Iubirea vieții ei? Jennifer Lopez a păstrat un cadou 19 ani

Mara Ivan |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Ben și Jlo, după aproape 20 de ani: în 2002 (stânga) și 2021 (dreapta)
Ben și Jlo, după aproape 20 de ani: în 2002 (stânga) și 2021 (dreapta)

S-a numărat printre cele mai frumoase, mai celebre și mediatizate, mai admirate și invidiate cupluri de la Hollywood. Tineri, superbi, talentați, ambițioși. Și îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Au fost împreună doi ani și s-au aflat la un pas de a-și uni destinele. Dar renunțat, apucând fiecare pe alt drum. După 20 de ani, Ben Affleck și Jennifer Lopez pare că s-a regăsit.

A fost, poate, una dintre surprizele cele mai savurate de marele public: Ben Affleck și Jennifer Lopez împreună prin Europa. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor 2000. După despărțirea, anticipată, probabil, doar de rău voitori, Ben și Jlo au avut și alte relații, s-au căsătorit cu alte persoane, au devenit părinți, au divorțat, s-au despărțit de partenerii lor. 

Din nou liberi, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Ca și cum ar fi făcut o călătorie în trecut, singura deosebire fiind experiențele trecute, lecțiile învățate în cei aproape 20 de ani de când nu au mai format un cuplu. 

Bine, bine, povestea asta se știe deja, dar despre ce cadou este vorba? Internauții au fost cei care au descoperit, într-una dintre fotografiile postate de Jennifer Lopez pe Instagram, o brățară mai deosebită, purtată la mână de cântăreață. Imaginea a fost surprinsă pe un iaht în timpul vacanței petrecute de cei doi în Italia. 

Nu este nimic regizat 

Este exact brățara, realizată de Harry Winton, oferită de Ben Affleck iubitei sale în 2002. Altfel spus, Jennifer Lopez a păstrat bijuteria 19 ani. Și se pare că în tot acest timp nu a purtat-o. Oricum, nu în văzul lumii. Acum, au văzut-o toți.

Greu de spus ce se va întâmpla în continuare. Un lucru este însă cert: în călătoria lor prin Europa, mai întâi în sudul Franței, apoi în Italia, pe Insula Capri, Ben și Jlo au lăsat impresia că nimic nu e regizat, cum au speculat unii și alții, că totul este cât se poate de real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel