Introducere în chiromanție: Cum să-ți afli destinul cu ajutorul cititului în palmă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Chiromantie
Pixabay.com
Pixabay.com

Ai fost vreodată curios ce reprezintă toate acele linii din palma ta? Fiecare are o semnificație specială și-ți arată destinul. Iată ce trebuie să știi despre cititul în palmă!

Citirea palmelor, cunoscută și sub denumirea de chiromanție, a avut origini în India antică și este acum populară și la modă la nivel mondial ca o modalitate de a descifra destinul și personalitatea unei persoane prin citirea liniilor palmelor, formei mâinii și culorilor.

Există cinci linii principale pe palma mâinii: linia vieții, linia inimii (numită și linia iubirii), linia banilor (numită și linia destinului), linia capului și linia căsătoriei. Diferitele linii corespund diferitelor trăsături.

  • Linia vieții - sănătate și vitalitate fizică
  • Linia inimii - dragoste și emoție
  • Linia banilor - carieră și avere
  • Linia capului - inteligență și mentalitate
  • Linia căsătoriei - viața de cuplu și relații

Învață câteva abilități de bază în citirea palmelor și vei deveni sufletul petrecerii!

Care mână să se citească?

În teoria chineză antică a citirii palmelor, mâna dreaptă reprezintă femeile în timp ce cea stângă reprezintă bărbații. În citirea obișnuită a palmelor, există o teorie mai credibilă care recomandă citirea ambelor mâini.

Mâna dominantă este considerată a reflecta prezentul și viitorul (oportunități, provocări și limite) adică, unde te afli acum și încotro te îndrepți în viață. Și se spune că mâna non-dominantă dezvăluie caracteristicile tale înnăscute (personalitatea, abilitățile native și potențialul).

A avea o înțelegere mai profundă a propriei persoane prin citirea palmelor te poate ajuta să găsești mai multă inspirație, direcție și aspirații pentru crearea propriei destinații.

Prima impresie a palmei (ofertă de cele cinci linii majore) îți oferă o imagine generală. O culoare strălucitoare a palmei cu linii clare reflectă norocul în zilele recente.

Iată caracteristicile celor 5 linii majore!

1. Linia Vieții - Cu cât mai lungă, cu atât mai bine

Linia vieții este linia care se întinde în jurul degetului mare. De obicei, are forma unui arc. Lungimea liniei vieții nu are nicio legătură cu durata de viață a unei persoane. Ea reflectă starea de sănătate și vitalitatea fizică a individului.

Dacă linia vieții are un arc mare și pare clară, înseamnă că persoana este energică și plină de vitalitate. Cu cât linia vieții este mai lungă, cu atât este mai bine. Oamenii cu o linie vieții lungă sunt, de obicei, pricepuți în activități sportive.

Dacă linia vieții are un arc mic și este aproape de degetul mare, este un semn că persoana se epuizează ușor.

Dacă există mai mult de o linie a vieții, acest lucru indică, de asemenea, că persoana are o energie vitală bogată și plină de viață.

Dacă începutul liniei vieții (aproape de baza degetului mare) este întrerupt, de obicei, aceasta indică faptul că persoana a fost bolnăvicioasă în timpul copilăriei.

Dacă capătul liniei vieții (aproape de încheietura mâinii) pare șifonat, persoana ar trebui să acorde mare atenție problemelor de sănătate pe măsură ce înaintează în vârstă.

Dacă există un cerc (ca o insulă) în linie sau linia este tăiată undeva, persoana s-ar putea răni fizic sau să ajungă în spital. Mărimea cercului reflectă gravitatea bolii/leziunii.

Dacă linia vieții este dreaptă, trecând paralel cu linia capului pe palma mâinii, persoana este curajoasă și de obicei foarte deschisă.

2. Linia Inimii (Linia Iubirii) - Cu cât mai lungă, cu atât mai bine

Linia inimii, uneori numită linia iubirii, este linia care se întinde pe palma mâinii direct sub degete. Linia inimii reflectă aspecte legate de inimă, precum sentimente, reacții, control emoțional, etc. Cu cât este mai lungă și dreaptă, cu atât este mai bine.

Dacă linia inimii este scurtă și dreaptă, persoana are puțin interes în exprimarea dragostei sau romantismului.

Dacă linia inimii este lungă, probabil va fi un partener iubitor - dulce, înțelegător și romantic.

Dacă linia inimii începe de la degetul arătător, se prezice o experiență fericită în dragoste.

Dacă începe de la degetul mijlociu, înseamnă că persoana obișnuiește să se gândească mai mult la ea însăși decât la persoana iubită.

Dacă linia inimii începe între degetul mijlociu și degetul inelar, va fi ușor pentru el/ea să se îndrăgostească.

Dacă linia inimii are o creștere și cădere mare, probabil se va îndrăgosti de mai multe persoane. Fiecare poveste de dragoste va dura de obicei un timp scurt.

Dacă există unul sau mai multe cercuri pe linia inimii, linia inimii este împărțită în mai multe secțiuni sau există niște linii subțiri și scurte care traversează linia inimii, de obicei înseamnă că nu este foarte fericit/ă cu viața sa de dragoste actuală.

3.  Linia Banilor (Linia Destinului) - Clară și dreaptă este bună

Linia banilor, numită și linia destinului, este linia care se întinde de la încheietura mâinii până la degetul mijlociu. Ea reflectă destinul și cariera unei persoane.

Dacă linia banilor și linia vieții încep din același punct, acea persoană este de obicei ambițioasă și are încredere în sine.

Dacă există două linii ale banilor, el/ea ar putea avea două slujbe simultan sau un afaceri secundară.

Dacă linia banilor arată clară și dreaptă, de obicei înseamnă un viitor bun și norocos. De obicei, nu este nevoie să facă multe schimbări în viața sa, iar viața este stabilă.

La unele persoane, linia banilor este împărțită în două sau mai multe secțiuni. Acest lucru înseamnă că probabil va schimba frecvent slujbele sau viața/cariera sa va suferi schimbări majore.

Dacă linia banilor este scurtă, înseamnă că s-ar putea să renunțe la muncă înainte de vârsta pensionării.

4. Linia Capului - Cu cât mai clară și mai lungă, cu atât mai bine

Linia capului reflectă inteligența și mentalitatea unei persoane. De obicei, începe între degetul arătător și degetul mare (sub linia iubirii) și apoi se întinde până la cealaltă parte a palmei, părând că împarte palma în două jumătăți.

Claritatea, subțirimea și lungimea liniei capului reflectă concentrarea mentală și inteligența.

Un arc mare al liniei capului ne indică că persoana este bogată în creativitate.

O linie a capului scurtă de obicei înseamnă că persoana are mai multe șanse de realizări fizice decât mentale.

Dacă există un cerc pe linia capului, linia capului este tăiată în două (sau mai multe), sau linia capului oscilează, el/ea are o memorie relativ slabă, este ușor de distras de ceilalți și de obicei nu se concentrează pe nimic pentru mult timp.

5.Linia Căsătoriei

Linia căsătoriei este o linie scurtă deasupra liniei iubirii, începând imediat sub degetul mic. Ea reflectă relațiile romantice și căsătoria unei persoane.

Unele persoane au doar o linie în acest loc, în timp ce altele au mai multe linii. Numărul de linii nu înseamnă nimic. Citește doar cea mai clară.

Dacă există două linii de căsătorie la fel de clare, el/ea trebuie să fie atent/ă la un triunghi amoros.

Dacă există mai multe linii de căsătorie fără o linie principală, viața sa de căsătorie s-ar putea să nu fie plăcută.

Dacă linia se îndreaptă în sus sau este scurtă și superficială, de obicei, el/ea nu se va căsători sau se va căsători mai târziu în viață.

Dacă linia căsătoriei se întinde până între degetul mic și degetul inelar, el/ea are cerințe ridicate în alegerea unui soț sau soție.

Dacă linia căsătoriei se întinde până la degetul inelar, acest lucru prezice că familia soțului/soției sale este bogată și prietenoasă.

Cu toate acestea, dacă se întinde mai departe de al treilea deget, nu este un lucru bun. Reputația și averea ar putea fi afectate de căsătorie.

Dacă linia căsătoriei se împarte în două sub degetul mic, el/ea ar trebui să acorde atenție gestionării relației, deoarece cuplul ar putea ajunge să se despartă.

Citește și Marte în Capricorn până pe 13 februarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel