Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, vești la finalul lui iulie. Îngerii zodiei vă ajută

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
sursă foto: Pexels.com, Keenan Constance
sursă foto: Pexels.com, Keenan Constance

Chiar dacă apar greutăți în viața noastră, trebuie să avem mereu încredere că suntem ghidați și că primim sprijin divin. Iată câteva previziuni pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, dar și care sunt îngerii zodiei lor care îi pot ajuta să treacă peste obstacole și provocări.

Cea mai bună cale de a intra în contact cu îngerii zodiei este meditația sau rugăciunea. Nu vă fie teamă să cereți ajutorul divinității atunci când simțiți nevoia. Aveți mai jos previziuni importante pentru finalul lunii iulie pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion, dar și îngerii acestor zodii. 

Leu/ Ascendent în Leu

După 22 iulie, Marte va intra în casa a 10-a, a carierei, a rolului tău în societate, a statutului tău, a legăturii cu autoritatea. Marte se va întâlni cu Uranus, cu Nodul Nord, așa că s-ar putea să te enervezi pe șefi, iar șefii să se enerveze pe tine, deci o să ai cam multă tensiune la serviciu. Tu o să vrei mai multă independență, mai multă libertate, o să negociezi foarte dur. Marte te ajută să fii curajos, îndrăzneț, stăpân pe tine. Ceri ce vrei, fără frică, Marte îți zice să stai să nu mai aștepți și să nu fugi de asumare. Însă nu sări la scandal doar de dragul de a-ți expune ideile și principiile. Alege-ți luptele cu multă înțelepciune. Nu fi competitiv în orice joc. Alege-ți luptele din care ai ceva de câștigat. Marte vrea să te facă să fii mai conștient de propria putere, nu să aștepți de la ceilalți. 

Îngerii Leului

HANIEL, Îngerul bucuriei. Haniel este îngerul special al Leului și el va ajuta la dezvoltarea adevăratei bucurii sufletului.

HERCHIEL, Îngerul credinței. Credința este lecția specială a Leului, iar Herchiel îi va dezvolta încrederea în Puterea Divină care duce la credința adevărată.

ARIEL, Îngerul razei portocalii. Ariel va aduce optimism și forță de caracter și îl va ajuta pe Leu să rezolve situațiile de suferință.

MIHAIL, Îngerul Soarelui. Îngerul Mihail vă va ajuta să întăriți Lumina Divină din sufletul vostru.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Marte în Taur îți poate aduce niște călătorii diferite de cele din prima parte a lunii de care am vorbit, care chiar sunt recomandate pentru tine și evoluția ta. Desigur că acestea vor fi pline de suprize, având în vedere apropierea lui Uranus de Nodul Nord.  Cu aceste călătorii puteți să câștigați mult, puteți să întâlniți oameni de la care chiar aveți de învățat, chiar dacă apar și câteva situații neplăcute.

Învățați cât se poate de mult, călătoriți, plimbați-vă. Urmăriți acest tip de călătorii spirituale, chiar dacă sunt puțin cam provocatoare, ele sunt cele care vă pot face să evoluați. Fiți mai atenți la sănătate.

Îngerii Fecioarei

CHEIAL, Îngerul Serenității. Cheial este îngerul special al Fecioarei și va aduce pace profundă și mulțumire din care poate curge seninătatea.

BETULIEL, Îngerul Angajamentului. Aceasta este lecția specială a Fecioarei, iar Betuliel o va ajuta pe Fecioară să accepte angajamentul față de calea spirituală și să învețe cine este cu adevărat.

HAMALIEL, Îngerul razei Albastre. Hamaliel vă va ajuta să vă realizați adevăratul sine și să aduceți o perspectivă pozitivă vieții voastre.

ZADKIEL, Îngerul lui Mercur. Zadkiel va ajuta la realizarea unității dintre sinele pământesc și sinele spiritual.

Balanță/ Ascendent în Balanță!

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să apară situații în care înțelegeți că banii la comun nu sunt gestionați așa cum trebuie. Asta s-ar putea să genereze anumite discuții sau acuzații de tipul „pentru mine nu se găsesc bani”. Aveți grijă să nu dați bani cu împrumut, dar nici să nu luați de la alții. Aveți grijă la credite, rate, datorii. Aveți grijă la orice parteneriate, la investițiile financiare. Odată cu intrarea lui Venus intră în Rac în a doua parte lunii, veți avea mai mult noroc, mai ales, în zona profesională, găsiți resursele necesare, atât din punct de vedere emoțional, cât și practic. Pe de altă parte va trebui să vă asumați responsabilitatea undeva, nu veți putea să mai fugiți de un proiect, de o anumită situație. 

Îngerii Balanței

TZORIAL, Îngerul Curajului. Tzorial este îngerul special al Balanței și va aduce curaj inimii.

ZURIEL, Îngerul Armoniei. Aceasta este lecția specială a Balanței, iar Zuriel va ajuta la atingerea adevăratei armonii a spiritului.

MASNIEL, Îngerul razei Verzi. Masniel va aduce echilibru între minte și suflet și vă va ajuta să vă realizați visele.

HASDIEL, Îngerul lui Venus. Hasdiel îi va ajuta pe cei din zodia Balanţă să-și dezvolte talentele.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă în cadrul relației lucrurile nu stau chiar așa cum v-ați fi dorit, sfârșitul lunii e foarte bun la serviciu. Munca o să vă ridice, nu exagerați, dar dați tot ce aveți mai bun, veți culege apoi roadele, rezultatele eforturilor voastre. Vi se vor testa limitele cadrului relațional, s-ar putea să ducă la sepărări, despărțiri, partaj. S-ar putea să se agite apele și să nu înțelegeți ce se întâmplă. Însă, toate acestea vor avea în final o vibrație eliberatoare. 

Îngerii Scorpionului

HETIEL, Îngerul Creativității. Acesta este îngerul special al Scorpionului, iar Hetiel te va ajuta să fii creativ în toate aspectele vieții tale.

BARBIEL, Îngerul Compasiunii. Compasiunea este lecția Scorpionului, iar Barbiel vă va aduce adevăratul sens al compasiunii care vă va extinde sufletul și va aduce iluminare spirituală.

ACRABIEL, Îngerul razei Indigo. Acrabiel îi va ajuta pe Scorpion să-și dezvolte intuiția.

AZRAEL, Îngerul lui Pluto. Azrael vă va dezvălui secretele spiritului vostru și motivele pentru care v-aţi întrupat.

Sursă pentru îngerii zodiilor: llewellyn.com

Citiți și despre Berbec, Taur, Gemeni, Rac: îngerii zodiei vă sprijină pe finalul acestei luni. Previziuni și sfaturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel