare.

Vezi și: Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel