Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Furia interioară devine cel mai mare aliat!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 30 aprilie, Marte intră în semnul Berbecului, unde va rămâne până pe 9 iunie. Ce ne spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, despre acest tranzit?

În teoria astrologică, atunci când Marte tranzitează Berbecul, se află în semnul său de domiciliu. În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, Zeul Războiului. Semnul Berbecului este acela al luptei, al competiției și al începutului. Arhetipul Berbecului este cel al primăverii. Astrologul îl compară cu un ghiocel care sparge gheața pentru a ieși la suprafață.

La nivel personal, Marte în Berbec îi va influența foarte mult pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Capricorn, Balanță. Aceștia se vor simți presați de timp și vor fi împinși de la spate.

Marte în Berbec forțează lucrurile și caută noutatea. Nu îi place să stea pe loc. În astrologie, Marte reprezintă masculinitatea în astrograma unui bărbat, iar în cea a unei femei semnifică energia masculină de care se simte atrasă.

Cu ocazia acestui tranzit, avem ocazia să începem o activitate sportivă și să fim mai îndrăzneți. Ne putem lăuda mai mult și să ne vindem mai bine. Într-un sens negativ, ne aduce multă furie, agresivitate și foarte multă violență.

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Din cauza că nu va face aspecte nemaipomenite, acest Marte în Berbec poate fi și foarte laș. De exemplu, poți irita lumea, să creezi un scandal, iar după aceea să nu te mai arăți.

Până pe 9 iunie, putem auzi foarte multe despre conflictele existente la nivel mondial. Se pot duce negocieri, dar nu vor fi conform așteptărilor noastre. Chiar și campaniile electorale vor fi diferite. Marte în Berbec îi avantajează pe cei îndrăzneți și pe cei care par siguri pe propria persoană.

În această perioadă, stai departe de violența domestică. Stai departe de abuzatori și ia acțiune, dacă este cazul. Încearcă să ieși din situații care nu îți fac bine.

Dar acum este o ocazie bună pentru a o lua de la capăt. Când vei face asta, ai putea supăra niște oameni din trecutul tău, dar nu te mai uita în spate. Orice rupere aduce furie interioară și negare. Însă aceste procese sunt foarte necesare.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Iată aspectele pe care le face Marte în Berbec!

Pe 3 mai, Marte face un sextil cu Pluto din Vărsător. Aici îți găsești puterea interioară de a merge mai departe. Nu o vei lua de la alții, ci de la tine. Marte în Berbec nu are nevoie decât de propria persoană.

Pe 18 mai, Marte se întâlnește cu Nodul Nord. Dacă ai marcaj de Berbec în astrogramă, îndrăznește să faci lucrurile la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Ține minte că dacă vrei să obții ceva, Marte în Berbec te ajută enorm. Din furie și frică vei reacționa, dar nu te vei lăsa până nu obții ceea ce îți dorești.

Venus în Taur de pe 29 aprilie: O petrecere cu răsfăț și voie bună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel