Influența Lunii Pline în Balanță pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Azi, pe 6 aprilie, avem o Lună Plină în semnul Balanței. Iată predicțiile pentru fiecare zodie/ascendent.

Astăzi, avem o Lună Plină în Balanță! Putem spune că nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.

De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate. Și da, diplomația este benefică, dar nu întotdeauna.

Luna Plină în Balanță: avem o Soare și o Lună în opoziție, deci o relație între cei doi. Semnul Balanței vorbește despre relații. Orice fază importantă a lunației se întinde pe o perioadă de șase luni. Și cum urmează și un Venus retrograd, putem spune că relațiile vor fi destul de testate.

Desigur, nu vorbim doar despre relațiile afective. Unii dintre noi poate avem și niște parteneriate sau legături de prietenie. Se recomandă ca, în următoarea jumătate de an, să ne uităm la relațiile noastre. Să vedem unde este dezechilibrată balanța. 

Fiindcă avem și o conjuncție Soare-Chiron, mulți nativi stau în relații care dor, care sunt toxice sau sunt pur și simplu nepotrivite. 

Horoscop Lună Plină în Balanță pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Soare-Chiron este în semnul tău, deci este clar că, pe undeva, îți faci rău. Poate fi din orice punct de vedere. Trebuie să descoperi singur despre ce este vorba. Și cu Luna Plină în Casa a 7-a, mulți dintre acești nativi chiar pot lua decizii pe plan relațional în următoarele șase luni.

Totodată, în ceea ce privește relațiile, mulți dintre nativii Berbec se pot schimba. Vor fi nevoiți să realizeze că au niște obiceiuri care le dăunează, că se auto sabotează și că, de cele mai multe ori, din durere, nu acceptă niște lucruri care pot îmbunătăți relația sau care îi pot ajuta să iasă din acea relație nefavorabilă.

Taur/Ascendent în Taur

La Taur, Luna Plină se petrece pe axa 6-12. Așa că vorbim, în primul rând, de relațiile toxice de la locul de muncă. Sau de legăturile nepotrivite cu unii dintre colegi. Pentru că ai tendința de a-ți transforma unii colegi în prieteni. Și apoi, când este treabă de făcut, să descoperi faptul că nu îți sar în ajutor.

Nu uita că în lista lor de sarcini, nu au inclus să te ajute și pe tine. În următoarea jumătate de an, trebuie să înveți să gestionezi altfel această relație cu unii din colegi. Nu uita că la tine se află cheia. Poți învăța să fii mai echidistant. Ai grijă și cu sănătatea. Caută cu multă atenție specialiștii potriviți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În esență, pentru tine, această Lună Plină în Balanță este bună. Deoarece te face să te concentrezi puțin pe relația "eu" versus "ceilalți" (în afară de familie și apropiați). Care este relația ta cu cei din jur? Câtă atenție le dai? Câte resurse pierzi din această cauză? Sau, cât de mult te bazezi pe ei în ceea ce privește planurile de viitor? 

În Casa a 11-a, avem conjuncția dintre Soare și Chiron. Asta poate însemna că stai în niște relații de prietenie care nu îți priesc. Dai, dar nu primești pe măsură. Gândește-te mai mult la asta.

Rac/Ascendent în Rac

Ce trebuie să înțelegi azi? Că șefii nu îți sunt părinți și nici bunici. Această Lună Plină care se petrece pe axa 4-10 îți arată clar că nu trebuie să încurci borcanele. Mai ales în ceea ce privește persoanele cu autoritate. Fiindcă ai în Casa a 10-a o conjuncție Soare-Chiron, tendința ta e de a fi prea fascinat de ceea ce vorbesc șefii. 

Sau, dacă un șef îți spune ceva ce nu îți convine, simți că te ceartă un părinte. Nu ar strica să gestionezi altfel această relație în următoarele șase luni.

Leu/Ascendent în Leu

Avem o Lună Plină care se petrece pe axa 3-9. Și conjuncția dintre Soare și Chiron în Casa a 9-a. Ce se întâmplă? S-ar putea să simți că nu ești de folos. Să ai impresia că te afli într-o postură în care oamenii nu te mai cred deștept sau nu mai cred că poți avea un aport real într-un proiect. 

Așa că tinzi să te victimizezi. Nu te mai baza pe ce a fost, ci gândește-te mai mult la viitor, mai ales cu Luna în Casa a 3-a. S-ar putea să ai multe de învățat dacă te lași înconjurat de oameni din toate categoriile sociale, nu într-un loc în care crezi că le știi pe toate. 

Este o Lună Plină care este nemaipomenită pentru a avea acces la alt tip de informații. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină în Balanță are loc la voi în Casa a 2-a, iar în Casa a 8-a, există o conjuncție între Soare și Chiron. Pe undeva, poate unii dintre voi ați făcut niște împrumuturi. Doar că nu unde trebuie și cum trebuie. Sau ai dăruit bani în stânga și în dreapta și oamenii nu ți i-au mai dat înapoi.

Pentru acest favor, ai vrea să îți fie recunoscători pe viață. Iar asta nu se va întâmpla. Trebuie să gestionezi altfel relația cu banii. Banii tăi versus banii celorlalți. Ce dai versus ce primești. Ai grijă și la relația cu instituțiile financiare, mai ales în următoarele șase luni. 

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Luna Plină este în semnul tău, iar conjuncția Soare-Chiron este în Casa a 7-a. Tu chiar trebuie să îți rezolvi problemele din punct de vedere relațional în următoarea jumătate de an. Acest lucru se aplică îndeosebi la persoanele care nu sunt neapărat în relații, ci la cei care se află în căutări. Sau ies dintr-o relație și intră în alta. 

Dai peste aceleași tipare, așa că merită să îți pui niște întrebări. Reține că oamenii nu se schimbă pentru alții. Gândește-te mai mult la cine ești, la cum ești, dar și la ce ai putea să schimbi la propria persoană. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină vine să îți arate unele fantome sau repercursiuni ale trecutului. Dar vorbim din punct de vedere profesional. Fiindcă pe undeva, ai avut așteptări. Față de colegi, în special. Ai crezut că dacă tu muncești într-un anumit ritm, și ceilalți vor face la fel. Iar asta nu este real.

Trebuie să înveți să faci ce este în pătrățica ta și să nu ai așteptări de la alții. Ai puțină grijă la tot ce înseamnă relații colegiale. Nu depăși limitele, că s-ar putea să te păcălești. Atenție și la problemele de sănătate.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vezi care îți este relația cu copiii. Și ce planuri îți faci legat de viața lor. Fiindcă este posibil să îți faci planuri pe care mai degrabă ți le-ai fi dorit pentru tine. Și nu te gândești la ceea ce își doresc ei cu adevărat. Sau, din cauza că ai avut niște probleme în copilărie, îți crești copiii în acea frică a ta. 

Nu îi obliga pe copii. Ai grijă la ceea ce îți transmit, la ce îți spun. Ai mai multă atenție în această zonă. Nu îi face să trăiască prin tine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această Lună Plină se petrece în Casa a 10-a. Pe alocuri, nu o să funcționeze nimic la muncă în următoarea jumătate de an, dacă nu o să fie bine acasă. Nu te mai îndrepta către ore suplimentare, spre o avansare sau o promovare pe care ți-o dorești din tot sufletul până când nu îți rezolvi problemele de acasă.

Pe scurt, în următoarea jumătate de an, trebuie să împaci și capra și varza. Pe cât posibil, să fii bine și acasă și la serviciu. Să menții un echilibru.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această Lună Plină în Balanță îți priește. Ar fi bine ca pentru următoarele șase luni, să te axezi pe călătorii, pe studiu. Dar nu te duce doar către chestiuni abstracte, ci către studii sau cursuri din care să înveți lucruri practice. Dacă alegi călătoriile în lunile care vin, viața ta va fi diferită.

Poți găsi resursele necesare pentru excursii sau mici drumeții. Chiar si un bilet de autobuz în următoarea comună sau următorul oraș îți poate oferi șansa de a vedea altfel lucrurile. Fii deschis.

Peşti/Ascendent în Peşti

Banii se scurg din buzunarele tale în următoarea jumătate de an, cum nici nu te aștepți. Și fiindcă tot se întâmplă asta, ai face bine să înveți să negociezi. Conjuncția dintre Soare și Chiron se întâmplă în Casa a 2-a, te poți gândi la frică și la rușine când vine vorba de negociere.

Chiar dacă nu o să primești un cost mai bun, încearcă să negociezi, dacă ai de cumpărat o casă sau un telefon. Desigur, unde se poate negocia. Gândește-te la tine. Fă totul și spre binele tău, nu doar spre binele celorlalți.

Citește si: Ritualuri simple de frumusețe cu ocazia Lunii Pline din Balanță. Care este preferatul tău?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel