Lupte de putere pentru o zodie de apă. Luna iunie vine cu sfârșituri!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horosocop internațional. Willow Grace, astrolog american, aduce previziunile lunii iunie pentru nativii Scorpion și pentru cei cu Ascendent în Scorpion!

Ce le aduce luna iunie Scorpionilor?

La începutul lunii, Jupiter, Venus și Soarele se află în casa a opta, cea a resurselor partajate. Te conectezi cu resursele altcuiva, care ar putea fi un fost partener amoros, un partener de afaceri sau membri ai familiei. Este casa legăturilor profunde și a conexiunilor. Îți îmbunătățești scrisul, vorbitul și comunicarea în toate proiectele pe care le împărtășești cu alții. Te vei concentra pe noi modalități sau tehnologii pentru a colecta, partaja sau conecta informațiile pe care le ai cu aceste resurse și cu alte persoane. Acest lucru ar putea include actualizarea programelor pe calculator sau partajarea acestora și dorința de a înțelege și de a aprofunda pentru a le înțelege mai bine și a le eficientiza.

În jurul mijlocului lunii, planetele vor trece în semnul Racului și lucrurile se vor încetini. Te vei simți atras să călătorești, să urmezi un curs, să participi la un workshop, să te odihnești mai mult și să te conectezi cu oameni care sunt precum o familie. Racul aduce în discuție subiecte legate de casă și locuință.

La începutul lunii iunie,  Mercur și Jupiter din Gemeni vor face o conjuncție, în casa a opta. Casa a opta este legată de investițiile cu alte persoane, cum ar fi testamente, taxe, moșteniri, datorii, obligații. Este casa legăturilor profunde cu alții și a subiectelor tabu. Este și cea a intimității, economiilor, sacrificiilor personale pentru transformare și vindecare. Jupiter este planeta abundenței, iar Mercur este legat de gânduri, idei și comunicare. Vei avea idei uimitoare, oportunități financiare neașteptate și vești bune legate de contracte, moșteniri sau taxe.

Pluto retrograd. Efecte puternice în viitorul apropiat pentru patru zodii

Pe 6 iunie, avem o Lună Nouă în Gemeni. O Lună Nouă reprezintă începuturi proaspete, pagini albe, oportunități de a planta semințe. Vei avea abundență, resurse sau investiții și te vei întreba ce să faci cu ele. Este timpul să explorezi toate formele de comunicare, învățare, călătorii și să decizi cum să gestionezi aceste resurse. Este vorba despre utilizarea resurselor disponibile prin conexiunile cu alții și crearea intențiilor pentru Luna nouă.

Marte va face un careu cu Pluto. Aceasta poate aduce conflicte, reacții exagerate, lupte de putere și poate implica ego-ul și violența. Este un moment în care trebuie să respiri adânc și să nu cazi în capcana conflictelor.

Pe 22 iunie, avem o Lună Plină în Capricorn. Soarele, Venus și Mercur vor fi în semnul Racului, iar Luna plină va fi în casa a treia, cea a comunicării. Luna Plină  reprezintă un punct culminant sau un sfârșit care permit trecerea către ceva nou. Ar putea avea legătură cu succesul material, realizările sau proiectele de lucru legate de comunicare, călătorii scurte, tehnologie, frați, vecini sau verii. Pot fi implicate și relațiile apropiate, ceea ce poate însemna că unele se vor transforma sau vor lua sfârșit.

Punct de cotitură pentru PATRU zodii. Uranus le dă viețile peste cap!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel