Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram / Foto: Facebook Kylie Jenner
Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram / Foto: Facebook Kylie Jenner

Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram.

Kylie Jenner, influenceriţă, femeie de afaceri şi membră a clanului Kardashian, a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, ajungând la numărul impresionant de 300 de milioane de abonaţi, informează  Agerpres, citând AFP.

Contul ei număra 301 milioane de urmăritori joi dimineaţă, ceea ce o plasează în urma fotbalistului Cristiano Ronaldo (cu 389 de milioane de urmăritori) şi a campionului la toate categoriile, contul oficial al reţelei de socializare (cu 460 de milioane de urmăritori).

Cum a devenit celebră Kylie Jenner



În vârstă de 24 de ani, Kylie Jenner a devenit celebră în urma apariţiei la reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", alături de surorile ei vitrege Kourtney, Kim şi Khloe Kardashian.

Ea a fondat ulterior compania de cosmetice Kylie Cosmetics, printre alte incursiuni profitabile în lumea afacerilor.

Kylie doborâse deja un record pe Instagram în 2018, cu 18 milioane de "like-uri" la postarea care anunţa venirea pe lume a fiicei sale Stormi. Ulterior, o fotografie cu un ou, postată tocmai sub forma unei provocări la adresa postării lui Kylie Jenner, a reuşit să o depăşească în 2019, adunând în momentul de faţă peste 55 de milioane de "like-uri".

În prezent însărcinată cu al doilea copil, iubita rapperului Travis Scott a fost mai puţin prezentă pe Instagram în ultima vreme, în urma tragediei de la festivalul Astroworld din Houston, Texas, din luna noiembrie. Zece persoane au murit în urma unei busculade petrecute în timpul concertului lui Travis Scott, în prezent vizat de mai multe plângeri.

Kylie Jenner a dezvăluit secretul corpului său perfect

În loc de gustări între mese, Kylie Jenner spune că bea apă naturală de cocos. La prânz mănâncă în primul rând salate verzi, coriandru, susan, carne numai de pui, arahide, struguri, apă cu lămâie în care pune câteva picături de clorofilă. La cină, Kylie mănâncă paste cu pui, salată de castraveți și rucola, sparanghel la grătar cu puțină mozzarella, ca să nu meargă la culcare cu stomacul gol. Când îi e poftă de dulce își îngăduie și câte o prăjitură cu ciocolată. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel