Lună plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Daniela Simulescu vorbește despre previziunile care pot aduce schimbări majore

Autorul articolului: Astrosens Team , Astrosens Team | Dată: 02 noi 2022, 10:46 | Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

După Eclipsa de Lună din 25 Octombrie, urmează fenomenul de Lună Plină din zodia Taur, care va avea loc pe 8 noiembrie. Care va fi atmosfera dată de eclipsa de Luna Plină din noiembrie în 2022? Urmează câteva schimbări neașteptate și evenimente marcante, care impun reorganizarea vieții cotidiene. Află mai multe, de la Astrologul Daniela Simulescu.

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Vorbim despre cea mai importantă eclipsă, care aduce cu sine lucruri dificil de gestionat. Luna Plină din Taur se resimte din plin, se observă degringoladă, frustrări, tensiuni, dar și renașteri. Luna va fi în conjuncție cu Uranus, așa că poți fi luat prin surprindere de evenimentele de zi cu zi, dar și de decizii importante, care apar la nivel mondial.

Pe plan personal, se anunță o perioadă ceva mai agitată. Poți simți confunzie, mai ales că vei avea de-a face cu pierderi, riscuri, trădări sau extreme, mai ales când Soarele este în Scorpion. Să nu uităm că această eclipsă se petrece pe axa 3-9, care se află în strânsă legătură cu mintea și cu ceea ce învățăm constant de la alții.

Casa a 3-a vorbește în special despre gânduri și vorbe, iar o Lună în casa a 3-a aduce cu sine emoții puternice sau chiar revelații. De fapt, Eclipsa în Taur ne învață despre obiceiurile care ne fac rău. În această perioadă, ar fi bine să reconsideri timpul pe care îl petreci cu telefonul în mână, pe rețelele sociale și să nu uiți că viața cotidiană este puternic influențată de ceea ce vedem sau citim.

În jurul datei de 8 noiembrie, poți da peste informații care dăunează. Taurul ne vorbește despre resurse, așa că se impune gestionarea atentă a timpului atât de prețios și detașarea de știrile sau subiectele care dezinformează. Daniela Simulescu recomandă și calcularea timpului pierdut pe rețelele de socializare. Detașează-te, adună orele pierdute în zadar și acordă mai mult timp celor dragi, cu care poți intra rapid în conflict, dacă-i neglijezi.

O conjuncție în Uranus te poate induce în eroare și nu te lasă să anticipezi. Pot exista discuții în contradictoriu, vei fi ușor indus în eroare și pot exista discuții neplăcute, care se răsfrâng în relațiile cu ceilalți.

În final, se vorbește și despre relațiile cu mâncarea, cu banii sau cu sistemul endocrinologic. Când Uranus este în Taur, pot există dereglări hormonale, de care trebuie să te ocupi. O Lună Plină în Uranus te poate face să-ți pierzi cumpătul. Fă un efort, ai grijă de sănătatea ta mintală și ține totul sub control. În orice caz, ține de tine să gestionezi toate situațiile dificile care apar în jurul datei de 8 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play