La ce păcat ești cel mai predispus în funcție de zodie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care este cel mai grav păcat al tău, în funcție de semnul din zodiac?

Pentru că ne aflăm încă în Postul Paștelui, merită să ne abținem nu doar de la alimentele "interzise", ci și de la a face anumite păcate sau acțiuni care ne dăunează atât nouă, cât și celor din jur. Iată ce păcat îi corespunde fiecărui semn din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Furia este păcatul tău cel mai mare. Ești un semn zodiacal destul de impulsiv și imprevizibil, așa că poți să ai adevărate accese de furie atunci când lucrurile nu îți ies conform planului. Ce trebuie să înveți, mai ales în această perioadă? Să te mai temperezi puțin. Și să nu mai vezi lucrurile într-un mod atât de tragic.

Taur/Ascendent în Taur

Care este păcatul grav în care pot cădea Taurii? Lăcomia. Îți dorești cele mai bune condiții de trai, cea mai mare și cea mai frumoasă casă, dar și cea mai bună mâncare. Dacă se poate și în cantități mari. Chiar dacă nu este un lucru rău că vrei să îți depășești condiția, poate ar fi bine să înveți mai multă moderație.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Păcatul nativilor Gemeni poate fi înșelăciunea. Deși ai o mulțime de calități, poți cădea în păcatul de a spune oamenilor lucruri care nu reflectă atât de bine adevărul. Sau tinzi să prezinți un anumit eveniment în forma care te avantajează doar pe tine. Fii mai sincer și mai transparent.

Rac/Ascendent în RAC

Dar care este păcatul Racilor? Preaslăvirea. Ai tendința să te închini la alți zei și să îi ridici prea mult în slăvi pe cei din jurul tău. De obicei, ridici oamenii la care ții pe un piedestal. Așadar, merită să înveți următorul lucru: gândește-te mai mult la tine și la propriile nevoi. La ceea ce te avantajează cu adevărat.

Leu/Ascendent în Leu

Mândria poate să devină ușor păcatul unui Leu. Este adevărat că știi cum să îi impresionezi pe cei din jur și îți place să beneficiezi de cât mai multă atenție. Cu toate acestea, poți deveni egoist. Ți se pare că toată lumea ar trebui să joace după cum cânți tu. Ce poți să înveți? Cum să fii mai modest și poate chiar mai umil.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Păcatul unei Fecioare poate fi invidia. Uneori, tinzi să râvnești și tu la mașina vecinului sau la un loc de muncă mai bun, precum al unei foste colege. Ar fi indicat să fii mai recunoscător pentru ceea ce ai și pentru ceea ce ești. Nu râvni la ceea ce are aproapele!

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanța poate să aibă următorul păcat: vanitatea. Poți să devii cu adevărat obsedat de felul în care arăți, de hainele pe care le porți și de impresia pe care o au despre tine toți cei din jur. Și, să spunem lucrurilor pe nume: nu te-ai plictisi dacă ar trebui să te uiți în oglindă cat este ziua de lungă. Chiar dacă îți dorești să arăți bine, acordă mai multă atenție interiorului, nu exteriorului.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Păcatul major al Scorpionului este însăși dorința. Ești un nativ care beneficiază de multă atracție, iar în tine zace focul dorinței și al pasiunii. Dar tocmai din cauza acestei dorințe, uneori ți se întunecă mintea. Nu uita că poți să ratezi o dragoste adevărată din acest motiv sau riști să te întrebi de ce ești părăsit.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru Săgetător, adulterul poate deveni ușor un păcat. Se spune că acestor nativi le este mult mai ușor să înșele, chiar dacă nu ajung să o facă. Dar dacă aleg acest păcat, o pot face cu naturalețe și multă ușurință. Știi cum să flirtezi și te folosești mereu de asta, îți fug ochii rapid. Asta te poate duce către lipsa unei stabilități.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Capricornii nu știu ce este odihna! Ar trebui să respecți ziua de relaxare. În schimb, vrei mereu ca totul să fie pus la punct, verifici de o mie de ori proiectele și vrei să culegi toți laurii. Dacă se poate, îți dorești să capeți și cele mai mari sume sau salarii. Este recomandat să mai renunți la gândurile referitoare la muncă și să mai iei, în schimb, câte o zi liberă. Nu se va întâmpla nimic!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ce păcate pot avea Vărsătorii? Se cred Dumnezeu! Uneori, tinzi să crezi că numai tu știi să le faci pe toate. Sau că numai tu faci lucrurile ca la carte. Vrei ca toți oamenii să vadă lucrurile în aceeași manieră ca tine. Poți să te oprești din a crede că doar tu ai dreptate mereu.

Pești/Ascendent în Pești

Nu în ultimul rând, păcatul suprem al Peștilor poate fi lenea. Uneori poți să devii prea visător, prea lent, cu capul în nori. Chiar dacă ai lucruri de făcut, revii tot timpul la visare. Ce ar trebui să faci? Să revii mai des cu picioarele pe pământ și să treci la treabă!

Vezi și: Cuvântul cheie pentru o ZODIE DE APĂ în luna aprilie: nervi! Cine sunt nativii care nu vor ști încotro să o ia?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel