Luna Plină în Capricorn afectează puternic PATRU zodii. Cine primește avertismentele astrelor?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Astăzi, pe 3 iulie, avem o Lună Plină în semnul Capricornului. Iată ce zodii vor fi mai afectate și la ce trebuie să se aștepte.

A venit și acest moment! Astăzi, vorbim despre o Lună Plină în Capricorn. Da, este una dintre cele mai puternice Luni Pline ale acestui an. Daniela Simulescu ne spune și că este, poate, una dintre cele mai dure.

Să ne amintim că Soarele din Rac și Luna în semnul Capricornului vor fi în opoziție azi. În comparație cu Luna Nouă, odată cu Luna Plină, se pot întâmpla mai multe evenimente. Să nu uităm nici că, de această dată, lângă Soare îl avem și pe Mercur.

Așadar, nu este o Lună Plină legată de emoțiile noastre, ci legate de mental. Și da, Luna Plină este cea care aduce și un final. În acest moment, îl avem implicat și pe Pluto retrograd. În consecință, este un fenomen profund cel despre care discutăm.

Nu în ultimul rând, Luna este astrul care se ocupă de emoții. Când plasăm Luna într-un semn rece, precum cel al Capricornului, reușești să iei o decizie și să nu te mai uiți în spate. Așa că azi, poți lua decizii bruște. Iar ajutorul poate să vină de unde te aștepți mai puțin.

Această Lună Plină în Capricorn îi afectează îndeosebi pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce se poate întâmpla cu nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec? La tine, pot să apară niște decizii pe plan profesional. Luna Plină o să aibă loc în Casa a zecea. Este o casă ce discută despre carieră și statutul tău în societate. Tot aici s-a întors și Pluto.

Totodată, ca nativ născut în acest semn de foc, poți prinde mai multă autoritate sau mai multă putere în sectorul profesional. Unii își pot da seama că drumul pe care se află nu mai este cel pe care îl doresc. Încep să se gândească la alte planuri.

De asemenea, este un moment potrivit pentru acei nativi care vor să își stabilească mai clar statutul marital.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Luna Plină are loc în Casa a șaptea. Din punct de vedere teoretic, acest aspect poate să aducă schimbări. Pentru că discutăm despre Casa a 7-a, avem în vedere schimbările survenite pe plan relațional. Totodată, acest eveniment astrologic poate să aducă și o răceală, indiferent dacă apare din partea ta sau din partea partenerului de viață.

Ori apar dispute, simți că nu te mai înțelegi la fel cu partenerul de viață. Îți trece prin minte nevoia de a lua un răgaz, o mică pauză în relație. Când vine o Lună Plină în Capricorn, apare nevoia de spațiu într-o legătură. Poți să iei decizia de a te despărți sau chiar de a intra într-o relație.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Luna Plină în Capricorn, ai un moment important. La tine, o să se petreacă pe axa 4-10. Ai nevoie de un echilibru între viața profesională și cea personală, însă nu este ușor. Una dintre părți o să aibă de suferit în mod clar. Acum, Luna Plină are loc în Casa a 4-a, așa că problemele din zona familiei nu vor lipsi. 

Chiar dacă găsești soluții, o să o faci cu mari eforturi, așa că ai grijă la acest capitol.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ce putem spune despre nativii Capricorn, cu Luna Plină în semnul lor? Tu te iei mereu în serios, doar că acest fenomen nu prea îți dă voie. Ba chiar îți aduce emoții multe și la fel de multe stări. Ceea ce face partenerul tău îți poate da bătăi de cap.

Poți să observi că orice gest al partenerului de viață te pune pe gânduri. Treci prin nesiguranțe, nu știi ce să mai crezi. Ai face bine să fii atent la sănătate, la tratamente. Îți trebuie răbdare, odihnă și mult somn, nu le neglija.

Citește și: Luna Plină în Capricorn: Ritualuri pentru securitate și stabilitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel