Luna Nouă în Vărsător. Daniela Simulescu, recomandări pentru fiecare ZODIE / ascendent - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
EXCLUSIV

Luna Nouă în Vărsător ne aduce un context numai bun pentru a renunţa la un obicei toxic din viaţa noastră şi pentru a-l înlocui cu ceva mai bun. Daniela Simulescu dezvăluie cum poate fi folosit acest aspect de fiecare zodie / ascendent în parte:

Vorbim despre efectele Lunii Noi de pe 1 februarie - respectiv Luna Nouă în Vărsător - pentru fiecare zodie şi ascendent.

Luna Nouă se întâmplă în jurul orei 07:49, deci ne trezim cu ea. 

Va fi o Lună Nouă în Vărsător, în conjuncţie cu Saturn, aspect ce predispune la o perioadă bună pentru intenţii. Este o Lună Nouă importantă, una care ne poate ajuta să înlocuim un obicei nesănătos cu unul sănătos. Pentru că atunci când vrem să renunţăm la ceva, organismul se va zbate. Mintea, corpul, sufletul, toate se vor chinui, nu te vor lăsa să renunţi. Dar dacă faci ceva în plus, dacă înlocuieşti cu ceva, nu se vor mai zvârcoli atât de mult şi te vor lăsa să construieşti noi obiceiuri, noi tipare.

Am mai vorbit despre neuroplasticitate de-a lungul timpului. La orice vârstă putem să e schimbăm, putem să facem o reconversie, poţi să faci multe lucruri. Dar pentru asta ai nevoie de un echilibru interior.

Citeşte şi: Luna Nouă în Vărsător. Daniela Simulescu: "Cei mai AFECTAŢI vor fi..."

Iar Luna Nouă în conjuncţie cu Saturn, mai ales în semnul viitorului, cel al Vărsătorului, vorbeşte de găsirea acelor rutine, obiceiuri, care ne ajută să ne construim în timp. Pentru că, atunci când îl avem pe Saturn implicat într-un aspect ca acesta, trebuie să discutăm despre predictibilitate, durabilitate, timp pentru că un obicei nesănătos, ca să poată să fie înlocuit de unul sănătos, nu se face de pe o zi pe alta.

Când vrei să renunţi la ceva ce nu îţi face bine, încearcă să găseşti ceva cu care să îţi ocupi timpul, astfel încât mintea, trupul şi sufletul să nu resimtă atât de mult lipsa celuilalt obicei care, care pe cât de dăunător era, pe atât de mult îţi plăcea. Aşa se întâmplă de obicei. 

Deci, Luna Nouă de pe 1 februarie e un bun prilej să ne punem intenţii prin care să înlocuim anumite obiceiuri nesănătoase, dar intenţii pe care să le ţinem timp de câţiva ani, la care să nu renunţăm, pe care să le concretizăm, dar într-un mod sobru. Saturn îşi doreşte să fim serioşi, maturi, responsabili, să avem grijă de echilibrul nostru, de sănătate fizică şi mintală, astfel încât să putem clădi o nouă viaţă.

Iată recomandările pentru fiecare zodie / ascendent:

Luna Nouă în Vărsător pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a. Vorbeşte despre rezultatele pe care le ai de la locul de muncă. Şi despre bani, dar mai mult despre ce obţii tu. Ai nevoie să obţii ceva, o altă rutină, nişte rezultate sau poate vrei să te axezi mai mult pe un obiectiv.

Casa a 11-a vorbeşte despre roadele muncii, despre planuri de viitor, despre prieteni. Poate dintr-o dată decizi să nu mai petreci atât de mult timp cu oameni toxici şi să dedici mai mult timp celorlalţi. Poţi folosi această Lună Nouă să îţi faci puţină curăţenie. Nu să renunţi la ei, dar poate că unii nu îşi mai au rostul în viaţa ta cum aveau altă dată. Poate cineva se vaită tot timpul, nu face nimic bun, deocamdată nu vrei să îi acorzi din timpul tău.

Nu sunteţi răi sau egoişti, pur şi simplu ţineţi la viaţa voastră. Învăţaţi să vă stați în compania oamenilor de la care să învăţaţi, care să vă ducă mai departe. Asta face Luna Nouă în conjuncţie cu Saturn, mai taie de acolo de unde pierzi timp aiurea. Saturn zice 'Câte vieţi crezi că ai tu în modul acesta? Una'.

Taur / cei cu ascendent în Taur

La voi Luna Nouă se petrece în casa a 10-a. Se vor întâmpla lucruri neaşteptate la locul de muncă. Luna Nouă este în careu cu Uranus şi pot apărea situaţii la locul de muncă ce nu vă sunt pe plac, voi aţi vrea să fie totul predictibil. Vă veţi simţi ameninţaţi, frustraţi, supăraţi.

Dar de ce să pierdeţi timpul aşa când puteţi să ziceţi 'Ia să îmi schimb eu modul de a percepe ceea ce se întâmplă?' 

Adică, liberul arbitru nu înseamnă că se întâmplă doar ce vreau eu şi să fac ce vreau eu. Ci modul în care vă raportaţi la ceea ce se întâmplă şi să fiţi mai detaşaţi. Să faceţi tot ce se poate ca, de acum încolo, în perioada următoare, şi dacă rămâneţi la locul actual de muncă, şi dacă îl schimbaţi, să schimbaţi ceva, să reformaţi ceva din rolul vostru. Care este rolul vostru în compania respectivă? Dacă până acum eraţi cumva, ce ar fi să fiţi altfel de acum încolo, dar să fiţi aşa şi săptămâna viitoare, şi peste două săptămâni.

În ceea ce vă priveşte, nu îmi fac probleme pentru că sunteţi destul de statici. Când porniţi la un drum sunteţi destul de serioşi, dar trebuie să vă porniţi la drum. Pentru că voi nu prea vă mișcați. Trebuie să fiţi împinşi sau să ajungeţi într-un punct de criză să se întâmple lucruri. Vă invit să folosiţi această Lună Nouă pentru intenţii legate de rolul vostru, de statutul vostru profesional.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a 9-a. Vor fi situaţii în care trebuie să vă arătaţi superioritatea. Mulţi veţi dori, mulţi nu veţi dori, nu mai contează. Superioritate poate din punctul de vedere al educaţiei, al experienţei profesionale sau îi puteţi învăţa pe ceilalţi din ceea ce aţi trăit voi profesional sau personal. 

Această Lună Nouă vine să vă arate că e cazul să schimbaţi ceva şi în educaţia voastră. Poate să scrieţi altfel, poate să citiţi altfel, poate să folosiţi alt telefon, poate să călătoriţi într-o ţară la un workshop. Pot apărea tot felul de situaţii din acestea care să vă flexibilizeze şi chiar s-ar putea să vreţi să studiaţi un domeniu la care nu v-ați fi gândit vreodată. Şi ar fi şi păcat cu această Lună Nouă să nu schimbaţi ceva şi să nu vă daţi seama că voi chiar sunteţi superiori unor persoane pe care le-ați pus pe un piedestal.

Rac / cei cu ascendentul în Rac

Luna Nouă se petrece la voi în casa a 8-a. Fiind în conjuncţie cu Saturn, vorbeşte despre neputinţă, despre neputinţa celor din viaţa voastră. Ce faceţi voi? Aţi vrea să îi salvaţi, să le faceţi mult bine, să le schimbaţi viaţa. Dar iată că intervine o Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn care vă arată că nu se poate să interveniţi în viaţa celorlalţi şi că trebuie să acceptaţi limitele respective.

Dacă până acum nu aţi avut această noţiune de limită, vă rog să o luaţi şi să o folosiţi de acum încolo. Este cel mai sănătos lucru pe care îl puteţi face. 

Dacă obiceiul tău de dinainte era să nu ai limite, acum învăţaţi să aveţi limite. Învăţaţi să spuneţi "nu", învăţaţi să nu mai puneţi la suflet, să încercaţi să nu îi mai schimbaţi pe ceilalţi. Ce credeţi că se întâmplă? Că pierdeţi iubirea celorlalţi? Nu! Credeţi că pierdeţi ceva? Nu! E doar în mintea voastră. Despre asta vorbeşte Luna Nouă în casa a 8-a, despre pierderea puterii. Câteodată e neplăcut că nu putem avea control asupra vieţii noastre, dar altă dată, în momente ca acestea, nu avem ce să facem. Chiar limitele vă trebuie acum.

Leu /  cei cu ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a. E un moment bun pentru a începe o relaţie, pentru a reforma un parteneriat sau să vă găsiţi un alt tipar relațional. Dacă până acum aţi fi ieşit cu un anumit tipar, dintr-o dată să vă simţiţi atraşi de alte persoane, cu diferenţe de vârstă pentru că este vorba de Saturn (ori mai mici, ori mai mari).

Luna Nouă în casa a 7-a vorbeşte şi de o oarecare comunicare diferită între tine şi partener şi de expunerea vulnerabilităţii, adică să deveniţi un Leu supus. Iubirea înseamnă să vă arătaţi vulnerabilităţile şi să le arătaţi cine sunteţi, cum sunteţi. O să vedeţi că relaţia se va cristaliza altfel, va creşte altfel, se vor face noi paşi.

Folosiţi această Lună Nouă. Vorbim şi de faptul că Soarele (guvernatorul vostru) este implicat acolo şi pe plan relaţional faceţi o schimbare. Nu neapărat divorţ sau căsătorie, ci schimbări mici, obiceiuri. Şi nu aşteptaţi de la celălalt. Încercaţi să îi spuneţi voi ce consideraţi că ar fi bine sau ce consideraţi că ar trebui să se întâmple şi reacțiia celeilalte persoane.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 6-a, iar voi sunteţi maeştrii obiceiurilor. Vă place rutina, cotidianul.

Ce v-aş recomanda eu acum? Să vă daţi seama unde munciţi mai mult decât este cazul şi ce aţi câştigat de pe urma acelui surplus de muncă. Facem pariu că nu aţi câştigat mare lucru? Că aţi câştigat doar pentru că o voce interioară vă zice "Să muncesc, să muncesc că doar aşa se poate".

Nu zice nimeni să nu munciţi mult. Vă place, vă face să vă simţiţi bine, vă simţiţi utili. Dar, câteodată, acele ore muncite în plus pot fi folosite pentru îmbunătăţirea vieţii, a stilului de viaţă, a rutinei. Poate faceţi cumpărăturile altfel, treburile gospodăreşti, duceţi pisica la veterinar, vă faceţi şi vouă nişte analize, mai creşteţi o floare. 

Luna Nouă în casa a 6-a vorbeşte de puterea organismului vostru, de cât puteţi duce. Trup, minte şi suflet. Cât puteţi duce? Şi dacă puteţi duce până la un anumit nivel, nu staţi mai mult la serviciu. Vă propuneţi aşa pe 1 februarie: "Dom'le, astăzi plec mai devreme cu jumătate de oră de la serviciu". Dar nu doar plecaţi mai devreme, încercaţi să vă gândiţi ce faceţi în acea jumătate de oră. Vă plătiţi facturile, vorbiţi despre abonamentul la cablu etc. Întotdeauna când rupeţi ceva, înlocuiţi cu altceva. Dacă faceţi aşa, vă veţi obişnui să vă eficientizaţi viața. Anul 2022 vorbeşte mult de partea personală la voi, nu de partea profesională.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a. Poate sunt multe persoane care încearcă să aibă copii. E un moment bun să caute şi alte informaţii, alte articole, alte tehnici, să vorbească cu doctori, să găsească specialişti.

Pentru cei care aveţi copii, v-aş ruga să fiţi puţin mai atenţi la comportamentul lor şi dacă vedeţi ceva mai ciudat, e clar că aveţi nevoie de ajustări acolo, de obiceiuri noi împreună cu cei mici.

Iar pentru cei care nu au copii sau nu doresc deocamdată, casa a 5-a vorbeşte de copilul interior şi de fericirea personală şi despre hobby-uri, despre creativitate. Dar fiind vorba de o Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn, e ceva în interiorul vostru care nu vă lasă să fiţi fericiţi. De fapt voi nu vă lăsaţi să fiţi fericiţi. Ar fi bine să testaţi. Mergeţi la film, la teatru, la o plimbare în parc, cumpărați o floare, mergeţi la fotbal cu băieţii... Testaţi!

Nu ştiţi cum să vă iubiţi, nu ştiţi ce să faceţi să vă fie mai bine, dar nici nu veţi şti dacă nu testaţi. Jucaţi-vă în jurul datei de 1 februarie. Ori cu cei mici, ori cu voi. Testaţi, experimentaţi, bucuraţi-vă de viaţă. Dacă nu aţi fost învăţaţi să faceţi asta în copilărie, învăţaţi acum. O să vă priască această Lună Nouă.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a 4-a. Uitaţi-vă în mediul în care locuiţi. Este ceea ce trebuie? Sau este ceva care nu vă face plăcere? Sau sunteţi obligaţi să staţi acolo şi nu aveţi nicio putere. Cred că, dacă vă străduiţi, puteţi să schimbaţi măcar o canapea, o perdea, o cană, o farfurie, ceva să vă facă plăcere. Un ghiveci, o vază cu flori.

De asemenea, vorbim şi de partea emoţională, relaţia cu familia. Dacă până acum, aţi avut o soră, un frate sau cineva din familie cu care nu v-aţi înţeles şi nimic nu s-a schimbat, schimbaţi-vă voi. Vedeţi cum reacţionează, cum se simte. Şi poate prin această schimbare, persoana respectivă se va raporta altfel la voi şi va fi un alt tip de parteneriat în familie.

Contează mult relaţia cu familia, dar şi fundaţia emoţională, casa în care locuiţi, mediul înconjurător. Pentru voi, în jurul datei de 1 februarie e un moment nemaipomenit. Puteţi lua o casă nouă, puteţi vinde un imobil, puteţi cumpăra un pământ să faceţi o casă, puteţi să decoraţi, să redecoraţi. Aveţi foarte multe oportunităţi. Dar totul pleacă de la acel refugiu interior de care vă spuneam.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a 3-a. Vă place acest lucru. Doar că vine să vă atragă atenţia că s-ar putea să aveţi un exces de zel. Mai ales atunci când aveți drumuri, când rezolvaţi chestiunile administrative. Sau le lăsaţi poate pe ultima sută de metri. Poate sunteţi optimişti că le rezolvaţi şi scăpaţi de ele. Da, dar poate timpul acela pierdut aiurea, în care nu rezolvaţi lucrurile... ziceţi "Ok, nu mă duc să îmi plătesc factura", dar în timpul ăla faceţi ceva pentru voi.

Casa a 3-a are legătură cu tot ce înseamnă minte şi v-ar prii să nu rămâneţi ancoraţi în nişte idei conservatoare, tradiţionaliste. Ieşiţi de acolo. Da, avem Saturn în conjuncţie cu Luna Nouă, dar tocmai Saturn în Vărsător îţi zice "Mai uită-te şi spre cer, nu doar spre Pământ". Adică încearcă să fii puțin mai deschis, încearcă să experimentezi, să înveți, să studiezi, să fii mai filozof. Mergi mai departe, vezi şi dreptatea celorlalţi.

Cu Luna Nouă în casa a 3-a, vă recomand să scrieţi, să citiţi, să prezentaţi, să sunaţi oamenii dragi, să trimiteţi mesaje. Poate unii dintre voi sunt mai ascunşi, mai introvertiţi, mai liniştiţi. O să vă priască această Lună Nouă, o să vă ofere încredere în ceea ce spuneţi.

Chiar dacă aveţi multe temeri, Luna Nouă zice: măcar încearcă. Pentru că, schimbându-ţi un obicei nepotrivit cu cu altul mai  practic, lucrurile se vor concretiza în timp.

Capricorn / cei cu ascendentul în Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa a 2-a. Despre ce vorbim? Despre obiceiurile financiare. Dacă eraţi prea zgârciţi şi economiseaţi foarte mult, Luna Nouă zice "De ce nu vrei tu să îţi înlocuieşti frica asta cumpărând un produs nou?" Sau să te răsfeţi, ori să faci ceva cu banii respectivi. Tu îi ţii, îi strângi, dar ia o parte de acolo şi cumpără-ţi ceva.

În jurul datei de 1 februarie, dacă v-a fost frică să negociaţi, înlocuiţi frica aceasta cu un obicei. În primă fază, măcar întrebaţi: "Se pot acorda măriri? Bonusuri? Prime" şi cu siguranţă puteţi afla lucruri are vă pot ambiţiona să mergeţi mai departe.

În jurul datei de 1 februarie, e un moment nemaipomenit să vă deschideţi un cont de economii. Găsiţi o puşculiţă, un cont, o resursă prin care să strângeţi bani, dar bani care să fie şi pentru dezvoltarea voastră. Zic să faceţi ceva cu banii. Orice cheltuială o să aibă un sens în viaţa voastră. Cine ştie ce vă aduce produsul sau lucrul respectiv.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Luna Nouă se petrece în semnul vostru, pe ascendentul vostru, e în conjuncţie cu Saturn. E un moment bun dacă vreţi să începeţi o dietă, un regim, un alt stil de viaţă, dacă vreţi să mergeţi să vă faceţi analize, dacă vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, dacă vreţi să vă consumaţi timpul, energia, resursele, dacă vreţi să fiţi percepuţi altfel, găsiţi-vă tot felul de obiceiuri sau momente în care să vorbiţi altfel, să vă mişcaţi altfel, să mâncaţi altfel, să vă faceţi părul în moduri diferite.

Luna asta Nouă, pentru voi, poate avea efecte nu doar pentru o jumătate de an, ci pentru mulţi ani de acum încolo. Chiar sunteţi foarte bine aspectaţi să renunţaţi la anumite obiceiuri proaste şi să le înlocuiţi cu unele bune, dar în timp. Oricum, staţi liniştiţi, că e Saturn acolo şi nu vă lasă să vă grăbiţi. O să vă împiedicaţi până vă daţi seama cam cum trebuie să procedaţi. Lui Saturn nu-i place excesul de zel, detestă graba şi distruge aşteptarea, iluzia, încrederea debordantă dar fără miez, fără esenţă. Saturn zice "Acceptă-te cum eşti, acceptă-ţi limitele şi de acolo începem să construim". Ce înseamnă acest lucru? Să vă recunoaşteţi vârsta, puterea, energia, ce aţi reuşit până acum, ce nu aţi reuşit.

Gândirea pozitivă ajută, dar nu rezolvă problema apei calde. Cam aşa este şi cu perioada aceasta de Lună Nouă. Intenţii, gândire pozitivă, cărţi de dezvoltare personală. Dar nu uita de pragmatism! Că Luna asta Nouă, fiind în conjuncţie cu Saturn, îţi arată şi partea mai puțin plăcută. Deci, e un moment extraordinar să vă setaţi o intenţie legată de propria persoană, de minte, trup şi suflet. Sănătate, înfăţişare, comunicare, tot ce vreţi voi.

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Luna Nouă se petrece în casa a 12-a. La voi chiar e vorba despre obiceiuri toxice și relaţii toxice, despre toate chestiunile bolnăvicioase din viaţa voastră. Că beţi, că fumaţi, consumaţi alte substanţe, că staţi în nişte relaţii în care vă sacrificaţi. E puţin mai greu, pentru că voi aveţi acest dar de a crea simbioze cu oamenii iubiți. Dar am putea profita de Luna Nouă  în conjuncţie cu Saturn şi să vă acceptaţi aşa cum sunteţi. Oamenii nu vor aceleași sentimente tot timpul pentru voi. Suntem diferiţi, nu trebuie să daţi vina pe nimeni. Renunţaţi la ce vă face rău.

Dacă începeţi să faceţi paşi acum, cu timpul chiar puteţi să vă lăudaţi că aţi reuşit să scăpaţi de ceva ce vă făcea mult rău. Nici nu aveţi cum să vă daţi seama cât de mult rău vă face acum.

O Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn în casa a 12-a este foarte depresivă, foarte anxioasă, foarte rece. E o lipsă de iubire, de afecţiune, de încredere.

Dar mai vine cu ceva această Lună Nouă. Vine cu nevoia de a părăsi un loc de muncă unde nu mai creşteţi. Credeţi că sunt oameni buni, că v-au oferit anumite avantaje. Gândiţi-vă voi de ce staţi în situaţiile toxice, de ce vă plac atât de mult? De unde vine problema acolo? Orice obicei toxic are în spate o cauză şi voi trebuie să o găsiţi mai întâi ca să o reparaţi.

Vă recomand să vă daţi seama "De ce reacţionez aşa? De ce stau aici? De ce mă pierd? De ce mă sacrific? Îmi place? De ce îmi place?". La voi e un devotament exagerat. A fi victimă are avantaje, dar câteodată uităm că avem doar o viaţă. 

Deci, pentru voi: sănătate, vicii, ieşire din relaţii toxice şi curăţenie în trecut. Puteţi să faceţi asta prin alte obiceiuri care să vă scoată de acolo.

Următoarea Lună Nouă este minunată, va fi în semnul vostru. Și va fi una dintre cele mai frumoase Luni Noi de care am vorbit pentru că este în conjuncţie cu Jupiter. Voi gândiţi-vă că aveţi acum un eveniment care să vă împingă să începeți curăţenia.

Urmăreşte aici emisiunea completă despre Luna Nouă în Vărsător şi recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru fiecare zodie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel