Leul în 2024: Oportunități în carieră și relații autentice

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Previziuni astrologice 2024. În prima parte a anului, acești nativi vor avea parte de surprize în carieră. 

Leul, regal și mândru, a fost adorat și respectat de-a lungul istoriei, servind adesea ca simbol al puterii și curajului. Dar ce înseamnă să ai "inima unui leu"? Și cum poate filosofia leului să ne inspire în viața de zi cu zi? Haideți să descoperim împreună.

Leul este condus de Soare. Soarele este centrul galaxiei noastre, iar Leului îi place să fie centrul strălucitor al atenției. Soarele ne guvernează voința, ego-ul și exprimarea de sine, iar Leul este un maestru al tuturor celor trei. Leul este, totodată, darnic şi  pasional în relaţiile sale. Exuberanța ta, bunătatea ta, energia ta aparent nesfârșită - totul se datorează influenței Soarelui. 

Nativii Leu nu se tem să-și împărtășească unele convingeri și, din acest motiv, pot deveni lideri spirituali puternici. Cu toate acestea, Leii își vor împărtăși convingerile doar dacă-i întruchipează cu adevărat și nu vor îmbrățișa ceva în care nu cred.

În 2023, mai exact pe 16 mai, Jupiter și-a început tranzitul în casa carierei și a statutului. Cu siguranță, de atunci și până acum, ai trecut prin numeroase etape din punct de vedere profesional. De asemenea, retrogradarea lui Venus în semnul tău, între 23 iulie și 4 septembrie, a adus multe lecții. Ai învățat cât de necesare îți sunt limitele personale. 

Previziuni 2024 pentru Leu/Ascendent în Leu

Anul 2024 vine cu multe promisiuni pentru tine. Deși Universul îți va oferi oportunități nenumărate, reține că meritul de a le fructifica va fi doar al tău. E timpul să privești viața cu optimism și să eviți mentalitatea de victimă care ar putea să te rețină. Până pe 26 mai, Jupiter, Marele Benefic, va influența casa carierei tale, aducând oportunități pe plan profesional. Poate fi vorba de o avansare, de recunoaștere a meritelor tale sau de un nou început în carieră.

Dar, conjuncția dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie te va provoca să ieși din zona de confort. Mesajul acestei conjuncții este clar: evoluție și adaptabilitate. Dacă te-ai gândit să îți lansezi un proiect propriu sau să inovezi în domeniul în care activezi, acum este momentul să acționezi. Jupiter își va schimba direcția pe 26 mai, influențând casa a unsprezecea, casa ambițiilor și a proiectelor de viitor.

Pluto se întoarce pe 20 ianuarie în casa relațiilor, ceea ce înseamnă că vei căuta oameni mult mai profunzi și devotați. 

Citește și Jupiter Retrograd în Taur și ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel