Luna Nouă în Fecioară, 15 septembrie: Un Moment de Reflecție și Reorganizare. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Descoperă mai multe despre ce înseamna Luna Nouă.

Luna Nouă reprezintă mereu un nou început în astrologie, un moment de resetare, o pagină albă pe care să scriem următoarele capitole ale vieților noastre. Luna Nouă din Fecioară din 15 septembrie este un timp special care ne îndeamnă la introspecție, ordine și purificare.

În plus, Mercur își va opri retrogradarea în același semn, în aceeași zi. Asta înseamnă că astrele ne îndeamnă să lăsăm trecutul în spate și să lăsăm prospețimea să intre în viața noastră. Pe toate palierele. 

Am putea ține cont și de opoziția Lunii cu Neptun, dar și de trigonul cu Uranus. Trebuie să facem spațiu inovației. Să ne dizolvăm tipare și să o luăm de la capăt. Este un prilej nemaipomenit pentru a ne căuta și un nou domeniu profesional/loc de muncă. 

Și mai gândiți-vă la ceva! Teoretic, o Lună Nouă are efecte timp de șase luni. Deci iată, până la Luna Plină din Fecioară din 24 februarie 2024 avem timp suficient de făcut îmbunătățiri. 

Contextul Astral al Lunii Noi în Fecioară

Luna Nouă în Fecioară vine cu o încărcătură particulară. Fecioara este asociată cu curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile. Cu toate acestea, având în vedere opoziția cu Neptun, ar trebui să fim conștienți de faptul că pot exista derapaje sau neclarități.

Influența Lunii Noi asupra Semnelor Zodiacale

Berbec: Atenție la rutina zilnică și sănătate. Este posibil să vă asumați mai multe responsabilități decât puteți duce, așa că e crucial să stabiliți limite.

Taur: Moment favorabil pentru a petrece timp cu familia, în special cu copiii. Deschidere către romantism și activități culturale.

Gemeni: Este un moment propice pentru reorganizarea căminului. Mercur, guvernatorul vostru, vă sfătuiește să lăsați în urmă lucrurile vechi și să investiți în ceva nou.

Rac: Explorare și învățare. Este momentul să vă depășiți limitele și să interacționați cu diverse culturi sau să începeți un curs nou.

Leu: Luna Nouă își face simțită prezența în casa finanțelor. Este un moment propice pentru investiții, dar cu precauție.

Fecioara: Redescoperire și adaptare. Îmbrățișați imperfecțiunile, acestea vă fac unici.

Balanță: Perioada de reflecție și odihnă. Este esențial să vă regăsiți echilibrul interior.

Scorpion: Reevaluarea relațiilor sociale și a viselor. Fii realist în așteptări.

Săgetător: Muncă și relații profesionale. Căutați mentorat și echilibru în responsabilități.

Capricorn: Deschidere spirituală și călătorii. Explorați credințele și valorile.

Vărsător: Resurse și reciprocitate. Echilibrul este cheia, mai ales în relații.

Pești: Relații și interacțiuni. Fii atent la nevoile partenerului și împărtășește-ți poveștile.

Concluzie

Această Lună Nouă în Fecioară ne invită la o reflecție profundă asupra modului în care ne organizăm viața, priorităților și modului în care interacționăm cu ceilalți. Fiecare semn zodiacal va experimenta această energie într-un mod unic, dar tema centrală este aceea de regenerare, reorganizare și reflecție. Așadar, folosiți această energie pentru a face alegeri conștiente, a vă stabili intenții clare și a vă îndrepta cu încredere spre viitor.

 

Vezi și Luna Nouă din Fecioară pe 15 septembrie: Ce zice astrologul internațional Pam Gregory

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel