Luna Roz. Ce ne spune Almanahul Fermierilor despre Luna Plină din aprilie?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Știai că fiecare Lună Plină are un nume unic? Este determinat de luna anului în care aceasta apare, nu de semnul zodiacal în care se află Luna. În aprilie, Luna Plină este denumită Luna Roz.

Învățarea semnificațiilor din spatele numelor Lunii Pline poate adăuga încă un strat de perspectivă. Te poate ajuta să înțelegi ciclurile anotimpurilor și modul în care le oglindim.

Înainte de apariția metodelor științifice și a studiilor empirice, oamenii studiau fazele lunii pentru a înțelege anotimpurile și lunile, chiar și pentru a ține evidența timpului. Ca rezultat, amerindienii au început să atribuie nume Lunilor Pline, care aveau rădăcini în folclor sau semnificau ciclurile sezoniere. Aceste nume au fost înregistrate de publicația anuală ”Almanahul Fermierilor”, care a început să le documenteze în anii 1930. Aceste 12 nume ale Lunilor Pline au istorii  interesante și continuă să aibă semnificație în studiile astrologice și astronomice de astăzi.

Luna Plină din aprilie 2024

Din punct de vedere astrologic, pe 24 aprilie, Luna Roz este, totodată, o Lună Plină în Scorpion.

Lună Plină în Scorpion este în careu cu Pluto, un guvernator al acestui semn. Acest eveniment ne face să ne sabotăm. Ne aflăm într-o luptă cu propria persoană. Arhetipul Scorpionului vorbește despre sadism, risc, trădare, pierdere și manevrare. Cu toate acestea, avem șansa de a face o transformare radicală. O Lună Plină aduce și un apogeu, o finalizare. Este momentul ideal pentru a renaște din propria cenușă precum pasărea Phoenix!

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Scorpion: „Este un moment pentru o analiză dureroasă a subconștientului”

De ce se numește Luna Roz?

Almanahul Fermierilor, care a început să publice numele Lunilor Pline în anii 1930, afirmă că unele triburi amerindiene din est numesc Luna plină din aprilie "Luna Roz" pentru că numele provine din corespondența Lunii cu florile sălbatice de primăvară timpurie.

Almanahul Fermierilor din Maine este cunoscut pentru afirmarea că Luna Roz își primește numele de la mușchiul de ierburi roz, plantă nativă din estul Statelor Unite ale Americii, care înflorește la începutul primăverii.

Potrivit NASA, această Lună este cunoscută și sub alte nume, inclusiv Luna Ierbii Încolțite, Luna Ouălor și, printre triburile de coastă, Luna Peștelui, deoarece este momentul când shad-ul, un tip de pește găsit de-a lungul coastei atlantice, începe să depună icre.

Alte triburi ar fi numit, de asemenea, Luna în funcție de semnele primăverii.

De exemplu, Almanahul Fermierilor  spune că unele triburi amerindiene numeau Luna Plină din aprilie "Luna Când Se Frânge Gheața" și "Luna Când Se Întorc Rațele".

Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Calendarul Lunilor Pline din 2024, conform Almanahului Fermierilor

Mai 2024 - Luna Florilor

Iunie 2024 - Luna Căpșunilor

Iulie 2024 - Luna Cerbului

August 2024 - Luna Sturionului

Septembrie 2024 - Luna Plină a Porumbului

Octombrie 2024 - Luna Vânătorului

Noiembrie 2024 - Luna Castorului

Decembrie 2024 - Luna Rece

Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie: Profunzime și durere la intensitate maximă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel