Lecțiile lui Mercur în Balanță pentru fiecare ZODIE. Provocări pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Mercur în Balanță(11 -29 octombrie).

Pe 11 octombrie, Mercur se va întoarce în semnul Balanței, de unde și-a început retrogradarea pe 2 octombrie. Până pe 29 octombrie, când planeta comunicării va păși în semnul Scorpionului, cu toții vom fi nevoiți să negociem ceva. Să folosim cele mai alese cuvinte. Să nu luăm o decizie până când nu suntem siguri că ambele părți au de câștigat. Este posibil să facem curățenie și în vocabular, să ne dăm seama că nu obținem nimic cu furie și injurii. Dreptatea va fi pe buzele tuturor. Dar și nevoia de validare la tot pasul. 

Poziţia lui Mercur în harta natală este totul despre comunicare! Ce spune despre tine?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur te va ajuta să iei unele decizii legate de relațiile în care te afli, amânate de ceva timp. Întâlnirile cu foști parteneri, prieteni, oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, nu vor mai fi la fel de neplăcute până acum. Va fi mai multă claritate atunci când va trebui să semnezi diferite acte. 

Taur/ Ascendent în Taur

Cu Mercur din nou în casa a 6-a, te vei preocupa în mod excesiv pentru binele altora. Încerci să îi faci pe ceilalți bine uitând de tine. Îți vei da seama că nu prea ți-ai pus creativitatea la muncă. Nu este cazul să te implici în discuții despre viața personală la serviciu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Îți priește această perioadă. Mercur, guvernatorul tău, se duce în casa a 5-a, fapt ce te face să discuți mai mult despre plăcerile, dorințele și ideile tale. Creativitatea nu trebuie lăsată să zacă. Discuțiile cu copiii vor fi mai dese și te vor epuiza.

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur revine în casa a 4-a. Îți dă din nou șansă să rezolvi unele probleme ale familiei. Vor fi unele decizii, după care organizarea unor niște evenimente. Stresul și oboseala vor fi la ele acasă. Dar vei avea șansa să vezi mai clar unele neplăceri din ultimele luni.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur revine casa a 3-a. Am putea spune că nu îți va sta gura. Nici acasă și nici la serviciu. Te vei confrunta cu o avalanșă de mesaje, de comunicări oficiale, dar și neoficiale. Vei fi mai toată ziua pe drumuri. Informația neoficială e importantă. Îți recomand să fii mai atent la mimică și gestică, decât la comunicarea verbală.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur va tranizita iar zona banilor. Deci vei începe să fii preocupat de venituri, cheltuieli. Cauți noi surse de câștig sau înveți să gestionezi altfel bugetul personal. Nu ar strica să fii mai chibzuit atunci când faci o achiziție. Adică să cauți cea mai bună ofertă. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Mercur în semnul tău, vei vorbi mult și vei spune puțin. În cadrul evenimentelor, este atitudinea potrivită. Dar la serviciu sau în sânul familiei, îți poate dăuna.E posibil ca toate vorbele tale să fie răstălmăcite. Îți va merge mintea, dar riști să devii superficial. O perioadă extraordinară să apelezi la scris.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Începe o perioadă în care vei fi destul de discret. Atât față de cei apropiați, cât și față de străini. Vei medita mult la trecut. Și ar fi bine să o faci nu pentru a te victimiza, ci pentru a încerca să evoluezi. Intuiția va funcționa, dar trebuie să ai grijă la ce o vei folosi. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur se duce iar în casa prietenilor și a următorilor pași. Te vei întâlni din nou cu un exces de zel în discuțiile cu apropiații. Ar fi bine să nu le dai multe detalii despre planurile tale. Vei întâlni oameni diferiți. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Discuțiile cu superiorii se înmulțesc, și vei fi obligat să vezi unele situații din mai multe unghiuri. Este important să îi asculți pe ceilalți, nu neapărat să le dai dreptate, ci pur și simplu să asculți și care este versiunea lor de poveste. Îți va fi greu să iei decizii pe plan profesional. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur te va ajuta de această dată în rezolvarea chestiunilor administrative. Vei accepta mai ușor încurcăturile din călătorii, din timpul studiului. Chiar umează o perioadă în care vei avea o capacitate de înțelegere și de sinteză uimitoare.

Pești/ Ascendent în Pești

Dacă nu ai făcut-o în ultimele luni, Mercur îți aduce nevoia de a face un bilanț, e cazul să îți dai seama pe ce s-au dus banii în ultimele luni. Partenerul va fi de mare sprijin. Împreună puteți face planuri și vă puteți reeduca din punct de vedere financiar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel