Lună Plină în Săgetător pe 23 mai. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 23 mai, vom avea o Lună Plină în Săgetător. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Youtube video image

Soarele în Gemeni vorbește despre partea de comunicare, de mental și de rațional. Arhetipul Săgetătorului este cel al informațiilor abstracte, al dreptății și al excesului de zel.

Când Soarele din Gemeni este în opoziție cu Luna din Săgetător, va apărea o situație în care ne vom da seama că nu avem dreptate și că putem învăța mai mult. În plus, vine și un moment în care dublul standard intervine.

O Lună Plină pe semne mutabile ne învață că avem limite și că nu le știm noi pe toate. Efectele Lunii Pline se vor resimți mai mult asupra celor cu marcaj mutabil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se află în casa a noua. Poți lua o decizie legată de o călătorie. Un moment în care îți dai seama că nu ai dreptate într-un anumit domeniu poate apărea. Va fi necesar să înveți mai mult, să lași de la tine. Un pic de modestie nu strică.

Taur/Ascendent în Taur

Această Lună Plină îți arată niște defecte cu privire la modul în care îți gestionezi resursele. Nu este vorba doar despre bani, ci și despre timp, energie și disponibilitate. În plus, gândește-te și la modul în care te raportezi la resursele cuplului. Pune o limită și negociază altfel orice resursă pe care o ai.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină se petrece în casa a șaptea, cea a relațiilor. Este precum un mesager al următoarelor tranzite care vor avea loc în semnul tău. Ca să funcționezi, trebuie să ai relații sănătoase, autentice și potrivite pentru tine. Adică, nu așa cum le vezi în filme sau pe rețelele sociale.

Rac/Ascendent în Rac

Discuțiile moraliste cu colegii îți vor face destul de mult rău. Vrei adevărul sau ceva frumos? Oamenii care spun adevărul nu sunt plăcuți. Zilele acestea, ai grijă să nu forțezi nimic la locul de muncă.

Luna Plină din mai este și Luna Florilor. De unde provine denumirea?

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină în casa a cincea te pregătește de o perioadă destul de interesantă. Va trebui să îți dai seama că nu depinzi de ceilalți. Nu mai cere validarea. Dacă nu ai copii, trebuie să te accepți cu bune și cu rele. Adu-ți aminte de copilăria ta. Învață să te exprimi, dar nu ca și cum ți se cuvine.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină se întâmplă în casa a patra. La serviciu, te vei aglomera de proiecte. Apar vești și schimbări. Așadar, ai putea să îți ignori familia, cea cu care te-ai născut sau cea formată. Cariera e importantă, dar fără aceasta, rămâne familia. Ai nevoie de compromis și negociere cu cei dragi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu o Lună Plină în casa a treia, îți va fi foarte greu să iei o decizie pentru că ești destul de schimbător. Ești și ușor de influențat. Recomandarea astrologului este să te lași influențat de cărți și de lucruri dovedite. Deschide-te și altor lucruri, indiferent de vârstă.

Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină se petrece în casa a doua. Te anunță că ai exagerat cu cheltuielile și că asta ascunde altceva în spate. Cheltuiala pe fond emoțional nu ajută pe nimeni. Stai de vorbă cu tine și gândește-te care e relația dintre stima de sine și cumpărăturile pe care le faci.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece în semnul tău. Vei simți că trebuie să se întâmple ceva, dar nu ai curajul necesar. Totul se va așeza, dar mai întâi trebuie să înveți reziliența. Permite-ți să stai cu emoțiile tale și furia. Stai departe de oamenii care îți declanșează tot felul de stări.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină nu este neapărat pe placul tău pentru că se petrece în casa a douăsprezecea. Îți activează foarte multe frici. Scoate la iveală lucruri pe care nu le voiai știute și de apropiați. Te confrunți cu o nostalgie disfuncțională. Stai departe de victimizare și bănuieli. Dacă simți că sănătatea nu mai este ce era, nu te baza pe faptul că ție nu ți se poate întâmpla.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină din casa a unsprezecea este într-un aspect bun cu Pluto din semnul tău. Gândește-te la viitorul tău și fii optimist. Nu te gândi la viitor precum la o luptă, ci ca la o călătorie. Este necesar să îți aduci aminte că ești om. Găsește și o comunitate în care să te integrezi.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină activează casa a zecea. Apar decizii pe plan profesional. Unele dintre ele te vor speria. O să fii surprins, nu de ceea ce îți oferă viața, ci de tine însuți. Îți dai seama că ești temător. Universul îți oferă, dar ceva din tine nu își dorește cu adevărat. Pune în balanță ce contează cu adevărat pentru tine. Calculează pe termen lung. Nu privi prin prisma trecutului cariera, ci prin a viitorului.

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel