Lună Plină în Săgetător pe 14 iunie 2022. „Ochiul care râde și ochiul care plânge”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce detalii legate despre cum ne va influența Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie. Momentul va veni cu dezamăgire și vom putea afla unde anume am greșit dacă am avut sau nu dreptate. Ca orice aspect și acesta poate avea valențe pozitive sau negative. Dacă acceptăm că am fost mințiți sau că ne-am mințit singuri ne vom putea ridica mai repede din „hău”. 

Luna Plină e în careu cu Neptun și asta face lucrurile să fie ceva mai complicate. 

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Astrologul Daniela Simulescu spune că am putea să ni-l imaginăm de data aceasta pe Neptun ca fiind „ un arbitru puțin cam corupt”, el este cel care corupe energia conștientă (Soarele), dar și pe cea interioară (Luna). 

Ne vom da seama că am fost înșelați undeva și vom simți cum ne lovește un val de dezamăgire, în același timp, ne vom da seama că nu mai știm în ce să credem, că nu mai știm ce este corect, ce este drept. 

Oameni care nu pot concepe că le place să fie mințiți se vor confrunta cu furia care s-ar putea să pună stăpânire pe ei, dar și cu rușinea. Cel mai indicat ar fi să ne păstrăm calmul și să ne bucurăm de faptul că am putea avea șansa de a pune punct unui cerc vicios în urma revelațiilor avute. Că deși avem ochiul care plânge dezamăgirile, avem și ochiul care râde către adevăr

Astrograma momentului are un ascendent în Balanță, deci se va pune accentul pe relații, acestea fiind oricum puse la încercare deja de conjuncția Venus-Uranus de pe 12 iunie despre care poți citi aici . 

Pe Descendentul momentului avem o  conjuncție între Marte și Chiron care vorbește despre traumele

Unele lucruri nu pot fi controlate, dar asta nu înseamnă că trebuie să continuăm să fim victime.

Luna Plină nu se va simți chiar în viața tuturor, ci mai mult în hărțile celor care au marcaj mobil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești în ultimele grade (25-30 grade).

S-ar putea ca aceștia să se confrunte cu multe dezamăgiri, deziluzii, cu o senzație de nisip mișcător în așteptarea cuiva care să îi scoată la liman. 

S-ar putea ca odată cu acest eveniment astrologic să vă dați seama că locul în care v-ați mutat nu vă priește, să înțelegeți că ați tras cu dinții de ceva și abia acum vă dați seama că nu mai puteți. Să înțelegeți că ați permis oamenilor să vă facă rău. V-ați băgat în anumite relații sau parteneriate care vă sunt dăunătoare.

Încercați să învățați și de la alții, însă nu vă duceți doar după vorbe, ascultați pe cineva care știe ce spune, care știe realitatea dură și care știe cu ce vă confruntați și cu ce trebuie să vă luptați. 

Există acum mare risc de fake news, mare risc dacă schimbați locul de muncă, deci nu vă faceți mari așteptări. Mare grijă pentru cei care fac analize, investigații, să ceară și a doua părere. Risc pt cei care vor să plece în străinătate. Bine ar fi să știe exact peste ce vor da acolo. 

Fiți atenți la evenimentele care se petrec în viața voastră și a celor din jurul vostru și deschideți bine ochii!

Ai citit și despre faptul că utopiile sunt toxice? Conjuncția Jupiter-Neptun din 2022 a început deja să schimbe lumea. „Minunata lume nouă”

Mai jos emisiunea completă. VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel