Lecția lui Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

2023 începe și se termină cu Mercur retrograd în Capricorn!

Iată că finalul lui 2022 are o surpriză nu tocmai plăcută! Pe 29 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 18 ianuarie. Dar atenție că efectele pot dura până pe 11 februarie!
Mercur retrograd în Capricorn vrea să te învețe că dacă visezi cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge, mai ales că este și Marte retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie.

Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă acest Mercur retrograd, el își dorește să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți.

Iată cum ne va influența pe fiecare dintre noi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va retrograda în casa a 10-a. Vor fi multiple ajustări în ceea ce privește planurile din zona profesională. Se reiau anumite discuții cu șefii sau cu persoanele cu autoritate din viața ta. Comunicarea va avea de suferit, fie ea online sau offline. Unele decizii mai vechi vor trebui regândite. Nu este cea mai bună perioadă pentru o schimbare de statut, ci mai degrabă pentru negocieri în acest sens. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va retrograda în casa a 9-a. Începe o perioadă bună să îți mai dai încă o șansă în ceea ce privește educația. Să reiei examenele pe care nu le-ai trecut, să te înscrii la un curs, să reiei un curs. Nu tot ce zboară se mănâncă! Discuțiile cu oamenii mai deștepți sau mai înțelepți nu trebuie luate ca atare. De asemenea, astrele îți recomandă să fii mai atent la călătoriile făcute. Mai ales în momentul achiziției biletelor sau în timpul acestora. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în casa a opta. Și cum și Marte este în continuare retrograd în semnul tău, cu siguranță te vei distra! Și la propriu, și la figurat! Va trebui să înveți din nou diferența între conștient și inconștient. Îți vor prii discuțiile profunde despre unele subiecte mai greu de digerat: frica de moarte, neputința, lipsa controlului. În plus, vei relua și unele negocieri. Mai ales dacă este vorba de fonduri comune. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur va retrograda în casa a șaptea. Vor reapărea în viața ta foști parteneri, fie cei amoroși, fie cei din zona profesională. Nu este cazul să iei decizii pe plan relațional până pe 18 ianuarie pentru că vei reveni asupra lor. De altfel, nici nu este cazul să îi crezi nici pe cei din jurul tău. Nici ei nu se vor putea ține de cuvânt. Dar ar fi bine să discuți serios cu persoana iubită despre subiecte pe care le-ai băgat sub preș. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va retrograda în casa a șasea. Și se va manifesta pe două planuri: munca și sănătatea. În primul rând vei întâlni numeroase încurcături, reluări, amânări, anulări pe plan profesional. Comunicarea cu colegii va avea de suferit. Planurile vor fi date peste cap constant. Chiar și treburile gospodărești se vor transforma într-o corvoadă. Deci managementul stresului va fi deficitar! Cu alte cuvinte, va trebui să ai mai mare grijă și de rutină. De alimentație, somn și odihnă. Nu este o perioadă bună pentru analize medicale!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va retrograda în casa a cincea. Dacă ai copii, discuțiile cu ei vor fi pline de momente provocatoare. Frustrări și supărări. Dacă nu ai copii, vei găsi în sfârșit curajul să le spui celorlalți  tot ce ai evitat până acum. Vei dramatiza puțin, dar chiar simți nevoie să fii ascultat. Chiar vei supracompensa. Nu te grăbi cu declarațiile romantice! Te vei răzgândi! Dar urmează o perioadă bună pentru a vedea un film ratat, a merge la un concert dorit de mult. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va retrograda în casa a patra. Să nu crezi că după sărbători vei scăpa de discuțiile cu familia! Deloc! În plus, acum, oamenii dragi vor avea curajul să îți facă reproșuri pentru fapte vechi. Chestiunile domestice vor fi date peste cap. Se vor strica lucruri prin casă, vei fi nevoit să cauți specialiști în acest sens. Până pe 18 ianuarie ar fi recomandabil să te preocupi mai degrabă de interiorul tău, decât de exterior. 

Citește și Mercur retrograd în Capricorn 29 decembrie-18 ianuarie: Trecutul se actualizează din nou

Scorpion/Ascendent în Săgetător

Mercur va retrograda în casa a treia. Din start, îți spun că nu trebuie să iei nicio decizie până pe 18 ianuarie! Pur și simplu vei greși! Te vei grăbi și vei regreta pe urmă! Vei vorbi mult și degeaba. Întâlnirile cu prietenii vor fi multiple și epuizante din punct de vedere mental. Vei fi pe drum constant. Și te vei lovi de trafic, blocaje, întârzieri. Dar urmează o perioadă bună pentru a rezolva chestiuni birocratice! Există riscul să ai probleme cu produsele electronice. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va retrograda în casa doua. Discuțiile despre bani te vor epuiza, mai ales cele cu partenerul. Se vor face numeroase reproșuri din cauza cheltuielilor, în special cele făcute pe repede înainte și inutile. Retrogradarea lui Mercur te poate ajuta să îți dai seama ce greșești și ce faci bine. Important este să îți asumi. Evită investițiile serioase până pe 18 ianuarie! Ocupă-te doar de găsirea celei mai bune oferte!

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrograd va tranzita casa întâi. Și te va obliga să revii asupra unor decizii luate începând cu 7 decembrie. Dar atenție că vei analiza orice într-un mod exagerat. Și nu vei comunica deloc ideile tale. Din cauza ta, vor fi amânate unele proiecte. Te implici prea mult în problemele din jurul tău, deși nu ești responsabil de ele. Îi vei stresa pe cei dragi doar pentru că vrei tu să te iei prea în serios. Te invit să te gândești până pe 18 ianuarie dacă tu ai suporta o persoană așa ca tine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va retrograda în casa a douăsprezecea. Până pe 18 ianuarie vei descoperi fațete ale tale care nu îți convin. Până acum, ai putut să le ascunzi, dar acum trebuie să le confrunți. Și multe frici, îndoieli, informații neverificate. Îți vei spune că ești o victimă, dar va fi doar un mecanism de apărare sau o fugă de asumare. Tăcerea va fi cel mai bun lucru! Astrele te invită să nu te bazezi deloc pe bârfe!

Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Pești/Ascendent în Pești

Mercur retrograd va tranzita casa a unsprezecea. Nu este o perioadă bună pentru planificare, noi obiective sau decizii în ceea ce privește viitorul apropiat. Dacă nu asculți sfaturile astrelor, vei întâlni numeroase anulări și obstacole. Te vei întâlni cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Ai face bine să nu împărtășești prea multe din viața ta personală. Ci să ții discuțiile pe un ton cât mai neutru. Până pe 18 ianuarie ai timp să te ocupi de planurile amânate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel