Jupiter în mers direct le aduce Scorpionilor magnetism și multă iubire! Iată care sunt previziunile pentru nativi

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Jupiter este în mers direct în Taur până pe 26 mai. Află previziunile pentru Scorpioni!

Jupiter nu mai este retrograd în Taur de pe 30 decembrie, ci se află în mers direct. Așa va rămâne până pe 26 mai, când o să își înceapă tranzitul în semnul Gemenilor. 

Când Marele Benefic se află în mers direct, trebuie să reții următorul lucru. Prin acțiuni corecte, ai toate șansele să obții beneficii pe măsură. Lasă deoparte tentația de a folosi scurtături sau de a face negocieri care ți-ar putea afecta parcursul. Ține-te departe și de cheltuieli excesive sau inutile.

De asemenea, ai putea să simți că optimismul și încrederea în propria persoană sunt la niveluri crescute. Așa că, este momentul ideal să perseverezi, ca să îți poți atinge obiectivele. Jupiter îți pune pe tavă ceea ce ai nevoie: curaj.

Conjuncția Venus-Marte în Vărsător: Dragobetele astrologic care reinventează dragostea

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion?

La tine, este vizată Casa a șaptea, a relațiilor. Jupiter nu mai este retrograd aici, ci se află în mers direct. 

În primul rând, ai face bine să te gândești la relațiile tale din mai anul trecut și până în prezent.

Totodată, până la 26 mai, trebuie să știi că existe șanse mari și în ceea ce privește parteneriatele. Să nu uitam că a șaptea casă include toate parteneriatele, atât cele personale, cât și cele de afaceri. Se anunță schimbări pe plan profesional, cu precădere în luna aprilie.

De asemenea, în ceea ce privește capitolul amoros, este posibil să întâlnești persoana mult dorită, în locuri și circumstanțe total neașteptate. Mai mult, să nu te surprindă dacă în viața ta vor apărea niște foști parteneri. Acum, însă, pot fi mai clari și pot spune mai răspicat ceea ce își doresc de la tine.

La fel de important este acest tranzit și pentru cei care au în plan să divorțeze ori să încheie o relație în care nu se mai simt confortabil.

Grație curajului nebun pe care ți-l oferă Jupiter, vei observa că te simți în stare să închei capitole dificile sau aspecte neplăcute. 

Nu te gândi prea mult la singurătate, daca nu ești într-o legătură amoroasă. Pentru că o să ai o atracție enormă, iar admiratorii nu vor înceta să apară. 

Poți să fii interesat și de: Părerea unui astrolog internațional despre conjuncția Venus-Marte: ”Îndrăgostiții se unesc!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel