Lecții importante pentru CINCI zodii în următoarea perioadă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Mercur tranzitează cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își au locul pragmatismul și maturizarea, aspecte de care aveam nevoie. Pe ultima sută de metri, Mercur în Capricorn ne mai pregătește câteva surprize. Iată care sunt!

Mercur a intrat în Capricorn pe 1 decembrie și va mai sta acolo până pe 5 februarie. 

Mercur îl reprezintă pe Hermes care este zeul comunicării. Această planetă se ocupă de proximitate și de limbajul verbal, cât și de cel nonverbal.

În astrologie există două puncte importante atunci când vorbim despre gândire și mental:

  • Mercur - arată deciziile pe care le luăm de zi cu zi
  • Pallas Athena - se ocupă cu strategiile mentale pe termen lung

Arhetipul Capricornului se caracterizează prin seriozitate, responsabilitate, asumare, maturizare, înțelepciune și rezervă. Pentru a se deschide, acest semn zodiacal are întotdeauna nevoie de un sentiment solid de siguranță. Putem asocia Capricornul cu imaginea unei pietre sau a unui vârf de munte, deoarece se distinge prin lipsa toleranței și empatiei. Energia sa poate fi percepută adesea ca fiind frustrantă.

În teoria astrologică, guvernatorului Capricornului este Saturn, căruia i se zice „Lordul Karmei”. De fapt, este mai mult un profesor foarte dur. 

Mercur în Capricorn este rudimentar, selectiv, nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară. Întotdeauna o să observați că aceste persoane nu se întind la vorbă mai mult decât este cazul. Nu le place bârfa.

Această perioadă a contribuit la modul în care am interacționat cu ceilalți. Dacă ai simțit că oamenii au fost mai reticenți, să știi că s-au pregătit pentru lucruri serioase.

Iată ce mai au de învățat nativii până la sfârșitul acestui tranzit!

7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur în casa a 10-a îți influențează deciziile pe plan profesional sau responsabilitatea pe care o ai într-un proiect.

Vei mai avea parte de momente serioase care nu-ți vor fi pe plac. Va fi necesar să exprimi anumite lucruri și să iei decizii, chiar dacă pentru unele aspecte nu te simți încă pregătit.

Cât timp mai durează acest tranzit, trebuie să fii mai flexibil atunci când interacționezi cu superiorii sau când preiei poziția de lider.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur este în casa a 9-a. Mai ai timp să-ți dai seama de resursele pe care le investești în călătorii și educație, mai exact în tot ceea ce ține de evoluția ta.

Mercur în Capricorn își dorește lucruri palpabile și pragmatice, așadar tot ceea ce faci trebuie să aibă un rost. Tranzitul acesta ar fi trebuit să te învețe să fii mai serios, nu doar să faci lucruri pentru a te lăuda.

Ai grijă mai mare la acte, călătorii și tot ce ține de chestiuni administrative.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Relațiile cu instituțiile financiare vor mai avea de suferit. Dacă vei dori un credit în viitorul apropiat, acordă atenție sporită detaliilor mici, notelor de subsol și pune toate întrebările necesare.

Este posibil să mai afli anumite secrete. Tu poți descoperi anumite lucruri despre ceilalți, dar și ei despre tine. Discreția este importantă în ceea ce te privește pe tine și pe cei din jur. Ai mare grijă la relația cu partenerul.

Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a 3-a. Vorbești mult, călătorești și ai tendința să te răzgândești foarte des.

Nu uita că în momente de stres, putem să cheltuim fără rost și să facem totul în grabă. În februarie, vei deveni conștient de greșelile pe care le-ai făcut.

Reia legătura cu oamenii dragi deoarece va avea un impact pozitiv asupra ta.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur este în casa a 2-a, cea a banilor. Fii cumpătat în privința cheltuielilor pe care le faci. Negociază, caută cea mai bună ofertă și nu arunca banii în stânga și-n dreapta.

Cum ai început anul 2024, așa îl și termini. Creează o strategie pentru a fi mai calculat, mai practic și mai pragmatic.

Nu este necesar să-ți epuizezi resursele financiare fără a fi nevoie.

Etalare TAROT februarie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel