Jurnalistă sportivă, momente regretabile: Mă atingeau pe fund. Toate acestea m-au făcut să am repulsie față de fotbal

astrosens Team | Dată: 06 ian 2022, 23:25 | Categorie: Monden
Jurnalistă sportivă, momente regretabile: Mă atingeau pe fund. Toate acestea m-au făcut să am repulsie față de fotbal / Foto Instagram Cristina Porta
Jurnalistă sportivă, momente regretabile: Mă atingeau pe fund. Toate acestea m-au făcut să am repulsie față de fotbal / Foto Instagram Cristina Porta

Cristina Porta a activat ca jurnalist sportiv în Spania, dar a decis să se retragă după mai multe întâmplări regretabile.

'E foarte greu. Mulți jucători nu te iau în serios. Este o lume a bărbaților și, ca femeie, te simți inferioară. Au fost și mai multe conflicte. De exemplu, i-am spus cuiva cu care mă înțelesesem bine până atunci că nu vreau să ies cu el la o cafea, iar răspunsul său a fost 'atunci n-o să-ți mai răspund de acum'. Nu era, sigur, vorba doar despre o cafea. Era altceva', a declarat Cristina Porta, conform AS.com.

'Mă atingeau pe fund. Toate acestea m-au făcut să am repulsie față de fotbal'

”Au fost foarte multe momente cu fanii în afara stadioanelor. Mă atingeau pe fund, ceea ce nu i se întâmplat unui bărbat. Toate acestea m-au făcut să am repulsie față de fotbal', a mai spus Cristina Porta.

Cel mai scump jucător din lume joacă la Real Madrid, Spania

Amintim faptul că brazilianul Vinicius Junior, de la Real Madrid, este cel mai scump jucător din lume, cu o valoare de piaţă estimată la 166,4 milioane de euro, potrivit unui studiu realizat de Observatorul pentru fotbal (CIES). 

CIES a prezentat miercuri lista semestrială a celor 100 de jucători din cele cinci mari campionate ale Europei (big-5) cu cele mai mari valori de transfer, estimate pe baza unui algoritm.

Vinicius Junior, urmat de Phil Foden și Erling Haaland

Vinicius Junior (166,4 milioane de euro) este urmat de englezul Phil Foden, de la Manchester City (152,6 milioane de euro), şi de norvegianul Erling Haaland de la Borussia Dortmund (142,5 milioane de euro).

Aceste sume nu iau în calcul eventualele clauze de reziliere din contractele jucătorilor. Pe posturi, valorile cele mai ridicate au fost măsurate pentru italianul Gianluigi Donnarumma (PSG) în cazul portarilor, portughezul Ruben Dias (Manchester City) pentru fundaşii centrali, canadianul Alphonso Davies (Bayern Munchen) pentru fundaşii laterali, englezul Jude Bellingham (Borussia Dortmund) pentru mijlocaşii defensivi, germanul Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) pentru mijlocaşii ofensivi şi Vinicius Junior pentru atacanţi.

Francezul Kylian Mbappe (PSG) are valoarea cea mai ridicată pentru jucătorii al căror contract expiră în luna iunie. Valorile au fost calculate folosind abordarea econometrică dezvoltată de CIES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play