Lecțiile lui Mercur în Scorpion pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 17 noiembrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Tranzitul lui Mercur în Scorpion este unul mai special în 2022 deoarece va însoți eclipsa de pe 8 noiembrie. 

Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 17 noiembrie. Și se va alătura Soarelui și lui Venus. În plus, va juca un rol activ în desfășurarea Eclipsei de Lună/Lunii Pline din data de 8 noiembrie. 

Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru voi, Mercur tranzitează casa a 8-a. Veți avea de lămurit situaţii legate de impozite, de taxe, datorii, poate vreţi să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum. Mercur vă ajută să aflaţi lucruri folositoare. E o perioadă bună să învățați să vă recunoaşteţi vulnerabilitatea şi să comunicaţi despre acest lucru, mai ales cu partenerul, De asemenea, sunt foarte bine aspectate discuţiile despre partea intimă.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a şaptea. Dacă vreţi să luaţi decizii legate de relaţii, este un moment bun. Şi dacă vreţi să cunoaşteţi pe cineva, Mercur iarăşi vă ajută. Ţine mult de comunicare, ţine de aplicaţii, de ieşit în oraş, de vorbit. Vă ajută mult la acest capitol. În orice caz, până pe 17 noiembrie, chiar vă recomand să  închegaţi discuţii cu persoana iubită, în care să vă descoperiţi mult mai bine.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 6-a, casa muncii, casa colegilor. Dacă sunteţi atenţi, poate aveţi un coleg mai vechi cu care nu aţi discutat până acum. Dar dacă începeţi să discutaţi cu el, vă veţi cunoaşte mult mai bine şi se poate crea o conexiune amicală care vă poate ajuta în anumite proiecte. Este important să învățați să cereţi ajutorul. Descoperiţi poate medicii cei mai buni, specialişti, tratamente.

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Rac/ Ascendentul în Rac

Din discuţiile cu copiii descoperiţi lucruri la care nu v-aţi fi gândit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Pe urmă, Mercur în casa a 5-a vorbeşte despre romantism, despre poezii, texte, mesaje scrise. Cu Mercur în casa a 5-a e o perioadă minunată pentru a vă gândi la cum să investiţi banii familiei. Deci, discuţiile cu copiii, cu persoana iubită, dar şi despre banii familiei sunt foarte importante şi tot ce descoperiţi, chiar o să vă fie pe plac.

Leu/ Ascendent în Leu

La voi, Mercur trece prin casa a 4-a. În primul rând, să discutăm despre lucrurile pe care le aveţi de făcut prin casă. Din discuţia cu familia, s-ar putea să aflaţi unele detalii neplăcute, însă e mai bine să ştiţi decât să nu ştiţi. Cu Mercur acum prin casa a patra, o să vorbiţi mult şi despre emoţiile voastre fără să vă daţi seama. Dar, vorbind despre ele, oamenii se pot purta altfel cu voi. Şi s-ar putea să vă convină.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 3-a. Minunat! Prin discursul vostru, prin întrebările pe care le adresaţi, veţi afla lucruri pe care altă dată nu le-aţi fi aflat. Aveţi un alt curaj acum, nu mai sunteţi atât de nesiguri pe voi, îndrăzniţi, sunteţi curajoşi, dezbateţi şi convingeţi. Orice informaţie pe care o descoperiţi acum e bună din toate punctele de vedere pentru că s-ar putea să vă ajute atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Vedeţi că şi discuţiile pe care le aveţi cu fraţii, cu surorile, cu verişorii, cu vecinii, cu oamenii apropiaţi, iarăşi, aflaţi lucruri care o să vă ajute.

Retrogradarea lui Marte va aduce schimbări pentru fiecare zodie/ascendent până pe 12 ianuarie 2023

Balanţă/ Ascendent în Balanţă

Mercur tranzitează casa a 2-a. Este nevoie de un un pic de educație financiară. Aflați cum să eficientizaţi cheltuielile. Veți fi mai atent la calcule. Începe o perioadă minunată să începeţi să citiţi despre educaţia financiară sau să vă uitaţi la un clip, un documentar să puteţi gestiona altfel banii sau cum faceţi banii să facă bani pentru voi. Dintr-o dată, sunteţi preocupaţi. Poate veţi face un cont de economii. E important să discutaţi despre bani.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Aflaţi tot ce vreţi! Cu Mercur în Semnul vostru, orice vreţi să aflaţi în perioada următoare, fără să faceţi mari eforturi. În orice caz, tot ce aflaţi, e folositor, chiar dacă în primă fază poate fi neplăcut. Aveţi o minte foarte vie, foarte activă până pe 17 noiembrie. Un singur lucru: s-ar putea să fii puţin mai paroxistic, mai fatalist şi credul.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 12-a. Aflaţi de pierderi, aflaţi de problemele unor oameni dragi. Din toate aceste momente copleşitoare, învăţaţi lucruri din zona spirituală, din zona filozofică a vieţii. Unii dintre voi se pot confrunta cu probleme mai serioase de sănătate şi vor intra în contact cu specialişti diferiţi, descoperiţi tratamente diferite. Cu Mercur în casa a 12-a începe o perioadă foarte bună pentru a debuta un proces terapeutic de vindecare cu un psiholog, un specialist în această zonă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur tranzitează casa a 11-a. Pe lângă faptul că vă gândiţi foarte mult la planurile din viitorul apropiat, ce mai zice aici? Zice să ieşiţi cu prietenii, să discutaţi cu ei pentru că aflaţi lucruri uimitoare. Şi sunt situaţii în care oricât ne-am chinui să căutăm pe internet, nu găsim. Dar mergem la un ceai sau la o cafea cu cineva şi ne spune că a găsit exact ce ne trebuie şi vă salvaţi, vă ajutaţi. Poate informaţia respectivă vă ajută să construiţi ceva extraordinar. Deci, socializare cât mai multă în perioada următoare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Trebuie să fiţi vocal la locul de muncă, să fiţi foarte stăpâni pe sine, să vorbiţi pe un ton mai serios, mai autoritar. Pentru că atunci când veţi vorbi, șefii vor înțelege că nu e de glumă cu voi. Dar pentru asta trebuie să vă asumaţi voi lucruri. Trebuie să fiţi cât cât mai încrezători, veţi descoperi chestiunile care ajută la rezolvarea unor probleme mai vechi sau mai noi.

Pești/ Ascendent în Peşti

Mercur tranzitează casa a 9-a. Veţi descoperi multe lucruri minunate din călătorii, scurte sau lungi, până pe 17 noiembrie. Dacă aveţi acces la persoane cu o educație serioasă, cu o experienţă de viaţă mai mare, puteţi purta discuţii, să învăţaţi de la ele.  Pentru că Mercur va tranzita casa a 9-a, aveţi această şansă de a citi. Pentru cei care sunt profesori, este o perioadă uimitoare, pentru cei care vor să înveţe, este o perioadă extraordinară, dar nu uitaţi de zona de călătorii.

Recomand tuturor să folosească perioada lui Mercur în Scorpion pentru descoperiri în anumite domenii. Trebuie să fiţi investigatori, să citiţi, să căutaţi, să nu vă lăsaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel