Între 22 și 40 de ani ne identificăm cu zodia noastră. Vârsta planetară a Soarelui

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Vârsta planetară a Soarelui are loc în viaţa noastră între 22-40 ani. Este perioada în care ne găsim sensul personalităţii noastre, satisfacţia muncii şi ne identificăm cel mai mult cu zodia noastră solară. Este etapa în care punem la încercare tot ce am învăţat din celelalte vârste planetare şi ne regăsim. 

Vârsta planetară a Soarelui este marcată în principal de aspectele profesionale şi sociale ale vieţii noastre, a precizat astrologul Aexandru Păunescu la interviurile Astrosens. Soarele este sensul personalităţii noastre. Este planeta din mijlocul acestui ciclu de evoluţie. Şi aici avem etapa adultului tânăr, adultul tânăr care a trecut prin toate etapele de dezvoltare şi acumulare şi acum încearcă el să devină un exemplu, el să acţioneze asupra lui şi el să îşi ia viaţa în propriile mâini şi să decidă ce vrea să facă.

În această perioadă, cei mai mulţi oameni sunt interesaţi de partea profesională, de o anumită recunoaştere, de o anumită formă de interacţiune cu mediul profesional şi social. Este foarte important ca pregătirea profesională să îşi atingă maximul aici pentru că cele mai multe mulţumiri şi împliniri profesionale apar în perioada Soarelui, a precizat Alexandru Păunescu, pentru Astrosens.ro.

Un lucru la care trebuie să fie atenţi oamenii care trec prin această etapă, este să nu uite să se bucure de viaţă şi să ofere înapoi ceva odată ce acumulează tot mai multă experienţă de viaţă.

"Perioada aceasta ţine cont de modul în care ai trecut prin celelalte perioade ale tale, dar da, este cumva floarea vârstei şi oamenii, uneori, se lasă furaţi de peisajul acesta de a acumula medalii şi recompense şi uită să se bucure şi să celebreze faptul că au încheiat perioada lor de acumulare şi să devină ei la rândul lor nişte exemple, nişte modele. Oameni care dau, oameni care iniţiază, oameni care formează la rândul lor pe ceilalţi pentru că, până la urmă, asta înseamnă Soarele".

Alexandru Păunescu a ţinut să demonteze şi „mitul ascendentului” şi a precizat că ne vom identifica mai mult cu zodia noastră în această etapă. „Ca să demontăm şi un mit astrologic conform căruia ascendentul influenţează a doua parte a vieţii şi mai ales de la 29, 30 de ani, din punctul meu de vedere, ascendentul este prezent în prima parte a vieţii, până la această etapă de Soare pentru că ascendentul are acea structură corporală şi ţine foarte mult de emoţii. Când începe etapa de Soare, atunci descoperim cu adevărat zodia noastră. Dacă eu am Soarele în Taur şi sunt Taur, mă voi descoperi pe mine, ca Taur, în această perioadă în care Soarele activează, adică 22 - 40 de ani. Până atunci, ascendentul a fost mult mai puternic".

Dacă ajungi în perioada Soarelui şi tu încă îţi cauţi un sens, mai ales în mijlocul acestei perioade, înseamnă că ceva din perioadele trecute nu a mers, ceva a rămas nedescoperit acolo. Perioada de Soare e perioada în care simţi nevoia de întregire. Şi dacă ceva nu a funcţionat, acum simţi acut nevoia de sens şi cauţi, şi cauţi, dar pentru asta trebuie o regresie. Pentru asta trebuie să te întorci un pic, să vezi ce goluri ai în spate, să le umpli sau să le repari şi după aia să vii din nou la Soare”, a mai spus astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel