Luna Plină: efecte, beneficii și pregătiri pentru ritualuri

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
sursă: Pexels.com
sursă: Pexels.com

Când vine vorba de astrologie, Soarele primește multă atenție, dar Luna are mai mult control asupra vieții noastre decât ne dăm seama deseori. La fiecare 29,5 zile, Luna finalizează un ciclu complet. Ne pregătim de o Lună Plină care va fi cu adevărat spectaculoasă deoarece avem și o eclipsă. Pe 16 mai 2022 avem o Lună Plină în semnul Scorpionului. 

Lună plină își arată lumina atunci când pământul se găsește între Soare și Lună. Luna atinge punctul său maxim de creștere aici. Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară, chiar și intuiția noastră.

Strălucirea Lunii Pline ne permite să vedem situațiile și relațiile dintr-o perspectivă mai clară. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Acum ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare.

Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, cum ar fi încărcarea cristalelor și băi relaxante pentru a fi în flux cu universul. La urma urmei, onorăm Luna și toată gloria ei în această fază.

Relațiile interumane pot deveni mai intense în timpul acestei faze lunare. Mai mult decât atât, relațiile pot evolua și crește dacă ambele părți sunt dispuse să lase în urmă problemele din trecut și certurile. Putem începe din nou sub o lună plină, dacă suntem dispuși să ne schimbăm.

Deoarece se știe că ciclurile lunii influențează fenomenele naturale precum mareele, unele culturi au dezvoltat o credință persistentă, dar mai ales incorectă, că fazele lunare influențează și emoțiile, comportamentele și sănătatea umană. În cea mai mare parte, o lună plină nu determină oamenii să devină mai agresivi, violenți, anxioși sau deprimați.

Se pare că există o legătură între fazele lunii și modificările simptomelor tulburării bipolare. Există, de asemenea, unele dovezi că o lună plină poate duce la un somn mai puțin profund și o întârziere în intrarea în somn REM. În plus, unele studii au arătat o ușoară schimbare a condițiilor cardiovasculare în timpul lunii pline.

Orice ritualuri ați avea, ele trebuie să fie precedate de următoarele două performări:

1. Înainte de a începe ritualul tău de lună plină, este recomandat să te relaxezi şi să intri într-o stare meditativă. Respiră adânc. Pune muzică liniştită. Și, mai presus de toate, concentrează-te pe ceea ce oferă Luna Plină. În momentul lunii pline, laşi totul să meargă. Faci pace cu ceea ce este și ceea ce nu este și elimini orice dramă.

„Sub glorioasa Lună plină, iert totul, toată lumea, fiecare experiență, fiecare amintire din trecut sau prezent care are nevoie de iertare. Iert pozitiv pe toată lumea. De asemenea, mă iert pentru greșelile din trecut. Universul este iubire și sunt iertat/ă și guvernat/ă doar de dragoste. Iubirea îmi ajustează acum viața. Dându-mi seama de acest lucru, rămân în pace”.

2. Munca iertării este esența oricărui ritual de Lună Plină. Începe ritualul scriind o listă de resentimente, nemulțumiri și răni emoţionale care ţi-au venit în minte în timp ce meditai. Apoi, vizualizează iertarea fiecărei persoane. Munca de iertare este în beneficiul tău. 

Ai citit și despre furtuna de emoții pe care o va aduce Luna Plină din semnul Scorpionului? Atenție în jurul datei de 16 mai 2022. Traumele vor ieși la lumină!

sursa: healthline.com, oprahdaily.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel