Luna Plină din Balanță în careu cu Pluto de pe 16 aprilie 2022 aduce multă tensiune. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan previziunile pentru evenimentul astrologic al acestui final de săptămână. Avem o Lună Plină în Balanță pe 16 aprilie care se va petrece în careu cu Pluto, aducând o doză mare de tensiune. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

 

Luna Plină este mai bogată în evenimente decât Luna Nouă, ea poate aduce oameni noi în viața noastră sau poate să ne facă să lăsăm oameni în urmă. Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie va avea un efect mai mare asupra celor cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn (în special celor din ultimele grade – 25-30).

Acest eveniment va fi resimțit, însă, cel mai puternic de către Raci. Vorbim mult despre emoții, despre tot ceea ce avem pe dinăuntru și ceea ce vom fi forțați să aducem la suprafață și asta pentru că Soarele și Luna fac un careu cu Pluto din Capricorn, iar lui Pluto asta îi place cel mai mult, să dezgroape sentimente, emoții, lucruri care ne dor.

citește mai departe previziunile generale și tendințele acestui eveniment astrologic aici

Ce aduce Luna Plină din Balanță pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Ești protagonist în cadrul acestui eveniment pentru că Soarele este în semnul tău, Luna este în semnul opus, iar Pluto face careu cu acești doi aștri. La tine este vorba de întreg spectrul relațiilor. Poți să negociezi dur cu un partener, cu un asociat, cu un șef aici pentru că Pluto face careu cu Luna plină și e momentul acela în care clocotești de furie. Cumva, cu această Lună Plină, cu toți nervii, vei reuși să negociezi, însă pentru asta trebuie să VREI să negociezi. Poate e momentul să zici „nu” unei relații, poate că cineva se întoarce în viața ta și îți dai seama că ai evoluat, nu mai este cazul să te întorci – ciorba nu merge reîncălzită.

Taur / Ascendent în Taur

E momentul în care tu trebuie să recunoști că nu ai cum să te ocupi de toate și trebuie să îi dai ceva de făcut unui coleg, altceva unei persoane din familie. Poate că este acel moment în care să îți spui: „nu am cum să mă ocup și de mine și de tine și de asta și de cealaltă”. Dacă nu faci așa o să îți afectezi sănătatea. Nu poți să le faci pe toate.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

S-ar putea să îți priască această Lună Plină pentru că vei fi pus în anumite ipostaze legate de prieteni și de data asta o să te pui și pe tine în valoare, nu contează exact dacă ai dreptate sau nu, începi să negociezi cu prietenii și faci un pas în față, te aduci în lumina reflectoarelor. 

Rac / Ascendentul în Rac

Această Lună Plină se întâmplă chiar pe casa a 4-a. Există unele evenimente în familie în fața cărora nu ai putere și trebuie să le accepți exact așa cum sunt. Să îți dai seama că nu are rost să te lupți cu ele. Nu le lăsa să treacă peste tine. Trebuie să te ocupi de toate, bine, dar cu o limită.

Leu / Ascendent în Leu

Rana narcisică la voi activează „ce știu” versus ce cred. Ceea ce știți vine în urma experienței, dar ceea ce credeți voi – principii, valori, prejudecăți nu au mereu legătură cu realitatea. E ok pentru comunicarea chestiunilor administrative, dar nu e un moment bun pentru discuții de genul cine are dreptate, mai bine renunțați la ele. Pe de altă parte, e o perioadă interesantă pentru călătorii.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Dați-vă puțin timp. Ai fost preocupați de relațiile personale, de parteneriate profesionale, dar de voi înșivă? De banii voștri? De cheltuielile pe care le faceți? De negocieri, de investiții? E momentul să fiți puțin egoiști și să vă spuneți: „dar în mine cât am investit până acum?” „Ce pot să negociez eu cu mine, cum pot să pot să investesc în mine?”

Balanță / Ascendent în Balanță

Luna Plină e în semnul vostru în careu cu Pluto, nu puteți să împăcați și capra și varza. E foarte greu cu pentru că voi așteptați ca alții să vă direcționeze, sunteți obligați să luați decizii să faceți la un fel. Veți avea ciocniri interioare, veți dormi greu, veți fi irascibili, nu veți mai putea avea acces la ceilalți. Vă dispare echilibrul exterior pe care îl căutați atât de tare de obicei și în acest fel nu îl mai puteți găsi nici pe cel interior. Asta este lecția, de fapt, să vă găsiți echilibrul interior mai întâi și abia apoi să vă întoarceți către ceilalți. Aveți grijă ce se întâmplă cu partenerul de viață.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Cu Luna asta Plină poate ar fi o idee bună să mai aruncați de prin lucrurile din casă. Să faceți curățenie și în relații, să nu mai faceți atât de multe sacrificii pentru prieteni, de exemplu. Aruncați lucrurile care sunt inutile în casă, e un moment excelent pentru asta.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Luna Plină vă ajută. Veți participa la niște evenimente unde veți avea niște revelații. Veți vedea la ceilalți cum iubesc, cum își construiesc viitorul cum au grijă de ei și vă veți da seama că se poate și altfel. Dacă primiți o invitație la un eveniment, mergeți, vedeți și alți oameni, pot apărea tot soiul de oportunități și revelații.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Luna Plină activează casa a 10-a. E o negociere pe tot ce înseamnă șefi, persoane cu autoritate. Veți avea tendința de a „dezgropa toți morții”. O să începeți să le spuneți celorlalți tot ce ați făcut voi cândva, în trecut, la un moment-dat. Dacă stăm să dezgropăm acum ce am făcut noi nu știu când o să avem de pierdut, să ne concentrăm pe clipa de față, mai bine.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Luna Plincă vă ajută pentru că pe de o parte, mai lăsați la o parte niște așteptări, iar pe de altă parte găsiți alte instrumente prin care să evoluați, să citiți, să comunicați. Poate vă dați seama ce să învățați dintr-o situație neplăcută, găsiți resursele de a întoarce situațiile în favoarea voastră.

Pești / Ascendentul în Pești

Vor fi discuții legate de taxe, negocieri legate de taxe, moșteniri, parteneriate. Vorbim de ce anume revine cui, cât dau acolo, cât dau în partea cealaltă. Va fi de muncit, de negociat. Poate vă gândiți la siguranța voastră financiară, la banii pe care ați dori să îi aveți asigurați în viitor. 

Vedeți întreaga emisiune mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel