Îți dezvăluim secretele nativilor cu Luna în semne de APĂ

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a răspuns de curând la întrebarea ce este mai important într-o astrogramă din punctul său de vedere. Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. 

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: Soarele, Luna și Ascendentul.

Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, însă Ascendentul și Luna alături de Soare creează elementele de bază atunci când vine vorba despre construcția unei persoane.

Dintre cele trei elemente, astrologul Daniela Simulescu ne spune că prima dată se uită la Luna persoanei pe care ar dori să o descopere. Citește mai multe despre asta și vezi cât de importantă este Luna din astrograma unei persoane atunci când vorbim despre compatibilitate

Dacă știm Luna persoanei înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale. În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile. 

Luna în Rac

Fiind la ea acasă, Luna poate să dezvolte pentru acești nativi nevoia permanentă de afecțiune, pentru copiii cu Luna în Rac, asta înseamnă o relație extrem de profundă cu mama lor. Secretul acestor nativi, în special al bărbaților care au Luna în Rac este că apar a fi ceea ce numim „băieții mamei”, căci indiferent de zodia lor ei au o legătură extrem de puternică cu mama. Pe de altă parte, la maturitate, atunci când se căsătoresc, s-ar putea să transfere această formă de atașament soției, pe care este posibil să o pune în locul mamei, să devină complet fidel „noii mame”. În același timp, un nativ cu Luna în Rac este extrem de afectat de conflicte, nu îi place să fie expus niciunei forme de scandal, de agresivitate. 

Luna în Scorpion

Nativii cu Luna în Scorpion sunt predispuși unor doze mari de frustrare pe care nu știu să le gestioneze prea bine, de aceea ajung să genereze anumite conflicte cu ceilalți, dar și cu ei înșiși. Pe de altă parte, un nativ cu Luna în Scorpion nu poate să se concentreze în mod distributiv asupra unor proiecte. Există la aceștia și o teamă foarte mare de a pica în capcana manipulării celorlalți, nu permite foarte ușor cuiva să pătrundă în inima sa, să îi lase pe ceilalți să îi vadă vulnerabilitățile, iar Luna accentuează aceste temeri. 

Luna în Pești

Un nativ cu Luna în Pești are și el o strânsă legătură cu părinții săi. Încă din copilărie absoarbe absolut toate informațiile de la aceștia, demonstrează un grad foarte mare de receptivitate, percepe totul într-un fel intens. Secretul unui nativ cu Luna în Pești este adaptabilitatea acestuia, felul în care se va plia pe mediul în care se află, felul în care poate să preia o natură conflictuală imediat dacă este supus unui mediu conflictual. Pe de altă parte, cei cu Luna în semnul Peștilor, au tendința să fie foarte creativi, să tindă către cariere artistice, dar și să caute meserii în care să vrea să îi ajute pe ceilalți mai mult, însă doza de sacrificiu la care se expun, îi va face de multe ori să-și asume și rolul de victimă cu ușurință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel