Îngerii păzitori ai zodiei tale! Cum să comunici cu îngerii semnului tău

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Îngerii păzitori ai zodiei tale! Cum să comunici cu îngerii semnului tău (sursa foto: Pixabay)
Îngerii păzitori ai zodiei tale! Cum să comunici cu îngerii semnului tău (sursa foto: Pixabay)

Îngerii îți pot schimba viața în bine; ei creează o energie pozitivă în viața ta care aduce fericire și mulțumire. Dar cum putem accesa această minunată abilitate a îngerilor? În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă crezi în îngeri, le este mai ușor să-și lucreze magia în viața ta, potrivit llewellyn.com. Dar nu este întotdeauna ușor să crezi în ceva ce nu poți vedea și simți.

Aici intervine imaginația. Imaginația este un dar de la Divin și, imaginându-ți un înger, îi faci mai ușor manifestarea în viața ta. Imaginându-vă în mod constant un înger, deschideți calea către realitatea îngerilor pentru a vă aduce iluminarea conștiinței. După puţin timp, îngerul va apărea în mintea ta fără niciun efort din partea ta. Vei fi conștient că îngerii sunt reali și vei crede în ei.

Îngerii zodiacali sunt foarte puternici. Ei lucrează prin semnul tău zodiacal și au o semnificație specială în viața ta. Acești îngeri vă vor ridica conștiința și vă vor aduce conștientizarea aspectului spiritual al ființei voastre. Lucrând sub influența semnului dvs. zodiacal, acești îngeri vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim și vă vor ajuta, de asemenea, să vă realizați cele mai dragi vise.

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți întâlni îngerii zodiacali speciali este prin meditație. Când mintea este liniștită, se deschide un canal pentru ca îngerul ales să comunice și să-ți atingă sufletul. De fapt, nu este nevoie să practicați o meditație completă pentru a ajunge la îngerii voștri - doar să stați liniștit și să vă goliți mintea de grijile voastre va face ca îngerul să vină la voi mai uşor. Pe măsură ce practicați meditația din ce în ce mai mult, veți deveni mai conștienți de prezența îngerilor în viața voastră și veți realiza energia lor iubitoare care aduce putere pozitivă vieții voastre. 

Există patru îngeri pentru fiecare dintre semnele zodiacale

Fiecare semn zodiacal are un înger special (de exemplu, Îngerul Reînnoirii este îngerul special pentru zodia Berbec). Fiecare semn are, de asemenea, o lecție specială pe care v-ați întrupat să o învățați; acesta are și un înger special. Lecția pentru Berbec este „iubirea”, iar îngerul special al „iubirii” vine la Berbec pentru a-l ajuta să învețe despre iubirea necondiționată și altruistă.

Fiecare semn zodiacal intră sub influența unei planete și există un înger al acestei planete care va aduce înțelepciune sufletului atunci când este în acord cu acel înger.

Există, de asemenea, o rază de culoare pentru fiecare semn zodiacal și, de asemenea, aceasta are un înger special care va aduce lecția razei de culoare aspirantului pe calea spirituală.

Toți cei patru îngeri aduc conștientizarea sufletului aspirant la legile spirituale și vă sporesc conștiința, ceea ce aduce o influență pozitivă în viața voastră. Îngerii vă vor învăța cum să trăiți o viață mai fericită și cum să faceți față problemelor cu curaj și credință pe măsură ce apar. Îngerii nu îți pot schimba karma, dar pot face viața mult mai ușoară și pot aduce soluții atunci când lucrurile merg prost în viața ta.

Îngerii Zodiacului oferă detalii complete despre fiecare înger pentru semnul zodiacal relevant și te învață cum să meditezi cu îngerii tăi pentru a aduce efectul maxim pozitiv vieții tale. Îngerii vor deveni foarte reali pentru tine și, atunci când se întâmplă acest lucru, vei descoperi că ai un prieten în care poți avea încredere și îți poți cere îndrumare. Îngerii te vor asculta întotdeauna și îți vor aduce mângâiere - împreună cu realizarea că nu ești singur, ci ai un ajutor care poate face minuni în viața ta.

Mai jos sunt îngerii zodiacali speciali pentru fiecare semn și o scurtă schiță a modului în care aceștia vă pot ajuta pe măsură ce aspirați la atingerea iluminării spirituale și la o viață mai fericită.

Semnele zodiacale şi îngerii lor

BERBEC

MACHIDIEL, Îngerul Reînnoirii și Curajului. Acesta este îngerul special al Berbecului și el îți va aduce curaj atunci când te simți anxios sau înfricoșat. El va aduce, de asemenea, o reînnoire a sufletului tău pe măsură ce cauți inspirație pe calea spirituală și îți reîmprospătezi mintea când te simți confuz.

TELETIEL, Îngerul Razei Roșii. Raza roșie este raza energiei, iar Teletiel vă va aduce energie atunci când vă simțiți epuizat.

RAHMIEL, Îngerul Iubirii. Iubirea este lecția specială pe care Berbecii s-au întrupat să o învețe, iar Rahmiel vă va aduce înțelegerea iubirii altruiste și necondiționate. Iubirea este lecția supremă și va duce la iluminarea spirituală.

SAMAEL, Îngerul lui Marte. Berbecul se află sub influența lui Marte și acest înger va aduce armonie și îndrumare în viața de zi cu zi.

TAUR

SURIEL, Îngerul Frumuseții. Acesta este îngerul special al Taurului și el va aduce o înțelegere a adevăratului sens al frumuseții și vă va ajuta să vă dați seama că sunteți într-adevăr o ființă spirituală foarte frumoasă.

ASMODEL, Îngerul Serviciului. Serviciul este lecția specială a Taurului, iar Asmodel vă va ajuta să îmbrățișați și să înțelegeți serviciul pe care trebuie să îl faceţi pentru semenii voștri.

LEHATIEL, Îngerul razei violete. Lehatiel vă va aduce sufletului noi culmi ale conștiinței spirituale.

ANAEL, Îngerul lui Venus. Anael îți va aduce pace și armonie în situații dificile și îți va aduce și înțelepciunea Mamei Divine în sufletul tău.

GEMENI

PHENIEL, Îngerul Transformării. Pheniel este îngerul special al Gemenilor și vă va ajuta să vă găsiți adevăratul spirit și să obțineți stăpânirea asupra materialismului.

TOMIMIEL, Îngerul gândirii pozitive. Aceasta este lecția specială pe care nativii Gemeni s-au întrupat să o învețe. A fi pozitiv nu este întotdeauna ușor, dar Tomimiel va ajuta la obținerea unei atitudini pozitive față de viață.

AMBRIEL, Îngerul razei galbene. Ambriel vindecă depresia și vă va ajuta să vă ridicați atunci când vă simțiți scăzut. De asemenea, vă va aduce claritate în minte.

RAPHAEL, Îngerul lui Mercur. Gemenii se află sub raza lui Mercur, iar meditația cu Rafael vă va permite să atingeți o stare a Raiului prin realizarea Luminii Divine din interior.

RAC

ZORIAL, Îngerul imaginației. Zorial este îngerul special al Racului și vă va ajuta să vă folosiți imaginația cu înțelepciune și, de asemenea, să vă ajutați să obțineți un sentiment de siguranță.

MURIEL, Îngerul Păcii. Pacea este lecția Racului, iar Muriel vă va ajuta să găsiți adevărata pace a spiritului. Când pacea predomină în spiritul tău, poți experimenta cu adevărat gloria Divină.

SATTAMIEL, Îngerul razei de argint. Racul se află sub influența razei de argint, iar Sattamiel va ajuta la vindecarea rănilor și la depășirea aspectelor negative din viață. De asemenea, el va ajuta la dezvoltarea puterilor de vindecare.

GABRIEL, Îngerul Lunii. Racul se află sub influența Lunii, iar Gabriel va aduce sufletului iluminare spirituală.

LEU

HANIEL, Îngerul bucuriei. Haniel este îngerul special al Leului și el va ajuta la dezvoltarea adevăratei bucurii sufletului.

HERCHIEL, Îngerul credinței. Credința este lecția specială a Leului, iar Herchiel îi va dezvolta încrederea în Puterea Divină care duce la credința adevărată.

ARIEL, Îngerul razei portocalii. Ariel va aduce optimism și forță de caracter și îl va ajuta pe Leu să rezolve situațiile de suferință.

MICHAEL, Îngerul Soarelui. Îngerul Mihail vă va ajuta să întăriți Lumina Divină din sufletul vostru.

FECIOARĂ

CHEIAL, Îngerul Serenității. Cheial este îngerul special al Fecioarei și va aduce pace profundă și mulțumire din care poate curge seninătatea.

BETULIEL, Îngerul Angajamentului. Aceasta este lecția specială a Fecioarei, iar Betuliel o va ajuta pe Fecioară să accepte angajamentul față de calea spirituală și să învețe cine este cu adevărat.

HAMALIEL, Îngerul razei Albastre. Hamaliel vă va ajuta să vă realizați adevăratul sine și să aduceți o perspectivă pozitivă vieții voastre.

ZADKIEL, Îngerul lui Mercur. Zadkiel va ajuta la realizarea unității dintre sinele pământesc și sinele spiritual.

BALANȚĂ

TZORIAL, Îngerul Curajului. Tzorial este îngerul special al Balanței și va aduce curaj inimii.

ZURIEL, Îngerul Armoniei. Aceasta este lecția specială a Balanței, iar Zuriel va ajuta la atingerea adevăratei armonii a spiritului.

MASNIEL, Îngerul razei Verzi. Masniel va aduce echilibru între minte și suflet și vă va ajuta să vă realizați visele.

HASDIEL, Îngerul lui Venus. Hasdiel îi va ajuta pe cei din zodia Balanţă să-și dezvolte talentele.

SCORPION

HETIEL, Îngerul Creativității. Acesta este îngerul special al Scorpionului, iar Hetiel te va ajuta să fii creativ în toate aspectele vieții tale.

BARBIEL, Îngerul Compasiunii. Compasiunea este lecția Scorpionului, iar Barbiel vă va aduce adevăratul sens al compasiunii care vă va extinde sufletul și va aduce iluminare spirituală.

ACRABIEL, Îngerul razei Indigo. Acrabiel îi va ajuta pe Scorpion să-și dezvolte intuiția.

AZRAEL, Îngerul lui Pluto. Azrael vă va dezvălui secretele spiritului vostru și motivele pentru care v-aţi întupat.

SĂGETĂTOR

MEDONIAL, Îngerul Îngrijirii. Medonial este îngerul special al Săgetătorului și el vă va ajuta să vă extindeți conștiința pe măsură ce aveți grijă de ceilalți.

ADNACHIEL, Îngerul Sacrificiului. Jertfa este lecția specială a Săgetătorului, iar Adnachiel vă va ajuta să înțelegeți jertfa și unirea cu sinele vostru superior.

CHESETIEL, Îngerul Razei de Aur. Chesetiel va aduce prosperitate și bogății în viața ta și te va ajuta să înțelegi legile spirituale.

SACHIEL, Îngerul lui Jupiter. Săgetătorul intră sub raza lui Jupiter, iar Sachiel vă va ajuta să atingeți unitatea cu Lumina Divină din interior.

CAPRICORN

SHENIAL, Îngerul plăcerii. Shenial este îngerul special al Capricornului și vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea și experiența plăcerii care este darul Divinului.

URIEL, Îngerul Înțelepciunii. Înțelepciunea este lecția specială a Capricornului, iar Uriel vă va extinde înțelegerea și vă va permite să câștigați înțelepciunea divină.

GEDIEL, Îngerul razei purpurii. Capricornul se află sub influența razei violete, iar Gediel vă va ajuta să obțineți unitatea cu conștiința superioară.

CASSIEL, Îngerul lui Saturn. Capricornul se află sub raza lui Saturn, iar îngerul Cassiel vă va ajuta să realizați viața dorită și să vă înțelegeți lecțiile pe care trebuie să le învăţaţi în această viaţă.

VĂRSĂTOR

GABRIEL, Îngerul Fericirii. Îngerul fericirii este îngerul special al Vărsătorului, iar Gabriel vă va ajuta să obțineți unirea cu Divinul din care provine adevărata fericire.

CAMBIEL, Îngerul Frăției. Lecția specială a Vărsătorului este Frăția, iar Cambiel vă va aduce la o înțelegere a misterului adevăratei frății. El vă va ajuta, de asemenea, să realizați transformarea într-o ființă spirituală.

MASNIEL, Îngerul razei Verzi. Ca şi pentru Balanţă, Masniel va aduce Vărsătorului echilibru între minte și suflet și îl va ajuta să îşi realizeze visele.

AURIEL, Îngerul lui Uranus. Vărsătorul intră sub raza lui Uranus și Auriel vă va aduce revelații spirituale care vă vor conduce la înțelegerea adevărurilor spirituale.

PEŞTI

ROMIAL, Îngerul încrederii în sine. Romial este îngerul special al Peștilor și te va ajuta să câștigi încredere în tine și să îți dai seama de propriile tale talente unice.

BARCHIEL, Îngerul Stăpânirii. Stăpânirea este lecția specială pe care le-au întrupat nativii Peşti și el va aduce puterea de a controla emoțiile și obiceiurile perturbatoare.

DAGYMIEL, Îngerul Razei Turcoaz. Peștii se află sub influența Razei Turcoaz, iar Dagymiel te va ajuta să iei deciziile corecte în viața ta și te va aduce într-un loc unde poți găsi iertare.

ASARIEL, Îngerul lui Neptun. Peștii intră sub raza lui Neptun, iar Asariel vă va ajuta să vă extindeți conștiința și vă va ajuta să ajungeţi la sinele vostru superior.

Lucrul cu propriul tău înger unic îți va aduce conștiință spirituală și îți va îmbunătăți viața. Când meditați cu îngerul vostru zodiacal, se vor deschide canale care vă conectează la sinele vostru superior, acea parte din voi care este a Divinului. Acest lucru va aduce bucurie și pace nespuse pentru partea Divină din voi, care poate aduce vindecare tuturor aspectelor vieții voastre. Bucurați-vă de lucrul cu îngerii dvs. zodiacali, deoarece aceștia vor aduce minuni vieții voastre.

sursa: llewellyn.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel