Lecțiile astrelor pentru Berbec, Gemeni și Balanță. În perioada următoare, profitați din plin!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

Youtube video image

Pe 3 iunie, Mercur intră în Gemeni, semnul lui preferat, unde va sta până pe 17 iunie. Comunicarea va fi pusă pe primul loc, devenim mai curioși și mai flexibili. Cu toate acestea, există și câteva riscuri. În primul rând, alergăm după mai mulți iepuri. Pe urmă, vom avea o doză crescută de superficialitate. Însă urmează o perioada nemaipomenită pentru educație și reconversie profesională.

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce ne aduce? Este o perioadă foarte bună pentru a avea intenții și a începe lucruri noi. Este momentul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, dar și percepții diferite. Pentru acestea, trebuie să știm că educația este cheia.

Pe 8 iunie, Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Nu este un aspect plăcut. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Am putea face tot posibilul să ne implicăm în situații care să ne demonstreze aceste lucruri. Mai mult decât atât, Venus din Gemeni vrea joacă și voie bună, iar Saturn din Pești vrea mai multă seriozitate și maturitate.

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte reprezintă lupta, acțiunea și curajul. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse, confort și siguranță. Devenim pragmatic și posesivi. Cei care vor resimți din plin acest tranzit sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, mai petrece o săptămână la tine în vizită. Prin urmare, vei fi pus pe jar permanent. Este ca și cum abia aștepți semnalul de război. De cele mai multe ori, acțiunile exterioare le vor urma pe cele interioare. Vor fi momente în care te vei simți neîndreptățit. O să simți nevoia de a fi pe primul loc. Dar te vei enerva când lucrurile nu vor ieși bine. Cu toții avem aceste clipe, însă depinde de tine cât le lași să continue. Recomandarea Danielei Simulescu este să profiți de marcajul din casa a treia. Adică să folosești comunicarea, chiar dacă nu va fi cea blândă. Diplomația și răbdarea te vor ajuta să ai destul de mult succes. În interiorul tău, ai putea funcționa cu o viteză uimitoare. Dar vei reuși să maschezi. Pentru asta va trebui să depui puțin efort. Poți fi destul de apreciat pentru modul în care împaci pe toată lumea. Este o perioadă foarte bună pentru chestiunile administrative, pentru călătorii și pentru a lua legătura cu persoanele cele mai apropiate.

Încă o săptămână cu Marte în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În continuare, ești vedeta săptămânii! În semnul tău se află Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter. Mercur, guvernatorul tău, face conjuncția cu Jupiter. Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta, ești optimist. Vei avea puterea să treci peste orice se întâmplă în viața ta. Este o săptămână nemaipomenită să înveți și să îndrăznești. De exemplu, lucrezi undeva și până acum nu ai abordat un anumit proiect. Mergi la superiori sau la colegi și spune-le că vrei să participi și tu. În săptămâna aceasta, orice schimbare pe care o faci poate avea succes. Când Venus va face careul cu Saturn, ai grijă să nu simți că nu meriți mai mult.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, face două aspecte importante în această săptămână. Pe data de 3 iunie, face conjuncția cu Soarele. Iar pe 8 iunie, face un careu cu Saturn.  Nu prea te simți în apele tale și nu îți găsești locul. Recomandarea astrologului este să nu stai pe loc. Plimbă-te cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Va fi nevoie și să înveți. Important este să nu spui „Nu”.  Obiectivele, planurile, ideile și soluțiile vor veni către tine.  Marte se pregătește să iasă din casa a șaptea, cea a relațiilor. Ai putea lua decizii în acest plan. Sau ai putea grăbi relațiile. Minimizează pierderile pe cât posibil.

30 de afirmații de Lună Nouă pentru curaj, motivație și tărie. Eliberează-te de frică!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel