Lidia Buble, despre relația cu Harlys Becerra: 'Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap'

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Instagram @lidiabuble
Foto: Instagram @lidiabuble

Lidia Buble a făcut primele declarații despre relația cu actorul de origine cubaneză Harlys Becerra. 

După speculațiile apărute în urma unor imagini și comentarii pe social media, Lidia Buble a confirmat relația cu actorul de origine cubanează Harlys Becerra. Ulterior, artista a făcut și primele declarații.

Lidia Buble a organizat pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri și s-a declarat 'foarte fericită' și 'foarte împlinită pe toate planurile'.

'Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută (n.red. despre relația cu Harlys Becerra). Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.', a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Cine e Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba și este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ”Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză” și ”A opta victimă”.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după cinci ani 

Anterior, Lidia Buble a trăit o poveste de iubire cu Răzvan Simion. Cei doi s-au despărțit în vara anului trecut, după o relație de cinci ani. 

'Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă', spunea artista atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel