Lună Plină în Vărsător, previziuni pentru toate ZODIILE. Conjuncția cu SATURN aduce tensiune, blocaje, depresii. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Lună Plină care vine săptămâna aceasta nu este o Lună Plină simplă, ci foarte încărcată și destul de nesigură. Luna reprezintă interiorul nostru, armonia noastră interioară, fiind în conjuncție cu Saturn, respingem ceva.

Această Lună Plină din data de 12 august 2022 aduce în atenția noastră un moment prielnic ruperii, detașării, renunțării, abandonului. De fapt, oamenii care se nasc cu Luna în Vărsător,sunt expuși unui mediu instabil emoțional. Acest aspect vine la pachet cu un mediu instabil emoțional.Oamenii cu Luna în Vărsător, când apar emoțiile sau atașamentele, se rup. Semnele cele mai afectate vor fi Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul. Aceștia se vor confrunta cu momente de tipul: „gata, până aici!”. 

Citește și: Astrologii internaționali: „Etichetele nu te definesc, te limitează”. Super-Luna Plină din Vărsător, 12 august 2022, o schimbare în vibrația lumii.

Saturn reprezintă timpul și de multe ori ne e greu să facem pace cu el. Saturn este următoarea planetă după Jupiter și îl reprezintă pe Cronos, este dur, exigent, nu îi plac copiii, nu îl poți îndupleca, nu îi pasă de lacrimile tale și nu îl miști cu nimic. 

Pot apărea evenimente imprevizibile, oameni neașteptați, desigur valențele pot fi pozitive sau negative, precum ale oricărui aspect din astrologie. Faptul că această Lună Plină este mai „întunecată” în simbolismul său, este și din cauza faptului că se petrece pe cuspida casei 8, o casă a morții. La nivel personal, poate reprezenta închiderea unui ciclu, faptul că poate că dorești, în sfârșit, să te rupi de postura de victimă. Însă, nu va fi o rupere prea ușoară, căci procesul de acceptare și de vindecare poate să doară mai rău decât durerea în sine. Astrologul Daniela Simulescu: „vindecarea doare câteodată mai mult decât rana”. Faptul că este vorba de data aceasta despre o conjuncție între Saturn și Lună, înseamnă că avem de-a face cu unul dintre cele mai grele aspecte din astrologie. Oamenii care au acest aspect în astrogramă s-ar putea confrunta cu episoade depresive. Detalii aici

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece pe casa a 11-a, maturizează-te, nu mai pierde timpul. Timpul trece, oamenii se mai schimbă, poate nu îți mai fac bine cei din jurul tău, poate că trebuie să îți dai seama că ar fi bine să pui niște limite. E cazul să te detașezi de anumiți oameni, să vezi mai obiectiv. Legat de planurile de viitor, trebuie să ai mare grijă tot la oamenii alături de care umbli, cine te înconjoară.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină e în casa a 10-a, pentru unii dintre voi s-ar putea să vină cu o revelație cruntă, oamenii puși pe anumite poziții nu au timp de voi, au alte responsabilități, nu trebuie să luați nimic personal la muncă. Serviciul e serviciu. Deviza voastră ar putea fi: „fie îmi schimb atitudinea, fie îmi schimb jobul”.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ce a fost corect până acum, s-ar putea să nu mai fie de acum încolo. Ați tot zis „așa trebuie”, „așa am făcut până acum”. Mi-am gestionat atât de multe momente în viață prost pentru că așa m-a învățațt societatea. Pentru cei care susțineți examene, nu e foarte plăcut. S-ar putea fi fugit de alte păreri.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna, guvernatorul vostru, se întâlnește cu Saturn, pot apărea pierderi financiare. Pot apărea tot felul de cheltuieli neprevăzute, oamenii din jurul vostru ar putea trece prin tot felul de evenimente. Pe de altă parte, puteți face o investiție pe termen-lung, însă trebuie să aveți răbdare, rezultatele sau câștigurile vor întârzia destul de mult. 

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Plină pe relații aduce nemulțumiri pentru cei singuri, aceștia le vor găsi defecte tuturor. „Poate atragi oamenii pentru că te-ai prezentat într-un anumit fel”, spune astrologul Daniela Simulescu. Poate că oamenii vă sunt oglinzi,, dar nu e cazul să victimizați, nu e bine să spuneți „rămân singur, nu am nevoie de nimeni și nimic”, ci să lucrați cu voi înșivă. La muncă ar putea apărea niște neajunsuri. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sănătatea este cea mai importantă cu această, aveți grijă cu sistemul imunitar. Oamenii care dezvoltă diverse probleme tocmai pentru că evită să meargă la medic, nu se iubesc, nu au grijă de ei, nu se întrețin. Ipohondria trebuie pusă în practică, mergeți la un medic, vorbiți cu un specialist. Luna Plină vine cu momente neplăcute la locul de muncă, veți avea un șoc dacă îi considerați prieteni pe colegii de serviciu. Nu amestecați profesionalul cu emoționalul. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Relația cu copiii va fi mai ciudată, nu vă veți înțelege prea bine. Apare o lipsă de iubire și de afecțiune, o nefericire. Vedeți dacă nu cumva este o nefericire foarte veche. Dacă nu vă ocupați de ea, vă veți simți obosiți la locul de muncă, în relațiile cu șefii, cu partenerii. Veți fi foarte exigenți, supărăcioși. Nu vă acceptați emoțiile, sunteți foarte depresivi. Cereți timp liber, stați un pic singuri.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Plină se petrece în casa a 4-a a familiei, vă veți simți foarte limitați de familia voastră, sau familia e rece cu voi. Trebuie să vă oferiți voi și iubire și afecțiune și validare, nu doar să așteptați să vină de la ceilalți. Apar multe angoase legate de familie, certuri, lacrimi, suferință, mâhnire.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece în casa a 3-a, relația cu frații și surorile ar putea aduce probleme, s-ar putea petrece niște neînțelegeri aici. Se anulează, se amână unele călătorii, se întârzie, plecați undeva, spuneți ceva, se înțelege altceva, nu aveți dispoziția necesară. Saturn are un principiu: să fie cât mai simplă și cât mai responsabilă viața ta.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Partenerul s-ar putea să aibă niște probleme cu banii, trebuie să faceți economii, sau apare cât mai accentuată această idee de raționalizare, se taie salariile, trebuie să vedeți ce e de făcut. Nu mai aveți de unde, apar cheltuieli neprevăzute, apar probleme la serviciu. Dacă nu aveți încreder în voi, veți ști ce să faceți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Plină în semnul vostru vorbește despre sănătate, trebuie să vă acceptați vârsta, viața, experiențele, greșelile și să aveți o perspectivă cât mai obiectivă asupra unor persoane. S-ar putea să fiți mai disciplinați. Atenție la sănătate, diete, excese și la cât de mult lăsați trecutul să facă parte din viața voastră. Uneori e mai bine să vă lăsați duși de val, să nu mai planificați nimic.

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Plină în casa a 12-a este despre sănătate, dar și despre problemele celor dragi. Atenția la sănătatea mintală, la lucruri de care suntem dependenți, la obsesii. Poate că ar fi bine să găsiți o persoană care să vă ajute sau să stați puțin cu voi înșivă,  aveți nevoie de o retragere, o întoarcere către spiritualitate.

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel