Luna Nouă în Scorpion. Ce aduce pentru fiecare zodie?

astrosens Team | Dată: 02 noi, 09:26 | Categorie: Recomandari
Luna Nouă în Scorpion. Ce aduce pentru fiecare zodie? (sursa foto: Pexels)
Luna Nouă în Scorpion. Ce aduce pentru fiecare zodie? (sursa foto: Pexels)

Sezonul Scorpionului este în plină desfășurare, iar 'vălul' care separă fizicul de spiritual este mai subțire. Pe măsură ce pășim în penultima lună a anului, energia eterică, magică a semnului de apă fix va atinge un nivel maxim. Aceasta te cheamă să intri în contact cu partea întunecată a vieții pentru a-ţi recunoaște și a celebra adevărul tău interior. Luna Nouă în Scorpion are loc pe 4 noiembrie. Deși capriciul feeric al Halloween-ului va fi trecut, acest eveniment lunar va aduce multe surprize neaşteptate.

Luna Nouă în Scorpion - o oportunitate pentru a-ţi asculta intuiţia

Luna Nouă ne oferă, în general, șansa de a obține claritate în jurul unui nou capitol pe care doreşti să-l scrii în următoarele două săptămâni (până la următoarea Lună Plină).

Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta și este posibil să-ţi dorești să înoți în sentimente puternice și complexe.

Apropierea de o eclipsă și opoziția față de Uranus provoacă schimbări majore.

Această Lună Nouă s-ar putea simți mai intensă și mai schimbătoare, deoarece se încadrează în aceeași lună și cu doar două săptămâni înaintea unei eclipse de Lună în semnul opus, în Taur. Eclipsele aduc schimbări majore și bruște, iar această Lună Nouă servește ca o previzualizare a acelei energii.

Principalul aspect pe care îl face este o opoziție cu Uranus, planeta schimbării și a rebeliunii, în Taur, care poate stârni anxietatea și dorința de a ne elibera de orice nu ne mai servește. Aşteaptă-te la neașteptat și la un ghiont care să te miște într-o direcție cu totul nouă, mai ales când vine vorba de câștigarea de bani, resurse comune și intimitate, deoarece acestea sunt domeniile vieții pe care Taurul și Scorpionul le conduc.

VEZI ȘI: Horoscop 2022 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. TOP evenimente MAJORE

Și, deși schimbarea este adesea descurajantă, orice neliniște sau nervozitate pe care o experimentezi în jurul acestei Luni Noi ar trebui să îţi pară destul de familiară. La urma urmei, 2021 a fost marcat de un careu în curs de schimbare între Saturn, planeta limitărilor și granițelor, și Uranus, așa că este perfect logic că atât de multe evenimente lunare - de fapt, ultimele trei Luni Noi din octombrie, septembrie și august — au servit pentru a sublinia această temă. Până acum, s-ar putea să fii sătul că ți se spună să te pregătești pentru destabilizare, dar ar trebui să fii și destul de flexibil ori de câte ori se întâmplă.

Mercur și Venus netezesc marginile aspre ale acestei Luni electrizante.

Deși opoziția Lunii Noi în Scorpion față de Uranus ar putea aduce șocuri – în bine sau în rău – un sextil dulce și prietenos între Mercur în Balanță și Venus în Săgetător apare, de asemenea, în perioada cu Lună Nouă, poate face lucrurile mai uşor de suportat. Conectarea cu cei mai apropiaţi și dragi devine mai naturală, iar conversațiile sincere, directe și nefiltrate te-ar putea face să te simți sprijinit în timp ce navighezi în orice răsturnări de situaţie care apar acum.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Odată cu Luna Nouă care pică în cea de-a opta ta casă, cea a intimității sexuale și a resurselor comune, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil în timp ce împarți un cont bancar sau patul.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat și mai vital.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Căzând în cea de-a cincea casă a romantismului, această Lună Nouă ar putea marca un nou capitol interesant în viața ta amoroasă. Nu fi surprins dacă te miști într-o nouă direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana de care îţi place.

Leu (23 iulie-22 august)

Luna Nouă cade în a patra casă, ce ţine de viaţa de acasă, punând bazele pentru o mutare într-o casă nouă sau pentru a începe o eră cu totul nouă pentru viața ta interioară, intimă.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Luna Nouă din a treia casă, casa comunicării, îți scoate curiozitatea și energia socială la iveală, ajutându-te să te conectezi cu ceilalți și să vii cu idei care ar putea duce la o colaborare satisfăcătoare.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Deoarece Luna Nouă se află în cea de-a doua casă, cea a veniturilor, este un moment minunat pentru a crea o nouă direcție bună pentru a investi sau pentru a-ţi pune abilitățile pe masă pentru a-ţi crește fluxul de numerar.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Datorită Lunii Noi care cade în zodia ta, acesta este punctul de plecare pentru a face o schimbare semnificativă în modul în care te arăți în lume. Obiectivele proprii – precum și cele legate de parteneriat – vor fi cu siguranță evidențiate acum.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Cu Luna Nouă în cea de-a douăsprezecea casă, cea a spiritualității, acest moment se pretează cu adevărat la meditație, odihnă și reîncărcare, astfel încât să poţi obține mai multă claritate asupra modului în care doreşti să abordezi obiectivele de ansamblu - mai ales pe o bază de zi cu zi.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Luna Nouă se află în a unsprezecea casă, a rețelei, așa că ai putea să te scufunzi într-un proiect major de grup, clasă sau colaborare. A simți că faci parte dintr-o echipă te face să te simți și mai încrezător în exprimarea ta de sine.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Luna Nouă cade în a zecea casă, cea a carierei tale. Astfel, vei dori să faci o mișcare semnificativă pentru a-ți afirma obiectivele profesionale pe termen lung. Ar putea fi timpul să discuți despre aspirațiile tale cu un superior sau să vii cu o propunere câștigătoare.

Pești (19 februarie-20 martie)

Această Lună Nouă din casa a noua, a aventurii, este o oportunitate de a-ți întinde aripile și de a ieși din zona ta de confort. Cu cât poți acumula mai multe cunoștințe și comunicare de care te poți bucura acum, cu atât vei fi mai inspirat.

sursa: instyle.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite