Lecțiile următoarelor luni pentru Pești: "Frustrări, dar și maturizare pe toate planurile!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Pești și cei cu ascendentul în acest ultim semn al zodiacului.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Să ne aducem aminte de cel mai important aspect. Acești nativi îl au pe Saturn retrograd în Casa întâi. Iar când Saturn vizitează această casă, apar o mulțime de scenarii. Pe scurt, aduce limite, frustrări, maturizare, pe toate planurile. În primul rând, este vizată sănătatea, mai ales că Saturn te îndeamnă să te uiți și la vârsta ta din buletin, indiferent care ar fi aceasta.

Problemele de sănătate pot să apară oricum și oricând, la orice vârstă, așa că ai grijă la acest sector. De ce insistăm pe acest aspect al sănătății? Pentru că o avem și pe Venus retrogradă în Casa a 6-a, în conjuncție cu Lilith. Totuși, nu trebuie să existe o frică mai mare decât este cazul și o autodiagnosticare. 

Venus retrogradă vorbește puțin și despre restabilirea ecosistemului de la locul de muncă. Apare o reluare a unor discuții cu partenerii, cu colegii de muncă. Vor fi tot timpul de făcut ajustări, care pot deveni destul de obositoare. 

Saturn întârzie anumite lucruri, fie că vorbim despre viața personală sau cea profesională.

Ai grijă și de sănătatea emoțională. Deși mintea îți merge cu Jupiter în Casa a 3-a, din punct de vedere emoțional, va fi puțin mai greu. Să nu uităm că semnul Peștilor vorbește în primul rând despre emoție. Când Saturn este în Pești, ce trebuie să facă cu acest ocean de emoții? Să separe realitatea de ceea ce este în mintea ta.

Călirea emoțională nu vine niciodată într-un mod plăcut. Poți avea și blocaje sau diferite întârzieri, dar și unele stări depresive. 

Aici poți urmări emisiunea completă! 

Vezi și: Ce trebuie să știe Vărsătorii în următoarea perioadă? „Relațiile vor fi foarte zăpăcite!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel