MANTRA specifică ZODIEI tale cu ocazia Zilei gândirii pozitive

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Cuvintele care îți pot schimba viața. 

Conform dexonline.ro, mantră înseamnă o formulă sacră cu valoare magică și educativă, în unele practici și religii orientale (yoga, budism, hinduism, tantrism).

Astăzi cu ocazia Zilei gândirii pozitive, putem conștientiza că la început a fost cuvântul și că acesta ne poate schimba viața. 

Această zi a fost înfiinţată în 2003 de un om de afaceri american care şi-a dorit ca oamenii să conştientizeze cât de importantă este gândirea pozitivă şi cât de multe avantaje îţi oferă în viaţă. Până la urmă, o persoană îşi poate schimba viitorul dacă îşi schimbă atitudinea pe care o are, în general, faţă de viaţă. Mai multe AICI

Mantra reprezintă un pas pregătitor pentru declanșarea unei forțe interioare și poate avea rezultate eficiente dacă este rostită așa cum trebuie în cadrul unei meditații. Eliberați-vă mintea de gânduri și rostiți cuvintele care se potrivesc zodiei voastre.

Aflați mai jos care este mantra fiecărei zodii sau ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Răbdare, răbdare, răbdare

Ești impulsiv și îți place să fii mereu pe primul loc, însă nu e cazul să îți fie teamă, poți face absolut tot ce ți-ai propus dacă ai răbdare. Tu vrei răbdare, dar vrei acum! Lucurile se pot rezolva cu ușurință, iar soluțiile vin mai ușor când apar într-o minte limpede. Lasă furtuna să treacă, dă-ți voie să aveți răbdare.

Taur / Ascendent în Taur

Pot să accept schimbarea

Cauți mereu stabilitatea și sigur, nu este nimic în neregulă cu asta, însă poate ar fi mai bine să nu rămâi blocat în rutină. Ai nevoie să schimbi din când în când, să deschizi ușa lucrurilor bune și oportunităților care pot apărea astfel.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

E în regulă să mă opresc uneori

În goana ta poți fi aventuros și fermecător sau neliniștit și distrat. O bună modalitate de a îți regăsi echilibrul interior este să te oprești din când în când și să îți accepți sentimentele. Iureșul gândurilor și al ideilor nu va pleca nicăieri însă va avea ocazia să se limpezească și să se cristalizeze mai ușor apoi.

Rac / Ascendent în Rac

Am încredere în mine

Unele semne nu au nevoie de nicio încurajare pentru a ieși în față, însă nu este cazul Racului. Tu trebuie să simți mai des că te poți baza pe propriile forțe. Și că ai confort. Nu îți fie teamă de respingere și nici de abandon. Lasă temerile deoparte, veți reuși.

Leu / Ascendent în Leu

Pur și simplu respir

Ai mereu nevoie de laude, de validare și de atenție și te temi că s-ar putea să rămâi singur, că s-ar putea să fii ignorat. Nu e ușor să rămâi liniștit, chiar și meditația se poate dovedi o provocare pentru tine, de aceea, doar respirați. Fii prezenți și nu te lăsa tras în spate nici de dramele trecutului, nici de spaimele viitorului. Respir. Acum.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Sunt perfect așa imperfect

Fecioarele sunt perfecționiste și au tendința să se împovăreze singure doar ca să își demonstreze că merite. Nu este cazul să faceți asta. Nu vă mai criticați pe voi înșivă, nu îi mai criticați nici pe ceilalți. Nevoia de perfecțiune vine dintr-o frică de a nu fi acceptat sau iubit. Bucurați-vă de tot ce aveți și luați lucrurile așa cum sunt, nu trebuie să le îmbunătățiți mereu.

Balanță / Ascendent în Balanță

Pot să spun ce simt

Nu este nicio problemă dacă dai glas gândurilor tale. Fii vocea care trebuie să fii, nu îți mai fie teamă că îi veți supăra pe unii sau pe alții. Spune ce te afectează fără să îți fie frică de efectele vorbelor tale, este în regulă să fii cât mai sincer.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Acesta sunt, nu mă mai ascund

Debordezi de pasiune, de loialitate de curaj, însă ai și latura întunecată. Lăsă lumina să pătrundă, întoarce-te și pe dos și arătată-le celorlalți că ești și sensibil și vulnerabil, lăsă-i să vadă rănile sau cicatricile. Nu te mai ascunde!

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Asta e tot ce pot face acum

Ai mereu tendința de a le arăta celorlalți că poți mai mult și nu ești niciodată dispus să primești ajutor. Ai multă încredere în tine și vrei să le faci pe toate, nici măcar nu suporți ideea de a delega. Însă ar fi bine să îți mai pui și limite, limite care s-ar putea să îți redea chiar acea libertate pe care o adori.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Am dreptul de a nu face nimic

Ești recunoscut pentru tendința permanentă de a fi prea dur cu tine însuți și preiei mult prea multe responsabilitați. Nu este cazul să duci mereu singur pământul pe umeri. Lasă-i și pe alții să facă, așa cum pot ei, respiră și oferă-ți timp, timp pentru a nu face nimic. Din când în când este bine să fii și copil. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Sunt unic și am puterea să fac asta

Unicitatea și noncomformismul sunt darurile tale. Voi sunteți prietenii tuturor, colegii buni de echipă, însă în același timp vă este teamă să preluați roluri de conducere din cauză că v-ați putea pierde din popularitate. Aveți încredere în talentele voastre. Puteți transforma lumea într-un loc mai bun.

Pești / Ascendent în Pești

Universul mă ajută

Înlocuiește teama din inima ta cu o doză mare de curaj. Înlocuiește fraza „de ce mi se întâmplă mie una ca asta?” cu „universul mă ajută”. Fă tot posibilul să nu cazi în capcana autovictimizării. Ești intuitiv, romantic și deosebit de creativi. Vei reuși!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel