La ce GREȘELI MAJORE ești predispus în dragoste, în funcție de semnul zodiacal?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Oricine greșește în dragoste. Dar care sunt greșelile pe care le poți comite, în funcție de semnul solar sau de zodie? 

La ce greșeli sunt predispuse zodiile atunci când vine vorba de capitolul amoros? 

Acesta este un articol scris pentru pură conștientizare. Ca să ne putem gândi la felul în care îi percepem pe cei din jurul nostru și la modul de a ne comporta. Dacă nu te regăsești în rândurile de mai jos, reține faptul că nu ne definește doar zodia. Ci suntem o sumă întreagă de aspecte, pe care le putem descoperi în harta noastă natală. 

Berbec - Se grăbește

Nativii din zodia Berbecului sunt ambițioși și muncitori, dar tind să grăbească totul, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Într-o relație, pot lua decizii fără să se gândească prea mult, de aceea poate fi dificil să ții pasul cu ei. Deși această trăsătură poate fi de admirat în unele momente, tinde să fie și un defect într-o relație. Nu se gândesc mult la consecințe, motiv pentru care ajung să rănească persoana iubita. Totodată, un Berbec se poate muta cu o persoană de care s-a îndrăgostit, fără să se gândească de două ori.

Taur - Are nevoie de prea mult timp

Ai putea spune că Taurul este opusul Berbecului. Dacă Berbecul se repede, Taurul este un pic mai lent când vine vorba de dragoste. Ba are chiar și episoade în care poate fi leneș de-a dreptul. Așadar, punctele slabe într-o relație ies la lumină când partenerul vrea progres, dar Taurul nu crede că anumite lucruri sunt priorități. Tind să rămână cantonați în vechile obiceiuri și nu îmbrățișează rapid schimbarea din cuplu.

Gemeni - Se suprasolicită

Cu nativii Gemeni poți ține pasul destul de greu într-o relație. De obicei, sunt persoane grăbite, care vor să facă totul aici și acum. Iar asta îi obosește mai ales pe partenerii lor amoroși. Vor să fie peste tot, lucru ce tinde să fie ușor enervant într-o relație de cuplu. Și curiozitatea lor excesivă poate să dea uneori de gândit.

Rac - Devine prea sensibil

Acești nativi caracterizați de sensibilitate pot fi parteneri amoroși excelenți. Însă, tocmai această trăsătură de caracter le poate aduce și greșeli mari într-o relație. Sunt persoane melancolice, se lasă profund afectate de stările partenerului și iau foarte personal orice mică greșeală. Adesea, tind să trăiască mult și în trecut, iar relația cu un Rac poate deveni copleșitoare.

Leu - Tinde sa fie un partener arogant

De regulă, Leii au un ego mare și pot deveni cu ușurință aroganți. Deși acest lucru îi poate ajuta în viața de zi cu zi, în relații, cei de lângă ei se pot simți mai puțin importanți. Când un partener le oferă o sugestie, uneori nu o iau în calcul nativii Leu. Totodată, tind să creadă că au întotdeauna dreptate și nu vor ca persoana iubită să le modifice într-un fel viziunea asupra lumii.

Fecioară - Devine prea agitată

Un nativ Fecioară va fi mai mereu agitat și îngrijorat. Tind să își creeze în minte zeci de scenarii, iar unele dintre ele se termină cum nu se poare mai rău. Da, au o abilitate grozavă de planificare, însă adesea nu pot rămâne cu mintea în prezent. Se îngrijorează mai mereu, iar într-o relație, asta îi poate face rigizi sau destul de conservatori. Pot fi și parteneri amoroși destul de critici.

Balanță - Cam indecisă

Nativii Balanță sunt destul de indeciși în amor, iar asta poate deveni greșeala lor majoră. Stau cam mult timp să se gândească la avantajele și la dezavantajele fiecărei situații în parte, iar până ajung la concluzii, partenerul se poate plictisi. Sau, va fi obligat să îi descifreze stările, gândurile sau adevăratele emoții. Ezitarea lor poate să enerveze ușor într-un cuplu.

Scorpion – Nu comunică

Este adevărat că cei născuți sub semnul solar al Scorpionului nu sunt cei mai strașnici comunicatori. Uneori, în relații, tind să fie destul de secretoși, sunt cam greu de descifrat. Deși au un caracter foarte complex, persoana iubită a unui Scorpion va fi deranjată că acesta nu spune ce nu-i convine. O lasă cu semne de întrebare.

Săgetător - Capricios

Nativii Săgetători sunt capricioși și tind să se gândească prea mult. Deși se implică în relații, sunt prinși între instincte și inimă, disecă orice discuție și întorc o situație pe toate părțile. Așa că pot suferi modificări de dispoziție, iar partenerii lor devin ușor pierduți în ecuație. Sunt și oameni destul de secretoși și nu le place să își arate vulnerabilitatea.

Capricorn - Dificultăți în gestionarea furiei

Ce greșeală fac Capricornii în dragoste? Pot să aibă anumite probleme de gestionare a furiei, tocmai pentru că o țin prea mult in interior. Pot fi foc, dar și gheață. Iar aceste extreme le pot aduce adevărate dureri de cap partenerilor lor amoroși. Sunt maturi, dar pot să păstreze ranchiună pentru perioade lungi de timp. Devin chiar meschini dacă le faci vreo nedreptate.

Vărsător - Pune focusul pe el

Vărsătorul are o nevoie majoră de independență, iar asta se poate traduce des prin egoism. Într-o relație, un Vărsător nu se gândește foarte mult la alții, ci ia decizii punând accentul pe dorințele proprii. Nu prea lasă de la el, așa că relația cu un astfel de nativ poate să presupună ceva muncă.

Pești – Emoții și iar emoții

Peștii lasă sentimentele pe masă. Sunt nativi sensibili, visători și acționează ca niște bureți în raport cu partenerul. Des, nativii Pești absorb problemele partenerului de viață. Când sunt îndrăgostiți și iubesc, vor să repare totul și să le facă pe toate, chiar și atunci când nu se poate. Această vulnerabilitate poate fi o greșeală mare uneori, mai ales dacă există situații tensionate în cuplu.

Vezi și: Cele trei zodii care știu să spună "NU". Iată ce putem învăța de la ele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel