Johnny Depp învingător în procesul de defăimare intentat lui Amber Heard

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: captură de ecran YouTube: Law&Crime Network
sursă foto: captură de ecran YouTube: Law&Crime Network

Actorul Johnny Depp a ieşit învingător miercuri în procesul său dur şi foarte mediatizat intentat fostei sale soţii Amber Heard, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc prin intermediul presei, notează AFP. 

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din 'Piraţii din Caraibe' pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat 'rău intenţionată'. Cei şapte juraţi - cinci bărbaţi şi două femei - au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari. Actriţa de 36 de ani, prezentă la tribunal, a primit verdictul cu o faţă gravă, părând că acuză lovitura.

Ea şi-a recunoscut 'dezamăgirea inexprimabilă' într-un comunicat. 'Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ', a făcut cunoscut ea.

Absent din sala de judecată, Johnny Depp a reacţionat sub forma unui mesaj postat pe Instagram. 'Juriul m-a readus la viaţă', şi-a exprimat el bucuria. În faţa tribunalului, câteva zeci de persoane au exultat la anunţarea verdictului.

În spatele unei bariere de securitate, unii spectatori purtau pancarte în sprijinul actorului american, un bărbat era îmbrăcat în Jack Sparrow, persoana pe care o interpretează în 'Piraţii din Caraibe'. Juraţii au răspuns afirmativ la întrebarea dacă titlul şi două fragmente dintr-un articol, publicat de Amber Heard în 2018 în Washington Post, conţineau remarci defăimătoare la adresa lui Johnny Depp.

Ea s-a descris în acest text ca fiind o victimă a violenţei sexuale şi domestice, însă fără a-şi numi fostul soţ. Estimând că acest articol i-a distrus reputaţia şi cariera, Johnny Depp şi-a dat în judecată fosta soţie, pretinzând despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Amber Heard, care a apărut printre altele în 'Justice League' şi 'Aquaman', a contraatacat şi a cerut dublul. Ea a obţinut parţial câştig de cauză miercuri, juraţii considerând că avocatul lui Johnny Depp, Adam Waldman, a făcut afirmaţii defăimătoare atunci când a numit acuzaţiile de abuz sexual ale lui Amber Heard 'un complot' în jurnalul Daily Mail în 2020. Acest proces foarte mediatizat, de la 11 aprilie, a oferit amănunte din viaţa intimă a celor două vedete de la Hollywood. AGERPRES/(AS - editor: Alic Mîrza)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel