Inițiala prenumelui îți dezvăluie secrete despre personalitatea ta. Cum te influențează numele tău?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Există o serie de gesturi care traduse în limbajul corpului ne pot spune multe despre felul în care suntem și felul în care gândim, dar ce anume ne poate transmite inițiala prenumelui nostru? Cum te influențează prenumele primit? 

Prenumele tău poate să spună multe lucruri despre tine, iată ce anume îți dezvăluie prima literă a prenumelui tău!

A

Cei care au inițiala prenumelui lor „A” trebuie să știe că se bucură de energia uneia dintre cele mai puternice litere. Acești oameni sunt extrem de hotărâți și curajoși, mereu în căutarea unor aventuri. Le place să dețină controlul și au puterea de a-i motiva și pe cei din jurul lor. 

B

Dacă prenumele tău începe cu litera „B”, atunci nu prea ești genul căruia îi place să își expună emoțiile în public, dar ești alături de cei care o fac și le oferi un umăr pentru sprijin. S-ar putea să ai mici momente de egoism uneori sau de lăcomie.

C

Cei al căror prenume începe cu litera „C” sunt extrem de talentați și sociabili. Au o intuiție puternică, știu cum să vorbească în public pentru a atrage atenția și tind spre cariere în ochiul publicului. E posibil să aibă mici episoade impulsive din când în când. 

D

Dacă prenumele tău începe cu litera „D” înseamnă că nu te sperie munca nici acasă nici la serviciu. Îți place să îți ții mereu lucrurile în ordine. Deși ești destul de încăpățânat și ții tare la principiile tale, asta nu înseamnă că te cerți cu ceilalți, ci mai degrabă ai toate abilitățile necesare pentru a fi un bun lider.

E

Posesorii prenumelor care încep cu litera „E” sunt oameni plini de compasiune și de dragoste față de semeni. Au o personalitate carismatică și știu cum să se facă iubiți de cei care îi înconjoară. Totodată, au o capacitate destul de bună de a rezolva problemele, găsind soluții la care nimeni nu s-ar fi gândit. 

F

Dacă prenumele tău începe cu litera „F” înseamnă că ești o persoană grijulie, extrem de atașată de familie, romantică și care trăiește prin relațiile sale. Pe de altă parte, s-ar putea să fii puțin cam copilăros și să ai tendința de a intra în conflicte.

G

Cei care poartă un nume ce începe cu litera „G” sunt cei care nu țin cont de sfatul nimănui. Au propriul lor mod de a face lucrurile, de a rezolva problemele și de a-și croi propriul drum în viață. Sunt inteligenți și au o modalitate proprie de a afla mereu adevărul orice ar fi.

H

Dacă inițiala prenumelui tău este „H” înseamnă că ești super-ambițios și îți ies bine și treburile cu banii. Cei al căror prenume începe cu „H”, au un simț bun al orientării în afaceri și o intuiție de aur. Au capacități bune de conducere, însă au tendința de a fi cam posesivi.

I

Persoanele al căror prenume începe cu litera „I” au un suflet bun de pus la rană. Sunt de cele mai multe ori îndreptați către ideea de a schimba lumea, de a-i ajuta pe cei care nu au fost prea norocoși. Un defect al acestor oameni, însă, este acela că iau lucrurile mult prea personal. 

J

Dacă inițiala prenumelui tău este „J”, înseamnă că nu ești doar ambițios, ci ești hotărât să mergi până în pânzele albe pentru a obține ceea ce crezi că îți aparține. Îți place să te bazezi pe propriile tale forțe atunci când vine vorba de muncă, însă în viața personală te bucuri de sprijinul unui partener.

K

Cei care au inițiala prenumelui „K” sunt oameni care simt nevoia să se afle mereu în centrul atenției, însă de cele mai multe ori acest fapt vine din nesiguranța lor. Au mare nevoie de înțelegere și de armonie și își doresc mereu să găsească locuri și relații pașnice.

L

Dacă prenumele tău începe cu litera „L” înseamnă că ai un mod unic de a vedea viața și un simț al umorului ieșit din comun. Îți place să te distrezi, să faci tot ce te pasionează și pui mult suflet în relațiile tale, ai face orice pentru cei pe care îi iubești.

M

Persoanele al căror prenume începe cu litera „M” sunt foarte muncitori, s-ar putea chiar să exagereze cu munca. Sunt oameni loiali, sunt de încredere, însă pot fi destul de tăcuți. Bine ar fi să încerci să nu le „umpli paharul” deoarece au limitele lor.

N

Dacă inițiala prenumelui tău este „N”, atunci ești puțin cam obsedat de perfecțiune și de a face lucrurile în felul tău. Nu prea îți place munca în echipă și nici nu ai răbdare să asculți să îți spună cineva ce să faci. Ești independent și creezi propria cale. 

O

Dacă prenumele tău începe cu „O” înseamnă că ești o persoană de încredere, oamenii se pot baza pe tine și pe toată dragostea pe care ești capabil să o oferi. Aceste persoane pot fi atrase de cariere în educație sau cercetare și ajung să fie extrem de populare. 

P

Unii dintre cei mai curioși oameni sunt cei al căror prenume începe cu litera „P”. Pe lângă asta au tendința de a fi extrem de încăpățânați și un pic cam egoiști. Însă sunt extrem de amuzanți, iar prietenii lor pur și simplu îi adoră pentru felul lor excentric de a fi. 

Q

Cei care au inițiala prenumelui „Q” sunt persoane extrem de misterioase cărora nu le place să dea detalii despre ce fac și despre planurile lor de viitor. Sunt foarte hotărâți și nu renunță la ceea ce și-au propus nici în ruptul capului. 

R

Dacă prenumele tău începe cu „R” înseamnă că ești destul de posesiv atunci când vine vorba despre relația pe care o ai. Ai face orice pentru a-ți proteja familia care este extrem de importantă pentru tine. Ai abilități de a-i vindeca pe cei din jurul tău și o personalitate îndreptată către dragostea de pace și natură. 

S,Ș

Acești oameni sunt extrem de loiali, însă romantismul nu este punctul lor forte. Au standarde foarte înalte și ajung să își impună foarte multe reguli pentru a obține ceea ce vor. Sunt carismatici și atrag atenția oriunde merg. 

T,Ț

Aceste persoane sunt extrem de bine intenționate și reușesc să facă față cu brio tuturor situațiilor stresante. Sunt buni diplomați, iar asta îi ajută să aplaneze conflictele lor, dar și pe ale celor care le cer ajutorul. Nu le place dezordinea și îi deranjează dacă cineva le umblă prin lucruri. 

U

Cei care poartă prenumele cu inițiala „U” au tendința să muncească din greu pentru a obține stilul de viață pe care și-l doresc. Sunt extrem de bine organizați și au idei care se dovedesc a fi geniale în timp. Singurul dezavantaj este că sunt prea preocupați de viața profesională și își neglijează familia. 

V

Dacă prenumele tău începe cu inițiala „V” înseamnă că ești o persoană sinceră, iubitoare și dotată cu o memorie excelentă. Ai amintiri încă din copilărie și o minte extrem de bună pe matematică și științe fixe. Ești extrem de preocupat de serviciul tău, îți place să îți faci treaba bine, iar oamenii se pot baza pe tine. 

X

Oamenii al căror prenume începe cu „X” sunt destul de orientați către libertate, nu prea le place viața de cuplu și preferă să se dezvolte singuri. Pot fi profesori sau antrenori extraordinari, însă s-ar putea să fie cam lăudăroși și un pic avari uneori.

W

Dacă prenumele tău începe cu „W”, înseamnă că ai o natură cam impulsivă și iei foc dacă cineva spune ceva cu care nu ești de acord. Nu îți place să lucrezi cu termenul-limită și preferi să faci lucrurile în ritmul tău. Îți place libertatea. 

Y

Dacă prenumele tău începe cu „Y” înseamnă că ești extrem de preocupat de spațiul tău personal. Nu prea îți place să împarți casa sau camera cu altcineva și preferi să ai o ordine exactă a lucrurilor tale. În ceea ce privește viața de cuplu, ai nevoie de un partener cu o anumită siguranță financiară. 

Z

Cei care au ca inițială a prenumelui litera „Z” sunt foarte orientați către obiective și știu exact ceea ce vor de la viață. Sunt oameni născuți pentru a conduce, pentru poziția de manager, dar au și un optimism contagios, lucru care îi face să fie apreciați de cei din jurul lor. 

sursă: indiatimes.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel