Marte în Casa a IV-a: predispoziție către conflicte sau tensiuni în cadrul familiei

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Află prin ce se deosebesc de alții, nativii cu Mercur în Casa a patra în astrogramă.

Din punct de vedere astrologic, Marte este asociat cu energia, curajul, determinarea, impulsivitatea și dorința. Este denumită și planeta războiului, deoarece guvernează atât competiția, cât și spiritul de luptă. Marte are de-a face și cu sexualitatea și cu pasiunea.

De asemenea, Marte joacă și un rol important când facem referire la compatibilitatea astrologică dintre doi oameni. De pildă, tensiunea sau armonia dintre pozițiile lui Marte în harta natală a acestor indivizi poate să afecteze dinamica relației lor, dar și modul în care aceștia văd provocările și conflictele.

Cum definim Casa a patra în astrologie?

Casa a patra ne vorbește despre rădăcini. Este o casă cardinală și discută despre ceea ce ne face pe noi să ne simțim stabili. Desigur, vorbește și despre familie, părinți, casă. Dar este vorba mai ales despre echilibrul interior, despre suflet și liniștea pe care o ai atunci când închizi ochii. Este un sector al emoțiilor, al relațiilor cu publicul, al curățeniei sufletești.

Cum se manifestă Marte în Casa a patra într-o hartă natală?

Este clar că poziția lui Marte în Casa a patra a unei hărți natale influențează modul în care cineva acționează în raport cu aspectele legate de casă, familie, rădăcini.

Nativul care are Casa a patra în hartă poate să se ocupe în mod activ de lucrări de întreținere a casei, de renovări, de orice activități care implică familia. Așadar, este multă activitate în sfera domestică.

Mai mult, pentru că Marte este planeta care reprezintă conflictul și confruntarea, aceasta poziție a sa indică o predispoziție spre conflict sau tensiuni în cadrul familiei. Trebuie să existe o conștientizare și o gestionare a acestor situații ca să eviți escaladarea conflictelor.

Aceste persoane sunt și dornice de a-și proteja familia în orice circumstanțe. Nativii cu Marte în această casă sunt foarte devotate în apărarea intereselor și securității familiei și casei.

Această poziție poate să indice și un comportament agresiv sau impulsiv în cadrul familiei. Deci, ce-i în gușă, și-n căpușă.

Ai în vedere și următorul articol de pe Astrosens: Marte în Casa a III-a: minte ageră și rapiditate în luarea deciziilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel