Lună Plină în Pești pe 10 septembrie 2022, toate zodiile afectate de confuzie. „Să pierzi ceva ca să câștigi ceva”. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 09 sep 2022, 11:21 | Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni importante cu privire la Luna Plină din semnul Peștilor, de pe 10 septembrie 2022. 

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan vești cu privire la unul dintre cele două evenimente marcante ale săptămânii acesteia, mai precis Luna Plină din semnul Peștilor. În momentul în care avem o Lună Plină, Soarele, Pământul și Luna sunt aliniate în spațiu, Pământul fiind situat chiar în centru. Luna stă față în față cu Soarele, fiind astfel, vizibilă pe timpul nopții, partea sa luminată de Soare este direcționată către Pământ, către noi, de aceea vedem o Lună Plină. 

Luna Plină de pe 10 septembrie 2022 se va petrece la ora 12:59, ora României, conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

E o Lună Plină foarte agitată, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. Aceasta se petrece pe axa Pești-Fecioară și are un aspect cu Marte din Gemeni. Dacă Energia Fecioarei dorește ca lucrurile să fie cât mai simple, cea a Peștilor vrea să atingă infinitul și să se contopească cu el, în timp ce Gemenii se plimbă în ambele direcții, făcând ca totul să fie confuz și de parcă nu ar fi fost de-ajuns de stresant, apare și iluzia lui Neptun.

Peștii vorbesc foarte mult despre renunțare, confuzie, retragere, dezamăgire, ne duc pe un tărâm „fantasy”, un fel de tărâm al basmelor, fără timp, fără loc, dar ne duc acolo, tocmai pentru a ne smulge apoi abuziv, pentru a ne face o trezire la realitate. E nevoie, desigur, de echilibru. Nu mai știm ce este bine și ce este rău, ce este corect și ce este complet anapoda, dar de un lucru putem fi siguri, ce e prea mult, strică. Mai multe detalii la modul general despre Luna Plină în Pești găsești aici. 

„Să pierzi ceva ca să câștigi ceva” ar putea fi deviza evenimentului astrologic de pe 10 septembrie. Să vedem care sunt previziunile pentru fiecare Zodie și Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină vine în casa a 12-a. Este vorba despre trecut. Avem și un Mercur retrograd, să nu uităm. Daniela Simulescu spune chiar așa: „trecutul, trecutul, trecutul”, ai grijă la tot ce ține de trecut. Nu mai judeca oamenii din trecut după ce era în trecut, ci fii atent la ce sunt ei acum. Apar pierderi de oameni dragi, oameni care aleg să se separe de tine, neliniște, probleme cu somnul, multă agitație. Vrei ceva, dar nu știi ce vrei. Ai mare grijă și la drumuri, la călătorii, dar și la revelațiile pe care le vei avea în jurul datei de 10 septembrie.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină se duce în casa a 11-a, va trebui să renunți la anumite planuri de viitor. Nu o să îți placă prea mult treaba aceasta, te va face să acumulezi frustrări. Dar renunțările vor aduce alte planuri. Unii prieteni te vor dezamăgi, dar și tu îi vei dezamăgi pe alții. Dacă ești pe cont propriu, ai un job de tipul freelance, s-ar putea să ai anumite pierderi sau să îți dai seama că ai fost înșelat.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

La locul de muncă te dezamăgesc șefii, colegii cu autoritate. Și în partea socială sau instituțională apar dezamăgiri. Simți că ar fi trebuit să primești o anumită susținere și nu ai primit-o. Trebuie să ai grijă că și Marte este în semnul tău. Îți vei da seama că ceva din tine te face să îți dorești să găsești salvatorul. Dar doar tu ești salvatorul tău. Neliniște, îngrijorare, exagerare.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Plină este pe casa a 9-a. Unii veți renunța la anumite călătorii, le veți anula sau le veți amâna. Aveți grijă la toate chestiunile care țin de documente, mai ales că Marte este în casa a 12-a. S-ar putea să vă deranjeze chestiuni care apar în familie. Dacă nu mai luați totul personal, totul va merge bine.

Leu/ Ascendent în Leu

Multe investiții pe care le-ați făcut se vor demonstra foarte păguboase, dar în final este mai bine. Mare grijă cu cine vă aliați, cu cine vreți să colaborați. Aveți grijă la moșterniri, partaj. Nu credeți pe nimeni și nimic. Fiți mai conștienți la ceea ce se întâmplă. Ar fi bine să nu vă grăbiți. Dacă pierdeți ceva, era predestinat să fie pierdut și e mai bine așa. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Plină se petrece în casa a 7-a. Până acum ați avut ochelari de cal. E posibil să aveți un șoc, ia uite, eu chiar cu tine am vrut să fac casă, sau să închei un parteneriat? Nu îi acuzați pe ceilalți de suferința voastră. Și nici nu așteptați prea multe de la ei. Încercați să vă țineți departe de tot ce pare nesigur pe plan relațional. Evitați relațiile toxice cu orice preț. 

Citește și: Astrologul Daniela Simulescu: „Relațiile importante vin pe Nodurile Lunare”. Relații otrăvite de toxicitatea nevindecării noastre.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Este necesară și extrem de recomandată renunțarea la atașamentul față de colegi. Colegii sunt colegi, nu sunt familie. E important aici să acordați o mai mare atenție celor care s-ar putea să nu vă fie atât de prieteni pe cât credeți. Conjuncția cu Neptun poate veni cu diagnostic greșit sau tratament greșit. Aveți mare grijă la analize sau tratamente, cereți a doua opinie.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Plină se duce pe casa a 5-a și nevoia de iubire, de atașament, de afecțiune e foarte mare. S-ar putea să vă vindeți pe puțin, să intrați într-o situație periculoasă, doar pentru a primi o firimitură. Nu vă aruncați în nebunii, vă vor costa enorm. Deschideți ochii și gândiți-vă cât de siguri sunteți, dacă veți regreta a doua zi. Grijă la relațiile cu copiii dacă aveți.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Renunțarea la un set de comportamente față de familie se impune de data aceasta. S-ar putea să apară decizii legate de locul în care stați, să vedeți cu alți ochi realitatea, în special cea legată de locuința voastră. Legat de familie, vreți cu tot dinadinsul să se schimbe ei, dar voi nu faceți nimic ca să vă schimbați. Important este să vă schimbați voi mai întâi și abia apoi să așteptați ceva și de la ei.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Plină vă avertizează cu privire la călătorii, drumuri, excursii, vacanțe. Atenție dacă aveți copii, apar probleme cu actele la școală. Vor fi tot felul de întârzieri, încurcături. Luna Plină în Pești „deranjează sertarul cu documente”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Va trebui să vă dați seama de răbdarea pe care (nu) o mai aveți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Apar foarte multe cheltuieli, cheltuiți și ceea ce nu aveți și la început nu vă dați seama de asta. Vi se pare că banii vor veni, dar e posibil să apară tot felul de lucuri neprevăzute acolo. Ați strâns foarte multe lucruri și tot mai vreți. Vreți totul acum. S-ar putea să aveți foarte multe frământări legate de bani. Schimbați ceva în modul în care gestionați banii.

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Luna Plină în semnul vostru, în careu cu Marte, este destul de greu. Relațiile sunt stresante, apare oboseală, lipsă de vitalitate. Luna aceasta Plină vine să vă arate că aveți un obicei care vă dăunează foarte mult. Chiar și cei mai liniștiți, vor deveni haotici. Dacă sunteți artiști, e minunat. Dacă, nu încercați doar să vă liniștiți, să aveți un somn calitativ. 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play