Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta comunicării începând cu 3 aprilie?

Mercur își începe tranzitul în Taur pe 3 aprilie, unde va sta până pe 11 iunie. Planeta comunicării se mută în cel mai pragmatic și metodic semn al zodiacului. Trecem de la efervescența Berbecului, un semn de foc, la calculele serioase ale Taurului, un semn de pământ. 

Acest tranzit nu va fi unul simplu pentru că Mercur va și retrograda în perioada 21 aprilie-15 mai. 

Deci v-aș recomanda că încă de pe 3 aprilie să vă preocupați în mod activ de ce nu mai funcționează în viața voastră. Mai ales din punct de vedere financiar. Pentru că oricum veți fi luați prin surprindere. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa a doua. Vor fi discuții dese despre bani. Salariu, prime, bonusuri, măriri, cheltuieli, facturi, investiții. Mercur va face unele aspecte care au ca scop trezirea ta din punct de vedere financiar. Adică să îți dai seama unde greșești și ce ai putea îmbunătăți. Însă nu rapid precum ți-ai dori, ci pas cu pas. Și cum va și retrograda, ai face bine să nu iei decizii importante până pe 21 aprilie. Jupiter este în continuare în semnul tău și s-ar putea să te întreci cu măsura. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur te ajută să ai claritate în gândire, să comunici pe înțelesul tuturor și să fii mai deschis la provocări. Mai ales cele mentale. Dacă o persoană nu va fi de acord cu ideea ta, nu înseamnă că are ceva personal cu tine. Tu ai putea să profiți de faptul că vei fi expus și la alte variante.  De asemenea, acest tranzit îți va accentua pragmatismul. Și oarecum te face să fii mai alert și pregătit de intrarea lui Jupiter în semnul tău. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur va tranzita casa a 12-a. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta acum, vei fi cuprins de frică. Pentru absolut orice. Poate ai parte de un eveniment memorabil care decurge bine, tu tot vei avea dubii, gânduri negative, nesiguranțe. Și încă ceva: nimeni nu se va pricepe la scenarită așa cum o vei face tu! Și pentru că Mercur, care este și guvernatorul tău, va și retrograda, este clar că te vei reîntâlni cu unele fantome ale trecutului. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur va tranzita casa a 11-a. Vei fi mai dornic să îi asculți pe ceilalți, să participi la tot felul de întâlniri sau evenimente. Curiozitatea va fi la cote ridicate, asta și pentru că vei avea în vedere multe planuri pentru viitorul apropiat. Și chiar vei avea nevoie de tot felul de informații utile sau de trucuri. Unele întrevederi cu prietenii, unii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, te vor pune pe jar. 

Leu/ Ascendent în Leu

Acest tranzit al lui Mercur va avea două fațete pentru tine. În primul rând, vei fi mult mai implicat în discuțiile cu șefii. Dar pentru că planeta comunicării se va întâlni cu Uranus, vei apela mai mult la rebeliune și scandal. Nu neapărat cu un scop, ci pur și simplu pentru a dramatiza unele situații. Și încă ceva: Mercur vrea să gândești mai mult și să acționezi mai puțin. Deci depinde doar de tine cum vei aborda provocările. Oricum, vor apărea multe răzgândiri. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, iar tranzitul acestuia într-un semn de pământ nu poate decât să te ajute. La ce? La tot ce înseamnă chestiuni administrative, drumuri, călătorii, contracte, examene, prezentări. Trebuie să ai în vedere un singur aspect: că totul se va mișca așa precum un melc. Vei depinde mult și de aprobarea celorlalți. Saturn prin casa a șaptea pune piedici și întârzie totul. 

Balanță/ Ascendentul în Balanță

Mercur va tranzita casa a opta. Planeta comunicării și a gândirii vrea să îți faci un bilanț serios. Să începi să economisești sau să îți gestionezi mai eficient investițiile. Oricum, cei care au afaceri vor trece prin destule presiuni și termene limită insuportabile. Evită deciziile referitoare la împărțirea moștenirilor sau la partaj. Există riscul să fii nevoit să revii asupra lor, bineînțeles cu riscuri financiare. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita casa relațiilor și a parteneriatelor. Trebuie să ai în vedere că te pregătește de intrarea lui Jupiter de pe 16 mai în aceeași casă. Relația cu persoana iubită depinde doar de ceva: de disponibilitatea ta de a comunica. Și de a fi deschis la negocieri. Sau flexibil. Cum Mercur se va apropia de Uranus, îți dai seama că vor apărea și subiecte mai controversate.  

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa a șasea. Vor fi vești neașteptate la serviciu, poate referitoare la unele proiecte sau la unii colegi. Sau deși ai nevoie să progresezi pas cu pas, colegii să nu îți permită acest lucru. Să te țină permanent în priză și să îți ceară și rezultate palpabile. Nu amâna discuțiile despre sănătatea ta sau a celor dragi! De asemenea, înhamă-te cu multă răbdare! Când va retrograda, începând cu 21 aprilie, rutina ta va suferi numeroase schimbări. 

Horoscopul BANILOR 2023. Vești bune pentru Berbec și Balanță. Pierderi pentru Vărsător și Leu

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur tranzitează casa a cincea. Și îți va prii de minune! Spun asta pentru că vei fi obligat, în sfârșit, să vorbești mai mult de ce îți face ție plăcere cu adevărat. Deci vei căpăta o doză sănătoasă de egoism. Perioadă bună pentru a participa la tot felul de activități alături de copii sau legate de pasiunile tale. Nu ar strica să te preocupi și mai mult de distracție. Vei deveni expert în flirt și arta seducției!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur va tranzita casa a patra. Discuțiile cu familia te vor bucura și supăra în același timp. Vor ieși la suprafață unele povești de care vrei să te dezici, dar nu vei scăpa așa ușor. Din contră, va trebui să contribui și tu într-un fel sau altul la rezolvarea problemelor. O perioadă nemaipomenită pentru a vorbi despre nevoile tale emoționale. Cum Mercur va și retrograda, ai face bine să repari din timp produsele electrocasnice. 

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a treia și te va ajuta să mai ieși din carapace. Și să înveți să folosești cuvintele în beneficiul tău. Și chiar ai nevoie. Mai ales acum că Saturn și-a început tranzitul în semnul tău. Vei negocia eficient, vei vorbi doar atunci când trebuie și vei fi cel care face conexiuni între oameni. O perioadă bună pentru a planifica o călătorie sau înscrierea la o școală. 

Citește și Previziunile lunii APRILIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel