Lecția lui Mercur în Leu pentru fiecare zodie/ascendent: „Îndrăznește să ceri!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Data de 11 iulie marchează începutul tranzitului lui Mercur în semnul Leului. Iată care sunt previziunile și lecțiile de care pot beneficia toate semnele din zodiac!

Mercur își începe tranzitul în semnul Leului, unde va rămâne până pe data de 30 iulie!

De azi, putem observa clar cum oamenii comunică diferit. De asemenea, sunt mai încrezători, poate că par și mai aroganți și mai încărcați de dramatism. De multe ori, nu mai privesc cu atenție detaliile, ci privesc la imaginea de ansamblu. 

Odată cu tranzitul lui Mercur în Leu, ne apărăm mai mult drepturile, devenim mai egoiști. Acest tranzit ne aduce tupeu. Putem spune mai clar ce gândim, știm să creăm și să acționăm cu tact.

Să nu uităm că Mercur în Leu se alătură lui Lilith și lui Venus. În consecință, discuțiile despre vacanță vor fi pe buzele tuturor. La fel și declarațiile romantice. Suntem mai îndrăzneți, de aceea acest tranzit o să funcționeze de minune pentru persoanele care lucrează în domenii creative, în educație sau vânzări.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce lecție îți oferă Mercur în Leu? Vrea să ai mai multă încredere în pasiunile tale. Intră în Casa a 5-a, așa că, dacă mergi la întâlnire cu cineva, este bine să îi spui cine ești cu adevărat, cu ce te ocupi și tot ce vrei să știe despre tine. Odată cu acest tranzit, bucură-te mai mult de propria persoană. Spune-ți clar pasiunile. Ți se oferă lecția încrederii și în zona iubirii, așa că ai ocazia să retrezești romantismul. În relația cu copiii, poți să fii mai jucăuș, mai încrezător. Fă mai multe declarații de dragoste până la final de lună.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Mercur în Casa a 4-a, tu ai face bine să ai mai multă încredere în relația pe care vrei să o ai cu familia. Fii mai încrezător în modul în care te arăți membrilor ei. Nu te mai stresa, pentru că nu ai nevoie ca ei să te vadă în continuare ca pe un copil. Nu îți mai ascunde talentele de ei, de teama comentariilor care ar putea urma. S-ar putea și să îți dorești să te muți, să îți cauți o locuință nouă, dar vrei ceva care ți se potrivește perfect. Cere mai mult de la acest spațiu, ca să îți vină ca o mănușă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii trebuie să aibă și mai multă încredere în propriile lor cuvinte! Mercur o să intre în Casa a 3-a. Așa că nu vorbi doar despre ceilalți, ci spune lucruri și despre tine. Ești un vorbitor și mai bun, ai calități oratorice grozave, așa că profită pe cât de mult poți de ele. Poate că lucrezi la un blog sau scrii poezii. Exprimă-te mai mult din punct de vedere creativ, profită de talentele tale, pentru că poți să devii o sursă de inspirație pentru alții.

Rac/Ascendent în Rac

Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forțe. Atunci când negociezi, nu uita că vorbele tale îți pot aduce bani. Cu cât aduci mai multe idei pe tavă, cu atât poți să faci mai mulți bani. În cazul în care cuvintele tale ascund în spatele lor nesiguranță, nu faci decât să atragi pierderi. Așa că fii încrezător, negociază și poți să câștigi.

Leu/Ascendent în Leu

Ei bine, trebuie să te lauzi, mai ales tu, cu Mercur în semnul tău. Dar nu uita că Mercur are și partea de victimă, o parte teatrală, o aroganță. Folosește aceste părți doar dacă ai de câștigat. În plus, bazează-te pe ideile tale și împachetează-le frumos, pentru cei din jur. Comunică-ți ideile clar, chiar dacă nu vor fi puse în aplicare. Trebuie să se vadă că ai încredere în propriile forțe. Ambalajul poate să vândă, așa că fii cu băgare de seamă!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Gândește-te la asta: ce traume și ce suferințe ai avut de-a lungul vieții? Poate fi neplăcut, fiindcă aduce dureri vechi la suprafață. Dar reflectează și vezi ce ți-au adus și bun. Pe scurt, ce ai învățat din momentele grele pe care le-ai trăit? Poate să fie vorba despre orice: o pierdere, o despărțire, un serviciu pierdut, un eșec financiar. Cu siguranță, toate aceste situații te-au făcut mai puternic decât credeai. Doza ta de încredere poate fi luată din trecut, astfel încât să poți aborda lucrurile diferit.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita Casa a 11-a. Mercur așteaptă validarea celor din jur, însă tu trebuie să ai grijă cu cine ieși, de oamenii care apar în viața ta în perioada următoare. De exemplu, dacă apar oameni care nu îți aduc nimic bun, ci doar îți iau din energie, lasă-i în pace. „Spune-mi cu cine umbli ca să îți spun cine ești”, asta te va defini cu Mercur în Leu.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să ai mai multă încredere în propriile opinii. La tine, discuțiile cu șefii sunt importante odată cu acest tranzit. Totodată, nu trebuie să ții cont de ceea ce îți spun ceilalți, ci să iei decizii singur și să fii responsabil pentru ele. Da, nu contează ce spune lumea! Spune-ți punctul de vedere, ieși în față. Trebuie să fii mai vizibil în fața șefilor. Dacă ai ceva de rezolvat cu o instituție importantă, fii tupeist, cere ceea ce ți se cuvine.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă nu ai încredere în tine, nu o să reușești. Trebuie să ai și mai multă încredere într-o evoluție spirituală. Poți să discuți cu partenerul despre subiecte importante, să înveți ceva. Poate vrei să mergi la un curs sau într-o călătorie. Dar nu orice călătorie, ci una care te poate face să evoluezi. Ai nevoie de discuții din care să înveți ceva nou, care să te dezvolte.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să îți pui bazele în forța negocierii. Este un moment bun să mergi la bancă, să îți verifici conturi, rate, acte. Nu crede orice îți spune vreun reprezentant al unei instituții. Întreabă, interesează-te, insistă, cere oferte, negociază contractele, vezi ce poți să obții în plus. Acest tranzit este potrivit pentru negocieri, moșteniri, partaje. Dar nu renunța la punctele tale de vedere, ci mergi cu ele până în pânzele albe.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai încredere în cunoștințele celor mai buni. Dacă ești un nativ singur, nu îți coborî sub nicio formă standardele. Ai nevoie de un partener pe măsura ta, care este capabil să îți ofere discuții și subiecte inteligente. Dacă ai deja o relație, nu fugi de partener, ci rămâi alături de el, discută mai mult. Ai persoane și mai înțelepte în jur? Profită de vorbele lor, învață.

Pești/Ascendent în Pești

Peștii trebuie să aibă încredere în drepturile lor. Și să fie atenți la sănătatea lor și a partenerului de viață. Totodată, dacă ți se pare că medicul sau specialistul la care mergi te tratează de sus sau este superficial, caută pe altcineva. Și partenerul se poate comportă la fel cu tine, așa că nu lăsa pe nimeni să te trateze urat. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare. În acest interval cu Mercur în Leu, trebuie să înțelegi detalii, așa că fii în căutare de specialiști de la care să și înveți ceva.

Poți vedea și: Mercur în Leu, de pe 11 iulie: "Vorbim cu mai multă încredere, curaj și îndrăzneală". Ce trebuie să știm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel