Kanye West, acuzat că a lovit cu pumnul un fan care încerca să obțină un autograf

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Kanye West, acuzat că a lovit cu pumnul un fan care încerca să obțină un autograf / Foto: Pixabay
Kanye West, acuzat că a lovit cu pumnul un fan care încerca să obțină un autograf / Foto: Pixabay

Rapperul Ye este acuzat că a lovit cu pumnul un fan care încerca să obțină un autograf.

Ye, rapperul cunoscut anterior sub numele de Kanye West, este cercetat pentru agresiune de către poliţia din Los Angeles după ce ar fi lovit cu pumnul un fan care i-a cerut un autograf în faţa unui club de noapte din centrul oraşului, la începutul zilei de joi, au declarat autorităţile, potrivit dpa.

Rapperul este acuzat că a împins şi lovit un fan în jurul orei 3 a.m. în apropierea clubului Soho Warehouse - rezervat exclusiv membrilor - pe South Sante Fe Avenue, potrivit unor surse din cadrul forţelor de ordine, relatează Agerpres.

Ye a avut un schimb de replici cu bărbatul care încerca să obţină un autograf, însă acesta a degenerat într-o altercaţie fizică. O înregistrare video obţinută de TMZ îl arată pe Ye ţipând şi gesticulând în apropierea unui SUV pe trotuar.

Agresiunea poate fi pedepsită cu până la şase luni de închisoare



Vedeta părăsise zona în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, iar presupusa victimă a refuzat tratamentul medical, potrivit unor surse.

Incidentul este tratat ca o agresiune, care poate fi pedepsită cu până la şase luni de închisoare, au declarat autorităţile. Altercaţia are loc la o săptămână după ce artistul a fost anunţat drept unul dintre capii de afiş de la Coachella Valley Music and Arts Festival din aprilie.

În luna octombrie a anului trecut, judecătoarea Michelle Williams, de la Curtea Superioară din Los Angeles, a aprobat cererea rapperului de schimbare a numelui, artistul putând folosi "Ye" fără numele de familie şi al doilea prenume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel