Îngerii zodiei voastre vă ajută pe toate planurile în 2022. Revelații pentru Gemeni, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Anul 2022 vine cu revelații pentru Gemeni, Scorpioni și Vărsători, îngerii zodiei lor sunt mereu aproape de ei, călăuzindu-le pașii. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. E ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Îngerii Gemenilor

PHENIEL, Îngerul Transformării. Pheniel este îngerul special al Gemenilor și vă va ajuta să vă găsiți adevăratul spirit și să obțineți stăpânirea asupra materialismului.

TOMIMIEL, Îngerul gândirii pozitive. Aceasta este lecția specială pe care nativii Gemeni s-au întrupat să o învețe. A fi pozitiv nu este întotdeauna ușor, dar Tomimiel va ajuta la obținerea unei atitudini pozitive față de viață.

AMBRIEL, Îngerul razei galbene. Ambriel vindecă depresia și vă va ajuta să vă ridicați atunci când vă simțiți scăzut. De asemenea, vă va aduce claritate în minte.

RAPHAEL, Îngerul lui Mercur. Gemenii se află sub raza lui Mercur, iar meditația cu Rafael vă va permite să atingeți o stare a Raiului prin realizarea Luminii Divine din interior.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cred că sunteți printre cei mai avantajați, norocoși, fericiți în anul 2022. Jupiter o să vă ajute mult, dar vă și păcălește dându-vă mai mult decât ați putea duce. Veți primi mult sprijin și din partea familiei, s-ar putea să aveți succes în afaceri, dar și o relație mai bună cu copiii. Punctul central pentru voi în 2022, revelația pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi.

Îngerii Scorpionilor

HETIEL, Îngerul Creativității. Acesta este îngerul special al Scorpionului, iar Hetiel vă va ajuta să fiți creativi în toate aspectele vieții.

BARBIEL, Îngerul Compasiunii. Compasiunea este lecția Scorpionului, iar Barbiel vă va aduce adevăratul sens al compasiunii care vă va extinde sufletul și va aduce iluminare spirituală.

ACRABIEL, Îngerul razei Indigo. Acrabiel îi va ajuta pe Scorpioni să-și dezvolte intuiția.

AZRAEL, Îngerul lui Pluto. Azrael vă va dezvălui secretele spiritului vostru și motivele pentru care v-aţi întrupat.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Dacă aţi început proiecte, dacă aţi făcut schimbări, dacă aţi luat decizii mai în trecut, anul 2022 vă va arăta dacă au fost cele bune. Dacă au fost bune, vă ajută să construiţi. Dacă nu au fost bune sau dacă v-a fost frică să faceţi ceva, Saturn o să vă frustreze, o să vă blocheze. Aveţi nevoie să vă asumaţi, să fiţi responsabili, să fiţi maturi, să vă arătaţi că sunteţi căliţi. Saturn vă pune să vă asumaţi responsabilitatea pentru un loc de muncă, pentru un copil, pentru un membru al familiei, pentru un proiect. Saturn vrea să faceţi lucrurile într-un mod liniştit, corect, echitabil şi simplu.

Îngerii Vărsătorilor

GABRIEL, Îngerul Fericirii. Îngerul fericirii este îngerul special al Vărsătorului, iar Gabriel vă va ajuta să obțineți unirea cu Divinul din care provine adevărata fericire.

CAMBIEL, Îngerul Frăției. Lecția specială a Vărsătorului este Frăția, iar Cambiel vă va aduce la o înțelegere a misterului adevăratei frății. El vă va ajuta, de asemenea, să realizați transformarea într-o ființă spirituală.

MASNIEL, Îngerul razei Verzi. Ca şi pentru Balanţă, Masniel va aduce Vărsătorului echilibru între minte și suflet și îl va ajuta să îşi realizeze visele.

AURIEL, Îngerul lui Uranus. Vărsătorul intră sub raza lui Uranus și Auriel vă va aduce revelații spirituale care vă vor conduce la înțelegerea adevărurilor spirituale.

sursă: llewellyn.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel