Jimmy Fallon şi Whoopi Goldberg, testaţi pozitiv cu COVID-19

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Paul Deetman - Pexels
Foto: Paul Deetman - Pexels

Covid-19 loveşte şi starurile de peste ocean.

Jimmy Fallon, prezentatorul popularei emisiuni de televiziune "The Tonight Show", a dezvăluit luni că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în luna decembrie, informează site-ul revistei People.

Prezentatorul TV, în vârstă de 47 de ani, a precizat într-un mesaj publicat luni pe Instagram că deşi este vaccinat inclusiv cu doza "booster" a primit un rezultat pozitiv la un test COVID-19 chiar înainte de Crăciun şi că a prezentat doar simptome uşoare.

"În prima zi din vacanţa noastră de sărbători am fost testat pozitiv cu COVID-19. Sunt vaccinat inclusiv cu doza 'booster', iar asta m-a făcut suficient de norocos ca să dezvolt doar simptome uşoare", a scris starul american în acel mesaj, însoţit de o fotografie ce îl prezintă în timp ce se afla singur într-o cameră de testare şi purtând o mască sanitară.

"Le mulţumesc medicilor şi infirmierelor care lucrează din greu şi fără încetare pentru ca toată lumea să poată să se vaccineze. Îi mulţumesc postului NBC pentru că a luat foarte în serios protocoalele de testare şi face o treabă foarte bună", a adăugat Jimmy Fallon, citează Agerpres.

Şi actriţa şi prezentatoare americană Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv cu COVID-19

Actriţa, comedianta şi prezentatoarea americană Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv la COVID-19 şi prezintă simptome uşoare, relatează marţi EFE.

Este ceea ce a anunţat luni Joy Behar, colegul de platou cu Whoopi la emisiunea "The View".

"De ce sunt eu, în locul lui Whoopi?", a întrebat Behar. "Whoopi, din păcate, a fost testată pozitiv în perioada de vacanţă şi se va întoarce, probabil, săptămâna viitoare", a adăugat el.

Actriţa, în vârstă de 66 de ani şi care a fost vaccinată şi cu cea ce-a treia doză, prezintă simptome "foarte uşoare".

Whoopi Goldberg a avut roluri memorabile în drama romantică "Ghost" din 1990, cu Demi Moore şi Patrick Swayze ca protagonişti, şi mai ales în comediile "Sister Act" şi "Sister Act 2".

Potrivit publicaţiei The Daily Wire, un alt membru al programului "The View", Sunny Hoster, a fost testat pozitiv la noul coronavirus înainte de Crăciun, fapt ce l-a obligat să se izoleze în perioada Sărbătorilor şi să menţină relaţii online cu familia.

Ana Navarro, prezentatoare invitată a programului, a comentat de asemenea că tatăl ei s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit publicaţiei The Hill, o altă amfitrioană a programului, Sara Haine, a povestit că atât ea cât şi cei doi fii ai săi au fost nevoiţi să stea în carantină, după ce soţul ei a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

SUA se confruntă cu o recrudescenţă a cazurilor asociate Omicron, deşi autorităţile sanitare au subliniat că noua variantă este mai puţin severă decât Delta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel