Lecția lui Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Previziuni. În perioada 11 februarie-3 martie, Mercur va tranzita semnul Vărsătorului.

Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat, adică acela al Capricornului! Pe 11 februarie, planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte foarte bine. Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. 

Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Cu Mercur în Vărsător ne îndreptăm atenția iar către importanța tehnologiei în viețile noastre. Și ne dăm seama că fără aceasta nu mai putem funcționa așa cum trebuie. Da, nostalgia ne va da târcoale, dar nu mai trăim în secolul trecut. 

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn, dar și momentul planurilor. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai toleranți.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este cazul să te gândești la următorul pas din viața ta, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Și bineînțeles, va trebui să te gândești și la oamenii pe care îi vei lăsa în continuare în viața ta. Mă refer la prieteni. Vei decide că unii dintre aceștia nu se mai potrivesc principiilor și valorilor tale. Culmea, vei fi și tolerant, dar și selectiv. Ai nevoie de noutate. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a 10-a, a carierei. Ar fi indicat să te gândești câteva clipe la schimbările pe plan profesional care s-au petrecut din martie 2020 încoace. Dacă ai tot amânat o decizie, până pe 3 martie este cazul să îți faci curaj în acest sens. Și te vor ajuta unele discuții cu șefii. Vei dori să îți exerciți autoritatea și să discuți despre rolul tău în societate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va tranzita casa a 9-a. În marea parte a vieții, credem că dreptatea noastră este una absolută și îi judecăm pe ceilalți în funcție de asta. Dar acum vă veți da seama că fiecare are dreptatea lui. Până pe 3 martie, ai oportunități de a planifica unele drumuri/călătorii, de a trece unele examene sau de a te înscrie, în sfârșit, la școala pe care ți-ai dorit-o cel puțin din martie 2020 încoace. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur va tranzita casa a 8-a. Oarecum va trebui să te axezi mai mult pe ceea ce înseamnp supraviețuire. Și îți recomand să îți faci puțină curățenie în ceea ce privește economiile și datoriile. De asemenea, mai ai ceva timp să îți dai seama că toate crizele din martie 2020 au fost menite să te facă să crești, să o iei de la 0 și să îți dai seama care sunt cele mai importante resurse pentru tine. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va tranzita casa a 7-a, a relațiilor și a partenerilor. Începe o perioadă fantastică să iei decizii în acest sens. Bineînțeles, după o discuție foarte serioasă(Mercur conjunct Saturn) cu partenerul. Unii dintre voi veți internaliza mai bine schimbările pe plan afectiv apărute după martie 2020. Despărțiri, divorțuri, căsătorii sau dorința de a petrece mai mult timp în singurătate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și va tranzita o zonă pe care o consideri vitală: cea a muncii și a managementului stresului. Dar nu ar strica să îți amintești prin ce schimbări ai trecut din martie 2020 încoace. Cred ca ți-ai dat seama că statuie nu îți va ridica nimeni niciodată. Și că ești dur și exigent cu propria persoană până într-acolo de uiți de propria sănătate, fizică și mintală. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa a 5-a și se va întâlni cu Saturn. Vei lua multe decizii legate de copii, de viața lor cotidiană. De altfel, vor și fi destule evenimente inedite în viața lor. Cei singuri vor deveni mai dornici de flirt, iar cuvintele lor vor atrage destul pretendenți. Până pe 3 martie ai șansa de a-ți concretiza pasiunile. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita casa a 4-a. Și aici vom întâlni mai multe scenarii. Vei avea numeroase discuții cu specialiști care se vor ocupa de bunăstarea locuinței tale. Sau vei începe să cauți alternative. Comunicarea cu familia va întâlni unele momente jenante, dar necesare. Pentru că altfel nu ai avea curajul să abordezi subiectele apărute după martie 2020. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa a 3-a. Darul tău oratoric îi va impresiona pe toți, mai ales pe cei de la serviciu. Îți merge mintea de minune, faci conexiuni și reușești să aduci oamenii împreună. Vei fi și pe drumuri mai tot timpul. Până pe 3 martie te poți ocupa de chestiunile administrative/birocratice amânate. În plus, ai putea să îți îmbunătățești cunoștințele. 

Previziunile lunii FEBRUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur iese din semnul tău, unde a și retrogradat între 29 decembrie-18 ianuarie, și intră în casa a 2-a, a veniturilor proprii. Vei purta discuții despre salariul tău, despre buget, despre optimizare. Unii veți afla vești legate de bani, și bune și rele. Cert este că nu ar strica să discuți cu apropiații înainte de a face o investiție serioasă. Mercur vrea să îți pui mintea la contribuție astfel încât să găsești cele mai bune oferte.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur intră în semnul tău și te face să devii mai conștient de ce s-a întâmplat după martie 2020 în viața ta. Pe orice plan. Până pe 3 martie poți lua decizii grele, poți comunica așa cum nu ai făcut-o niciodată, ai o puzderie de idei și propuneri. Vei lua cuvântul și îți vei asuma proiecte destul de îndrăznețe. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a 12-a. Te vor bântui multe fantome ale trecutului, dar și multe idei. Vei fi prăpăstios, ipohondru, ușor influențabil. Îi vei molipsi și pe alții cu fricile tale. Te vei victimiza pentru că vei avea nevoie de atenție și nu vei ști cum să o obții. Încearcă să nu te contaminezi cu problemele din viețile apropiaților. Nu le trăi viețile!

Citește și 11 februarie: Mercur în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv" -VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel