Manifestări împotriva trupei Rammstein înaintea unui concert din Berna

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un grup de aproximativ 150 de protestatari s-a adunat sâmbătă în faţa arenei din Berna.

Un grup de aproximativ 150 de protestatari s-a adunat sâmbătă în faţa arenei din Berna, Elveţia, unde formaţia germană Rammstein avea programat un concert pentru 40.000 de fani. Motivul protestului era faptul că liderul trupei, Till Lindemann, este suspectat de violenţe sexuale, potrivit Agerpres.

Protestatarii au afişat mesaje precum “Eu o cred” şi “Stop culturii violului” şi au provocat verbal spectatorii care aşteptau să intre la concert. Aceştia le-au replicat cu insulte şi fluierături. Poliţia a intervenit pentru a preveni un eventual conflict.

Acuzaţiile împotriva lui Lindemann au apărut la sfârşitul lunii mai, când o tânără irlandeză de 24 de ani a declarat că a fost drogată şi abuzată sexual de cântăreţ după un spectacol din Lituania. Rammstein este cea mai populară trupă germanofonă din lume, fiind cunoscută pentru show-urile sale spectaculoase, cu efecte speciale, chitare electrice şi carisma lui Lindemann

Acesta, în vârstă de 60 de ani, a fost acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale la petrecerile organizate după concertele trupei. El a respins aceste acuzaţii prin avocaţii săi. Procuratura din Berlin a deschis o anchetă miercuri, iar Universal Music a anunţat joi că îşi suspendă toate activităţile de marketing şi promovare legate de trupa germană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel